Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Medrose

Alt det får I:
Naturskønt ved Ardeche
Autentisk familieeget camping
Pool samt børnebassin
Hyggelig restaurant og bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold

Afslappende camping med børn

Camping Medrose er perfekt til familien med børn. Campingpladsen er ikke så stor, og så er den drevet af en familie, der har haft den igennem flere generationer. Campingpladsen er blevet moderniseret med pool, restaurant og legefaciliteter til børnene, og alligevel er autenticiteten blevet bevaret. Camping Medrose ligger naturskønt og tæt på de oplevelser, som man bare skal se, når man er på ferie i Ardeche. Dette gælder særligt naturen og aktiviteter som cykling, vandring og vandsport på floderne i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Petanque
Bordfodbold
Bordtennis
Billard / pool
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Isbod
Restaurant
Take away
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Hollandsk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Bakket
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste togstation
20 km
Nærmeste lufthavn
Montpellier, 150 km
Tætteste by
1 km

Velkommen til Camping Medrose

Naturskøn, god placering

Naturskøn, god placering

Camping Medrose er skøn til en familieferie eller en campingferie med vennerne. Campingpladsen ligger i Saint-Thomé i Ardeche i Frankrig med blot få kilometer til Montélimar og lidt længere til den utrolige Vallon Pont d'Arc. Campingpladsen er familieejet og byder på en fantastisk stemning og naturskønne omgivelser. Autentiteten er blevet bevaret til trods for en gennemgribende modernisering af Camping Medrose. I finder gode bademuligheder og en masse aktiviteter, der passer til enhver alder.

Bademuligheder med pool

Bademuligheder med pool

Campingpladsen har selvfølgelig skabt et poolområde til gæsterne med liggestole, hvor mange glade børn elsker at lave vandsjov. For der er ingen ferien uden et dyp i vandet. Der er også en separat børnepool til de allermindste, hvor fantasien kan blive sluppet løs. Herudover er der floder i området, som egner sig til badning. Dette er superdejligt på de varme dage i højsæsonen, hvor solens stråler varmer vandet op, så det får en tilpas, afkølende badetemperatur.

Afslapning og aktiviteter

Afslapning og aktiviteter

På Camping Medrose er legen i centrum. Det gælder både den store multibane og selvfølgelig fokus på børnene. Her er desuden også legeplads, bordtennis og petanque. I løbet af dagen er der børneklub med forskellige aktiviteter, der vil give børn i alle aldre et smil på læberne. Om aftenen bydes der op til dans med live-musik og underholdning til den helt store guldmedalje. I har også mulighed for at leje cykler på campingpladsen, så I kan tage ud i Ardeche-området, der har så meget at byde på.

Restaurant og spisemuligheder

Restaurant og spisemuligheder

Mulighederne for familiesamvær er mange, og I kan også hygge sammen i restauranten med alverdens lækker spise. Der er fokus på lokale produkter med grill, pizza og is. Der serveres morgenmad fra kl. 8:00 til 10:30, og både bar og restaurant er åben fra kl. 11:30 til 14:30 og igen fra kl. 18:30 til 22:30. I har desuden også mulighed for at bestille take-away, og så kan I også spise i den nærliggende by eller lave jeres egen mad i jeres feriebolig.