Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Miran Pirovac

Alt det får I:
Charmerende feriestemning
Adgang til gode aktiviteter
Rig mulighed for dagsture i området
Børnevenlig strand med klart vand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Miran Pirovac

Trænger I til en campingferie i smukke og rolige omgivelser, hvor der både er plads til afslapning og et højt aktivitetsniveau? Så er Camping Miran det perfekte sted for jeres næste ferie. Camping Miran ligger i skønne Kroatien i området Dalmatien. Mere præcist ligger campingpladsen 1 km udenfor byen Pirovacs centrum lige ned til en smuk og børnevenlig strand. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, 100 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Ved siden af boligen, skal betales på stedet
Butikker
Kiosk
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Windsurfing

Camping Miran Pirovac i Kroatien

Ferie med aktiviteter og afslapning

Ferie med aktiviteter og afslapning

På Camping Miran har I adgang til et hav af faciliteter og aktiviteter. Der vil med garanti være noget, som alle medlemmer af familien kan få glæde af. Campingpladsen tilbyder sportsfaciliteter som tennisbaner og volleybane samt mulighed for at leje cykler, kanoer, kajakker og både. Derudover ligger Hotel Miran ganske tæt på campingpladsen, og I har også mulighed for at benytte jer af faciliteterne der. Hotel Miran tilbyder blandt andet à la carte- restaurant, en apéritifbar og en strandbar.

Adgang til smuk og naturlig strand

Adgang til smuk og naturlig strand

Camping Miran ligger lige ned Adriaterhavet og ned til den dejligste stenstrand, som er meget børnevenlig. Havvandet er klart, og luften er frisk. Ved stranden er der træer, hvor I kan søge skygge, når solens stråler bliver for voldsomme. Det er en god idé at medbringe en solcreme med høj faktor samt solhatte, da solen her er skarpere, end vi er vant til. Her på stranden kan I nyde nogle gode lange dage, hvor familiens vandhunde rigtig kan boltre sig. Der er dog også plads til afslapning i strandens opstillede solsenge, hvor man kan læne sig tilbage og slappe helt af. Skulle I mangle forfriskninger i løbet af dagen, ligger der ikke langt fra stranden både kiosker og barer, hvor I kan købe snacks og kolde drikke.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

I kan let finde gode og lækre restauranter i nærheden af Camping Miran. I kan eksempelvis gå hen til Hotel Miran og prøve deres à la carte-restaurant, aperitifbar eller baren på stranden, som byder på skønne traditionelle specialiteter fra lokalområdet og spændende musikoplevelser. Tager I et smut til byen Pirovac, er der også en masse gode kulinariske oplevelser at hente. Byen har flere spisesteder, som serverer traditionelle dalmatiske specialiteter. De fleste spisesteder har også pizza og pasta på menuen, så der skulle være noget til enhver smag. Langs Pirovacs strand kan I finde flere barer, som både tilbyder noget at spise og drikke.

Butikker og indkøb

Butikker og indkøb

Får I brug for at handle, er der flere muligheder for det. Camping Miran har en lille butik med et udvalg af dagligvarer. Byen Pirovac har flere dagligvarebutikker, hvis I vil have et lidt større udvalg. Den nærliggende by, Sibenik, har også et stort udvalg af dagligvarebutikker, hvis I skal handle stort ind. Skulle nogle i familien have et shoppegen, kan I tage til byen Vodice og udforske butikker.

Pladsens aktiviteter

Pladsens aktiviteter

Der er rig mulighed for at afprøve forskellige typer af aktiviteter på Camping Miran. Pladsen tilbyder sportsfaciliteter som en volleybane og hele to tennisbaner. Eller hvad med at prøve vandaktiviteter som windsurfing eller fiskning? Planlægger I at tage på en udflugt, kan I leje cykler, kajakker, kanoer og både. På campingpladsen finder I også udendørs skakspil, hvor I kan udfordre hinanden til en stillesiddende og hjernevridende aktivitet. Er der unge mennesker i familien, kan de tage på diskoteket Porat, som har åbent om aftenen. Der skulle altså være underholdning og aktiviteter for ethvert temperament.

Skønt område

Skønt område

Camping Miran ligger i et fantastisk smukt område, så der er rig mulighed for at tage på ture. I kan eksempelvis besøge de omkringliggende byer Sibenik og Zadar. Sibenik er en charmerende havneby, som ligger bare 23 km væk fra Pirovac. Zadar kommer I til efter en smuk køretur op langs kysten. Zadar var engang den dalmatiske hovedstad. Er I rigtige naturelskere? Så kan det anbefales at tage til nationalparkerne, Krka og Kornati, som ikke ligger langt fra campingpladsen. Campingpladsens personale hjælper jer hellere end gerne med at arrangere ekskursioner. En anden populær udflugtsdestination er øen Otocic Sustipanac, som er en lille ubeboet ø i Adriaterhavet. Orker I ikke at tage langt væk, kan I også blive i Pirovac og udforske de andre smukke strande i byen.