Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lunsbergen

Alt det får I:
Restaurant og indkøb på pladsen
Hyggelig feriepark
Vær med til sjove aktiviteter
Indendørs poolområde
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Indendørs pool
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Indendørs pool

Feriepark i Holland

På Camping Lunsbergen kan både store og små nyde campingferien! Den rolige og rummelige feriepark er den perfekte destination når I skal nyde ferien og have mulighed for at slappe helt af! Familiens yngre medlemmer kan have masser sjov i Koos børneklub eller spille minigolf, bade i poolen eller udfordre hinanden i forskellige sportsgrene. Campingpladsen er populær blandt familier med børn i flere aldre, fordi de mange aktiviteter og flotte faciliteter sørger for, at både unge og ældre er godt underholdt! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
mod betaling
Multisportsbane
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde vil svømmehallen i Bospark Lunsbergen være lukket fra mandag den 6. november til mandag den 27. november 2023. Du er velkommen til at komme og svømme i svømmehallen i Hunzedal i Borger. Dette ligger ca. 10 minutters kørsel derfra.

Tag hele familien med til Camping Lunsbergen

Poolområde for hele familien

Poolområde for hele familien

På Camping Lunsbergen finder I et hyggeligt indendørs poolområde. Her kan både store og små vandhunde hurtigt bruge mange ferietimer - også hvis solskinsvejret skulle svigte! Med seperat børnepool og højt til loftet er I sikre på at der er plads til hele familien. 

Masser sjov på Camping Lunsbergen

Masser sjov på Camping Lunsbergen

Det er med garanti at både børn og voksne får masser sjov på ferien, når I holder campingferie på Camping Lunsbergen! Børnene kan være med i Koos børneklubben hvor campingpladsens maskot Koos en gang imellem kigger forbi og deler high-fives og kram ud. Der arrangeres sjove lege, konkurrencer og spil, så der er rig mulighed for at være underholdt dagen lang. I kan også udfordre hinanden i minigolf eller spille forskellige boldspil på boldbanerne. Har I lyst, kan I leje cykler og udforske området omkring campingpladsen. 

Pizzaria og snackbar

Pizzaria og snackbar

Efter en dag fyldt med aktiviteter på Camping Lunsbergen behøver I ikke spekulere over indkøb, madlavning og opvask. Campingpladsen har nemlig et pizzaria som serverer lækre pizzaer og mange andre retter, som hele familien med garanti vil synes om. Til at stille den lille sult kan I i campingpladsens snackbar købe lækre snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Har I lyst til selv at lave mad i jeres feriebolig er der også mulighed for at  gøre diverse indkøb på campingpladsen. Skal I lave større indkøb skal I blot tænde bilen og køre 10-20 minutter, da der er masser forskellige supermarkeder omkring pladsen. 

Lidt om området

Lidt om området

Camping Lunsbergen ligger i Drenthe, den nordøstlige del af Holland. Området byder på masser naturoplevelser på for hele familien. Området er perfekt til jer der ønsker en afslappet ferie hvor I kan være sammen i naturen uden en alt for lang køretur hjemmefra. Tag ungerne med til den Zoologiske have Emmen eller lad familiens vågehalse gå en tur blandt trætoppene på en bane i Drouwen!