Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Marina

Alt det får I:
Adgang til smuk strand
Infinitypool med flot udsigt
Fede aktiviteter til lands og vands
Mulighed for selvforkælelse
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand/småsten
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand/småsten
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Campingferie på kysten af Istrien

På halvøen Istrien i Kroatien finder du nogle af de smukkeste strande, du overhovedet kan forestille dig. Dette er til glæde for de mange vand- og solglade familier, der hvert år ferierer netop her. Derudover er Adriaterhavet en sand perle for dykkerentusiaster, som kan få mange timer til at gå under havets overflade netop her. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand/småsten
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 85
Vandsport
Dykning
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Butikker
Minimarked
Kiosk
Restauranter / barer
Strandbar
Pizzaria
Bar
Restaurant
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Fælles grill område
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Omgivelser
Tætteste by
9 km

Camping Marina i Kroatien

Camping ved havet

Camping ved havet

Denne campingplads er helt ideel for jer, der elsker at dykke og nyde livet i og ved havet. Området omkring campingpladsen byder på masser af skønne dive sites, og campingpladsen er i høj grad optimeret til at være dykkervenlig. Samtidig er der naturligvis også rig mulighed for blot at slappe af på stranden med en god bog i hånden, hvis I foretrækker at indånde ilt, der ikke kommer fra en tank. Hvad end I er til, kommer I helt sikkert til at nyde en ferie ved Adriaterhavet på Camping Marina.

Dykning, strand og pool

Dykning, strand og pool

Denne campingplads har direkte adgang til en skøn småstensstrand. Herfra er der mulighed for at springe ud i alverdens skønne dykkereventyr, og der er dykkercenter direkte på pladsen. Hvad end du i forvejen har prøvet kræfter med denne sport, eller du er helt ny i verden under vandoverfladen, kan du få stillet din dykkertrang her. Der er mulighed for at tage certifikat, hvis ikke du har det i forvejen, og der er naturligvis mulighed for at leje udstyr. Der er desuden en smuk infinity pool på Camping Marina. Fra denne har du udsigt ud over det smukke Adriaterhav. Der er børnepool, hvor familiens mindste kan slå sig løs, og her er der også en sjov vandrutsjebane. Der er således sikret masser af gode timer i vandet på en campingferie netop her.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Der er naturligvis en lækker restaurant på pladsen, hvor I kan få stillet sulten. Der er desuden mulighed for at tilkøbe enten halv- eller helpension her, hvis ikke I ønsker at skulle bekymre jer om måltiderne på ferien. Nær pladsen ligger der et pizzeria, hvor der er mulighed for at købe take-away i højsæsonen, hvis I ønsker at tage jeres mad med hjem. På campingpladsens strand ligger der desuden en strandbar, hvor I kan slukke tørsten i velsmagende drinks hele dagen og aftenen. Der er et supermarked på Camping Marina, så kommer I til at mangle noget på ferien, kan I helt sikkert finde det her. Derudover er der en mindre kiosk, hvor I kan købe diverse småfornødenheder. Der er ydermere bageri, så I kan købe friskbagt brød hver eneste dag.

Underholdning og sjov

Underholdning og sjov

Der er en underholdende børneklub for familiens mindst medlemmer, og derudover er der naturligvis en sjov legeplads. Desuden er der mulighed for at spille bordtennis og for at leje cykler på campingpladsen. På Camping Marina er der ydermere mulighed for at få afslappende massage og diverse skønhedsbehandlinger i løbet af ferien. Der er således lidt for enhver smag at give sig i kast med, og I kommer helt sikkert ikke til at kede jer på en ferie her. Hvad end I er til afslapning eller aktiviteter, er der noget at gå i krig med.

Oplevelsesrigt område

Oplevelsesrigt område

Camping Marina ligger nær flere skønne byer, som bestemt er et besøg værd. Det gælder blandt andet middelalderbyen Labin, som byder på et væld af spændende museer. Også den skønne kystby Rabac ligger nær Camping Marina, og her er der mange forskellige underholdningsmuligheder. Desuden er der et væld af lækre restauranter og barer lige ud til vandet, hvor I har mulighed for at nyde både god mad og delikate cocktails.