Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Mas Patoxas

Alt det får I:
2 store pools med solterrasse
Kun 3 km til dejlig sandstrand
God restaurant på pladsen
Gode faciliteter og sjove aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 6 km
Vandrutsjebane
Antal: 1
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 6 km
Vandrutsjebane
Antal: 1
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el

Ferie for hele familien i Costa Brava-området i Spanien

I Costa Brava, som tilhører det nordøstlige Spanien, finder du Mas Patoxas – en campingplads for hele familien. I området er der bjerge, strande og små bugter, og så garanterer vi, at både den aktive familie, og familien, der har brug for afslapning, kan få en fantastisk ferie her. Her er fodbold, basketball, to pools og fitness, og kun få kilometer fra nærliggende byer og strande. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 6 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 1
Udendørs pool
May - September
Solbadningsområde
Græs
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Cykeludlejning
Aquarobics
Fodbold
Tennis
Sportsturneringer
Squash
Basketball
Volleyball
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
June - September
Børne-disco
June - September
Underholdning (dag)
June - September
TV Rum
Butikker
Kiosk
Supermarked
Souvenirs
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Take away
Bar
Isbod
Diskotek
+16 år, June - September
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Information
Generelt
Sprog som tales
Spansk, Hollandsk, Fransk, Engelsk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Børn (5-11 år)
Omgivelser
Tætteste by
2 km

Velkommen til Mas Patoxas

Et sikkert hit for enhver smag

Et sikkert hit for enhver smag

Campingpladsen Mas Patoxas tilbyder aktiviteter og faciliteter for hele familien. Her er noget for dem, der elsker at holde sig aktive og dyrke sport, mens de er på ferie. Her er noget for dem, der gerne vil slappe af, og så har vi selvfølgelig også noget for børnene. Området omkring campingpladsen er smuk, spansk natur, bjerge og strande. Ikke mange kilometer væk fra pladsen finder du byer, som du kan besøge og nye steder at udforske.
Gode badefaciliteter uanset om det er pool eller strand

Gode badefaciliteter uanset om det er pool eller strand

Vi har to store pools, en til de voksne og en til børnene. Man kan sole sig, lege, og voksenpoolen har også en rutsjebane, som man kan prøve. Kun 3 kilometer væk finder du den nærmeste strand. Man kan cykle derhen på cykel eller køre i bil, så man får al strandgrejet med. Tag ud og bad i det blå hav med hele familien og nyd den spanske varme og de spanske bølger.
Dejlig mad og drikke

Dejlig mad og drikke

På Mas Patoxas ligger på der en udsøgt restaurant, som har en bred menu med noget for alle i familien. Til maden vil der også serveres vin og drinks, og personalet står altid til rådighed til at guide dig i hvilken vin, der vil være bedst egnet til netop det, som du vælger fra menuen. Fra klokken syv om aftenen til klokken tre om morgenen kan du danse natten væk på vores natbar, El Chiringuito. Her er altid god musik, masser af siddepladser og lækre, eksotiske drinks. Tag dine venner eller din partner med og få en fantastisk aften.
Gode indkøbs- og shoppingmuligheder

Gode indkøbs- og shoppingmuligheder

I vores supermarked på campingpladsen er der alt, hvad du har brug for. Vi har aviser, som både er nationale og internationale, friskbagt brød og wienerbrød fra vores bager, som du også kan få på bestilling, udstyr og legetøj til strandturen, rengøringsprodukter, kød, friske grøntsager og frugt og meget, meget mere. Så har du brug for mad til aftensmaden, noget til morgenbordet eller lidt lette, lækre snacks til strandturen, cykelturen og så videre, har vi dækket dig ind på Max Patoxas supermarked.
Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Vi har sportsfaciliteter til basketball, padel tennis og fodbold. Du kan slå dig løs på de tilhørende baner og udfordre venner og familie i de forskellige discipliner. Vi har også et fitnesscenter med alt i træningsgrej, så det bliver intet problem at holde formen, mens du er på ferie. Har du lyst til at slippe dit indre legebarn løs, kan du prøve vores legerum med bordtennis, arkadespil, billard og ikke mindst bordfodbold. Vi har også en farm med de sødeste dyr på campingpladsen. Her er alt fra ænder til ponyer til æsler, så her bør man helt sikkert tage ned, hvis man er den store dyreelsker. I sommermånederne kan børnene virkelig slå sig løs med minidisko og et utal af arrangementer, som er nøje planlagt af vores personale. Vi garanterer sjoven, hvis du bringer det gode humør.
Besøg de omkringliggende byer

Besøg de omkringliggende byer

I Costa Brava området er der en masse byer, som er værd at besøge, foruden den smukke natur og de flotte sandstrande. Pals er en historisk middelalderby, som kun ligger 1 kilometer væk. Byen er yderst velbevaret, og vi er sikre på, at du vil blive taget med storm over dens skønhed. Stjerneattraktionen i Costa Brava er blandt andet byen Palafrugell, som kun ligger 6 kilometer væk fra Mas Patoxas. Byen byder på en masse oplevelser, så her bør man helt sikkert komme forbi.