Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lungomare

Alt det får I:
Oplev naturen i Cantabrien
Camping med privat strand
Lækker restaurant og bar
Aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 100 m
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Restaurant
Take away
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 100 m
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Restaurant
Take away
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Campingplads med privat strand

Leder I efter en familieferie med strande i verdensklasse, smuk natur og masser af italiensk charme? Så er Camping Lungomare et rigtig godt bud på en destination for jer. Camping Lungomare ligger malerisk placeret lige ud til Det Joniske Hav i den italienske region Calabrien. Regionen er muligvis en af Italiens bedst bevarede hemmeligheder. Ikke mange turister har fundet vej hertil endnu. Der er dog mere end nok at rejse efter – især hvis man kan lide kridhvide sandstrande, små maleriske havnebyer og storslået natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 100 m
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste togstation
3 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads

Oplev Camping Lugomare i Italien

Privat strand i topklasse

Privat strand i topklasse

Den private strand ved Camping Lungomare er et kapitel for sig. Sandet er hvidt og blødt, og det krystalklare vand er lavvandet nok til, at I trygt kan tage børnene med. Stranden ligger i umiddelbar forlængelse af campingpladsens fyrretræsskov, kun en kort gåtur væk. Der er masser af plads på stranden til mange timers sjov i vandkanten. Hvis der bliver brug for en pause fra den sydlandske sol undervejs, er der både parasoller og solsenge til rådighed.

Smag på det bedste fra Italien

Smag på det bedste fra Italien

Efter en lang dag ved stranden, er der ikke noget bedre end at få serveret et lækkert måltid mad. Det kan Camping Lungomare heldigvis også hjælpe jer med. Campingpladsen har nemlig sin helt egen restaurant, som serverer mad for hele familien. Så læn jer tilbage og nyd alt, hvad det lokale køkken har at byde på. Camping Lungomare har også en bar – det perfekte sted at nyde en italiensk is eller en kølig drink. I baren kan I desuden købe frisk brød.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Når I får brug for afveksling fra strandlivet, står Camping Lungomare klar til at hjælpe. Campingpladsen kan byde jer på et væld af sjove aktiviteter. For de sporty typer er der fitnessaktiviteter af forskellig art. Derudover er der musikaftener, spil og turneringer samt de klassiske børneaktiviteter i campingpladsens Mini Club. I finder naturligvis også en børnevenlig legeplads på Camping Lungomare, ligesom der er boldbaner, hvor I kan få pulsen op.

Oplev Calabriens skønhed

Oplev Calabriens skønhed

Hvis I skulle få lyst til at tage på opdagelse i området, er der heldigvis nok at se på. Calabrien er en af de regioner, som italienerne selv er gladest for at holde ferie i, og det forstår man godt. Naturen er utrolig smuk med kridhvide strande, masser af bjerge og et rigt dyreliv. Faktisk er der gjort meget for at bevare Calabriens uspolerede natur, og du finder da også hele tre naturreservater i regionen. Besøg f.eks. Aspromonte Naturreservat med bjerget Montalto på knap 2.000 meter.

Strøet ud langs kyst og bjerge finder I den ene charmerende italienske by efter den anden. Havnebyen Tropea er særligt smuk med sin beliggenhed direkte på en klippe. Hvis I har mod på kulturelle seværdigheder, kan hovedbyen Cosenza anbefales. Eller sug stemningen til jer i de historiske gader i landsbyen Serra San Bruno. Det er også her, I finder oplevelsesparken Adrenalina Verde, hvor hele familien kan få en sjov oplevelse.