Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Marina

Alt det får I:
Mulighed for selvforkælelse
Adgang til smuk strand
Fede aktiviteter til lands og vands
Infinitypool med flot udsigt
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 85
Tætteste by
9 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 85
Tætteste by
9 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Fælles grill område

Camping Marina i Istrien

Camping Marina i Istrien er helt ideel for jer, der elsker at dykke og nyde livet i og ved havet. Området omkring campingpladsen byder på masser af skønne dive sites, og der er rig mulighed for at komme ud og dykke. Samtidig er der naturligvis også rig mulighed for blot at slappe af på stranden med en god bog i hånden. Hvad end I er til, kommer I helt sikkert til at nyde en ferie i Kroatien på Camping Marina. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 85
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Tætteste by
9 km
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand/småsten
Swimmingpool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Baby pool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Andre faciliteter
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Minimarked
Kiosk
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Strandbar
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 85
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Lille afslappende plads
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Vandsport
Dykning
Wellness faciliteter
Massage

Mere om Camping Marina i Kroatien

Dykning, strand og pool på Camping Marina

Dykning, strand og pool på Camping Marina

Fra Camping Marina har I direkte adgang til en skøn småstensstrand. Herfra er der mulighed for at springe ud i alverdens skønne dykkereventyr, og der er dykkercenter direkte på pladsen. Hvad end du i forvejen har prøvet kræfter med denne sport, eller du er helt ny i verden under vandoverfladen, kan du få stillet din dykkertrang her. Der er mulighed for at tage certifikat, hvis ikke du har det i forvejen, og der er naturligvis mulighed for at leje udstyr. 

Der er desuden en smuk infinity pool på Camping Marina. Fra denne har du udsigt ud over det smukke Adriaterhav. Der er børnepool, hvor familiens mindste kan slå sig løs, og her er der også en sjov vandrutsjebane. Der er således sikret masser af gode timer i vandet på en campingferie netop her.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Der er naturligvis en lækker restaurant på pladsen, hvor I kan få stillet sulten. Der er desuden mulighed for at tilkøbe enten halv- eller helpension her, hvis ikke I ønsker at skulle bekymre jer om måltiderne på ferien. Nær pladsen ligger der et pizzeria, hvor der er mulighed for at købe take-away i højsæsonen, hvis I ønsker at tage jeres mad med hjem. På campingpladsens strand ligger der desuden en strandbar, hvor I kan slukke tørsten i velsmagende drinks hele dagen og aftenen.

Der er et supermarked på Camping Marina, så kommer I til at mangle noget på ferien, kan I helt sikkert finde det her. Derudover er der en mindre kiosk, hvor I kan købe diverse småfornødenheder. Der er ydermere bageri, så I kan købe friskbagt brød hver eneste dag.

Underholdning og sjov

Underholdning og sjov

Der er en underholdende børneklub for familiens mindst medlemmer, og derudover er der naturligvis en sjov legeplads. Desuden er der mulighed for at spille bordtennis og for at leje cykler på campingpladsen. 

På Camping Marina er der ydermere mulighed for at få afslappende massage og diverse skønhedsbehandlinger i løbet af ferien. Der er således lidt for enhver smag at give sig i kast med, og I kommer helt sikkert ikke til at kede jer på en ferie her. Hvad end I er til afslapning eller aktiviteter, er der noget at gå i krig med.

Oplevelsesrigt område

Oplevelsesrigt område

Camping Marina ligger nær flere skønne byer, som bestemt er et besøg værd. Det gælder blandt andet middelalderbyen Labin, som byder på et væld af spændende museer. Også den skønne kystby Rabac ligger nær Camping Marina, og her er der mange forskellige underholdningsmuligheder. Desuden er der et væld af lækre restauranter og barer lige ud til vandet, hvor I har mulighed for at nyde både god mad og delikate cocktails.