Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Marina 3B

Alt det får I:
God restaurant
Perfekt beliggenhed til udflugter
Spændende område
Rummeligt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Separat børnepool
Restaurant

Naturskøn placering

Smukt beliggende ved flodbredden Magra og med udsigt til de Apuanske Alper finder du Marina 3B. Pladsen ligger kun 1 times kørsel fra "Cinque Terre" de 5 hyggelige byer Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare. Absolut et besøg værd! Den 90.000 m2 store grønne campingplads er domineret af sølvpoppel og fyrretræer. Den er en ferieperle for jer, der ønsker en fast base, hvorfra I kan tage på udflugt til de nærliggende byer og udforske de mange spændende seværdigheder, området har at byde på. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strand
Bus til stranden
Højsæson, mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand, May - September
Separat børnepool
May - September
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Andre faciliteter
Havn
Båderampe, Skal forudbestilles
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 450
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Marina 3B

Oplevelsesrig ferie på Marina 3B

Oplevelsesrig ferie på Marina 3B

Med flodbredden og de Apuanske Alper som det smukkeste tapet er Marina 3B en oplagt feriedestination for den familie, der ønsker at kombinere afslapning med spændende udflugtsmål. På campingpladsen er der rig mulighed for at komme helt ned i gear. I kan bade, lege og slappe af ved campingpladsens poolområde, hvor der både er en stor og en lille swimmingpool, hvoraf den ene er til børn. Marina 3B har en fantastisk beliggenhed tæt på flere hyggelige badebyer, gamle kirker, historiske monumenter, kulturelle festivaler og kulinariske oplevelser, og pladsen egner sig derfor perfekt som en fast base, hvis I ønsker at udforske det spændende område.

Hop i poolen eller tag til en af kystbyerne

Hop i poolen eller tag til en af kystbyerne

Campingpladsen rummer både en stor og en lille swimmingpool – en til de voksne og en til børnene. Her kan I tilbringe timer i solen med at lege, bade og slappe af på de liggestole, der er opstillet ved poolområdet. Savner I at få sand mellem tæerne, kan I tage en tur til stranden. Marina 3B ligger i kort afstand til flere forskellige kystbyer såsom Marina di Massa, Marina di Carrara, Marinella, Fiumaretta og Bocca di Magra, hvor I kan tilbringe nogle hyggelige timer med at bade og bygge sandslotte.

Restaurant, indkøb og spiseoplevelser i nærheden

Restaurant, indkøb og spiseoplevelser i nærheden

På Marina 3B finder I en restaurant, hvor I kan spise jeres aftensmad. I kan nyde den smukke udsigt fra restaurantens terrasse, mens I indtager jeres mad. Der er også en bar, hvor I kan slappe af og få en drink eller en kold forfriskning. Hvis I søger afveksling til menukortet, kan I også besøge en af de nærliggende byer, hvor der er flere gode restauranter og hyggelige caféer. Er I interesseret i gastronomi, er området Val di Magra kendt for sine mange restauranter og tavernaer, hvor I kan smage et stort udvalg af de lokale delikatesser og udsøgte vin. På campingpladsen kan I handle ind i det lille minimarked, hvor I kan finde alt det, I har behov for på jeres ferie. Der er også en lille butik, hvor I kan købe tøj, badetøj og tasker. Blot to kilometer fra ferieparken ligger der desuden flere forskellige kystbyer, hvor I kan handle ind og shoppe.

Unik beliggenhed tæt på spændende udflugtsmål

Unik beliggenhed tæt på spændende udflugtsmål

Blot tre kilometer fra campingpladsen ligger den charmerende lille middelalderby, Sarzana. I byen kan I se gamle kirker, forsvarstårne, fæstninger og historiske monumenter, og hvert år i højsæsonen danner byen ramme om flere spændende arrangementer. Særligt er Festival della Mente og byens berømte antikmarkeder værd at nævne. Bjergene i Lunigiana er også et oplagt udflugtsmål. Her finder I flere gamle landsbyer, slotte og kirker samt et stort udvalg af lokale delikatesser og udsøgte vine. Området Val di Magra er særligt kendt for sine mange restauranter og tavernaer, hvor I kan smage lokale specialiteter og eksklusive vine. For de historieinteresserede er den gamle romerske by Luni et besøg værd. Den ligger blot en kilometer fra Marina 3B, og her kan I se arkæologiske udgravninger af gamle landsbyer, villaer og et stort amfiteater, der udgør et autentisk open air museum. De små charmerende badebyer Lerici, San Terenzo og Portovenere er også hyggelige udflugtsmål. I kan gå en tur, nyde synet af de gamle bygninger og smukke anlagte haver eller slappe af på en af de mange restauranter og barer.

Camping Marina 3B ligger kun 1 times kørsel fra de 5 hyggelige byer ”Cinque Terre” - Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare. Absolut et besøg værd, måske et af de smukkeste steder i Europa - de fem landsbyer kan opleves til fods, til vands eller med tog. I kan parkere bilen ved Riomaggiore og herfra enten fortsætte til fods, med toget eller med båd til de øvrige små landsbyer.”