Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Monti del Sole

Alt det får I:
Beliggende tæt på Rom
To pools
Restaurant og pizzeria
Omgivelser af frodig natur
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis

Campér midt i den italienske natur på Camping Monti Del Sole

Besøg den familievenlige campingplads Monti Del Sole, som ligger i det centrale Italien. Her vil I blive mødt af dejligt vejr og ikke mindst en rigtig smuk natur, som bare venter på at blive udforsket. På grund af campingpladsens centrale beliggenhed er der rig mulighed for at udforske Italiens mange gamle, historiske byer og smukke seværdigheder. På campingpladsen kan I både nyde to pools og diverse sportsaktiviteter som fodbold og volleyball, og så kan I nyde en bid mad på campingpladsens restaurant eller pizzeria. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
June - August
Separat børnepool
June - August
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Højsæson
Restaurant
Højsæson
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Monti del Sole

Aktiviteter i solen for hele familien

Aktiviteter i solen for hele familien

Takket være campingpladsens størrelse er der både plads til at nyde en rolig dag i skyggen og lave en masse sjove udendørsaktiviteter. På campingpladsen kan I nemlig finde hele to skønne pools, bordtennisborde, tennisbane, fodboldbane, volleyballbane, petanquebaner og ikke mindst en super sjov legeplads for familiens mindste. Derudover bliver der i løbet af sæsonen også afholdt forskellige aktiviteter og workshops for børn og barnlige sjæle.

Tag på tur

Tag på tur

Som gæster på campingpladsen får I en helt speciel mulighed for at komme på en guidet tur gennem den omkringliggende skov. På denne tur vil I kunne opleve uspoleret, italiensk natur samt alle de naturlige produkter, som kan findes i dette område. I kan bl.a. være heldige at finde vilde asparges, brombær, pinjekerner og svampe.

Faciliteter, restaurant og pizzeria på Camping Monti Del Sole

Faciliteter, restaurant og pizzeria på Camping Monti Del Sole

På campingpladsen finder I nyrenoverede toilet- og badefaciliteter samt faciliteter, hvor I kan vaske op og vaske tøj. I kan under jeres ferie besøge campingpladsens restaurant og pizzeria samt den tilhørende bar, som tilbereder enkle og meget velsmagende måltider, der er præget af de traditionelle og lokale smage fra området. På udvalgte aftener igennem sæsonen vil I også kunne opleve levende musik, som vil spille op til dans og gode minder. Derudover er det også muligt for gæster at deltage i spændende og lærerige madlavningskurser på campingpladsen.

Natur og byliv inden for rækkevidde

Natur og byliv inden for rækkevidde

Camping Monti Del Sole’s lokation giver jer mange muligheder for at gå på opdagelse i Italien. I kan for eksempel tage en køretur på blot 20 kilometer og besøge de tre betagende Marmorvandfald, som blev lavet af romerne for mere end 2000 år siden. Der findes også en lang række spændende byer inden for rækkevidde af campingpladsen.  

I kan tage en tur til byerne Spoleto eller Todi, som begge byder på en masse spændende og flotte seværdigheder. Planlægger I at tage på en heldagsudflugt, så kør en tur til Rom, som kun ligger ca. en time og femten minutter væk. Her kan I opleve smuk arkitektur, skønne caféer og spændende museer.