Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Montargil

Alt det får I:
Tag på en dagstur til Lissabon
Pool med separat børnebassin
Aktiviteter for børn og sportsfaciliteter
150 m til sandstrand ved reservoir
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Separat børnepool
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Separat børnepool
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Besøg solrige Portugal og nyd en ferie for hele familien!

Idyllisk beliggende i indre Portugal, direkte ned til reservoiret, kan I nyde en skøn campingferie hos Camping Montargil. Denne attraktive campingplads byder på masser af underholdning med faciliteter såsom pool med et afslapningsområde og strand. I kan også prøve alle mulige spændende udendørsaktiviteter såsom klatring og paintball på det tilstødende udendørsområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Butikker
Minimarked
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Bådudlejning
Dykning
Kanoudlejning

Velkommen til Montargil

Pool og strand

Pool og strand

Tag en afkølende dukkert i den rektangulære pool hos Camping Montargil eller slap af på solsengene med tilsvarende parasoller til solbadning og en god bog. Derudover er der et lavvandet soppebassin til rådighed for de mindste. For mere vandsjov kan I gå til stranden ved reservoiret kun 150 meter væk. Her kan I bygge sandslotte, spille beachvolley og har masser af plads til at slappe af.

Faciliteter på campingpladsen

Faciliteter på campingpladsen

Kedsomhed er ikke en mulighed på denne campingplads takket være de forskellige sports- og spilfaciliteter. Camping Montargils animationshold arrangerer alle former for aktiviteter for børn fra seks til sytten år. Eventyrere klatrer op af klatrevæggen, deltager i paintballkonkurrencer eller kano på vandet. Takket være den multifunktionelle sportsplads kan I konkurrere i forskellige sportskampe. Der er også en campingbutik kun hundrede meter væk, hvor I kan købe dagligvarer og frisk brød. I finder også en restaurant og snackbar med lækre snacks og drinks på campingpladsen.

Omgivelserne ved Camping Montargil

Omgivelserne ved Camping Montargil

Reservoiret af Montargil inviterer jer til at dyrke alle former for vandsport. Windsurfing, vand- og jetski, sejlads eller fiskeri er blot nogle af de mange muligheder, I kan glæde jer til ved søen. I finder også adskillige vandre- og cykelruter i området. Familier med børn kan tage en tur til akvariet Fluviário de Mora med specielle fisk, slanger, skildpadder og oddere. Desuden er den farverige by Lissabon kun halvanden times kørsel væk fra Camping Montargil.