Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til den dejlige strand og hav
Mange aktiviteter; legeplads, tennis og beachvolley
Mulighed for privat spa
Skønt område
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Underholdning (aften)
, ,
Legeplads
Tennis
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Underholdning (aften)
, ,
Legeplads
Tennis
Restaurant

Mere info om feriecentret og området

Camping Village Misano er jeres feriested for familier i Misano, det ideelle valg for dem, der søger en ferie i tæt kontakt med naturen ved Adriaterhavets strand, mellem de dejlige byer Riccione og Cattolica. Oplev den brede vifte af fritidsaktiviteter og sportsgrene designet til jer og der er altid underholdning med shows, dans og god musik til behagelig underholdning under jeres ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 10 m
Strand
Mod betaling
Underholdning
Højsæson, June - August
Højsæson
Højsæson, June - August
Andre faciliteter
300 m
Bilfri plads (gratis central parkering))
Butikker
Generelt
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
3 km
8 km
500 m
1 km
300 m
Pladsstørrelse
Antal: 640
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
mod betaling
Til børnene

Velkommen til Camping Misano

Strand og vandsjov

Strand og vandsjov

Camping Village Misano tilbyder jer den dobbelte mulighed for jeres ferie ved havet ved Romagna-rivieraen. Vores gæster kan faktisk drage fordel af en del af den offentlige strand i Misano, der er tilgængelig til privat brug og udelukkende til vores kunder. Her kan I nyde feriedagene ved havet i fuldstændig autonomi ved blot at tage et badehåndklæde med og nyde den skønne sandstrand og havet.

Hvis I er på udkig efter en mere behagelig og mindre eventyrlystne løsning, tilbyder vi dig praktiske rabatter på vores partnerstrande, der er udstyret med liggestole og parasoller mod et gebyr, med særlige priser for gæster på Camping Village Misano. Til en ferie ved havet, som du altid har ønsket!

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Ferie er også at nyde dejlige middage sammen med familien. Camping Misano har en hyggelig snackbar, hvor lette retter kan nydes. Der er mulighed for at købe lidt ind på pladsen og der er også lavet take-away aftaler med flere restauranter i området. Bor I på denne plads, så er der et væld af restauranter i gå afstand fra campingpladsen, hvor skøn italiensk mad kan nydes med udsigt over havet.

Ønsker I selv at kokkere i ferien, så kan I købe ind flere forskellige steder indenfor en afstand af 2-5 min.

Forlystelsesparker og akvarium

Forlystelsesparker og akvarium

Skal familien ud på sjov, så er der masser af muligheder i nærheden: Vores campingplads ligger tæt på de store forlystelsesparker ved Adriaterhavskysten. Blandt de mest værdsatte er Le Navi Park, det største akvarium ved Adriaterhavet med adskillige typer vandlevende liv, herunder hajer, pingviner, oddere og søheste. Mere sjov fortsætter på Aquafan og Oltremare i Riccione, i Rimini-parker, herunder Italia i Miniatura (Italien i Miniature) og Fiabilandia, med spil til de små, til spændingen for børn og familier på Mirabilandia.

Cykelruter

Cykelruter

Cykelfans finder mange forskellige ruter i løbet af deres ferie på Camping Village Misano. Den nærmeste og mest panoramiske er cykelstien til Parco del Conca (Conca Park), en sti, der løber langs floden Conca, startende fra strandene i Cattolica, indtil den når til Morciano di Romagna, der passerer gennem Misano Adriatico og San Giovanni i Marignano.

Kultur i baglandet

Kultur i baglandet

En ferie på camping Misano behøver ikke kun at være hav og sjov på stranden. Få en magisk oplevelse på et med mange middelalderlige steder rige på historie og rester fra fortiden. Blandt de smukkeste landsbyer, der ligger mellem Montefeltro og Marecchia-dalen, finder vi Urbino, Gradara, Mondaino, San Leo, Santarcangelo, Verucchio og San Marino, ideelle steder for en dag ud for at udforske områdets kulturelle attraktioner.