Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Marinapark Volendam

Alt det får I:
Hyggelige omgivelser
Indendørs pool og spa
Børneklub
Cykeludlejning
Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Legeplads
Indendørs pool
Supermarked
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Legeplads
Indendørs pool
Supermarked
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Camping Marinapark Volendam garanterer hollandsk hygge

I det nordlige Holland i landsbyen Volendam finder I Camping Marinapark Volendam. Campingpladsen ligger på søen IJsselmeer og er derfor omringet af både vand og grønne områder. Derudover er Volendams hyggelige bygninger, gamle havn og lækre spisesteder også meget tæt på campingpladsen. Selve campingpladsen byder på en indendørs pool, en lille legeplads og underholdning for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
Båderampe
Opladning elbiler
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste busstation
Tætteste by
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
El-cykler, mod betaling
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Bådudlejning

Praktisk information

Bemærk: I weekenden 8/9-11/9-2023 afholdes en messe i Volendam og I kan derfor forvente mange mennesker og del støj herfra. I denne periode er rengøring obligatorisk og der opkræves et ekstra depositum på 50€ pr. pers.
På grund af vedligeholdelsesarbejde vil svømmehallen i Marinapark Volendam være lukket fra mandag den 13. november til fredag den 17. november 2023.

Velkommen til Camping Marinapark Volendam

Nyd et ophold på Camping Marinapark Volendam

Nyd et ophold på Camping Marinapark Volendam

Leder I efter en feriedestination, hvor I kan bade, være ude i naturen, få historie- og kulturoplevelser og smage på hollandske specialiteter i hyggelige og rolige omgivelser, er Camping Marinapark Volendam lige noget for jer. Campingpladsen har nemlig både pool og cykeludlejning, så I kan slappe af eller tage ud at se naturen, der omringer campingpladsen. Volendam byder på historiske fiskeskibe, restauranter, museer og hyggelige butikker, hvor I kan shoppe.

Oplev naturen eller hop i poolen

Oplev naturen eller hop i poolen

I nærheden af campingpladsen er der møller og blomstermarker, som I med fordel kan udforske på gåben eller cykel, hvis I gerne vil have en aktiv dag og nyde den friske luft. På dage, hvor vejret måske ikke er til udflugter, og I har lyst til at slappe af, kan I hoppe i campingpladsens pools. Der er nemlig indendørspools til både børn og voksne og et spabad til ren afslapning. Får I lyst til mere spænding på vandet, kan I med fordel besøge IJsselmeersøen.

Vær tæt på god mad, og deltag i familieaktiviteter

Vær tæt på god mad, og deltag i familieaktiviteter

På Camping Marinapark Volendam er I tæt på alt, fordi Volendam er lille og hyggelig. I finder nemlig Restaurant Pieterman, A-fusion Sushi & Grill og Pool and Dart Café lige uden for jeres dør. Forkæl derfor jer selv med alt godt fra havet, som Volendam er kendt for. I kan også købe jeres egen mad og andre dagligvarer i supermarkedet, som I finder på campingpladsen.  

På Camping Marinapark Volendam, kan I deltage i workshops mod betaling eller deltage i gratis familieaktiviteter. Der er altså noget for hele familien, og så er der rig mulighed for at hygge sig med hinanden og have det sjovt.

Udforsk hyggelige Volendam, og få en bid af historien og kulturen

Udforsk hyggelige Volendam, og få en bid af historien og kulturen

Fordi Camping Marinapark Volendam ligger i Volendam, kan I forvente en hyggelig stemning og masser af historiske og kulturelle oplevelser. Gå fx ned ad byens gamle gader, og køb souvenirs i de hyggelige forretninger, mens I beundrer de gamle stræder og ikoniske træhuse. Tag et smut forbi Volendams havn, og se på de gamle fiskeskibe. Her kan I også smage på lækkerier fra havet.  

Det er også muligt at se på keramik, malerier og skulpturer i byens museum og blive kastet tilbage til 1800-tallet. Hvis I kan lide oste, er der i nærheden af campingpladsen ostemarkeder, som I kan besøge. På Camping Marinapark Volendam kan I altså regne med at opleve autentisk, hollandsk hygge.