Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Moulin de l'Eclis

Alt det får I:
Børnevenlige faciliteter
Rolige omgivelser
Pool og welness
Direkte adgang til strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)

4-stjernet luksus ved stranden på Camping Moulin de L'Éclis

Når ferien går til Camping Moulin de L’Éclis i Frankrigs flotte natur midt i Loire-Atlantizue, så bliver I mødt af 4-stjernet luksus. Camping Moulin de L’Éclis ligger direkte ned til den skønne Pont-Mahé-strand, hvor I kan kitesurfe, slikke sol og bade i de varme bølger. Holder I ferie på Camping Moulin de L’Éclis, giver I også jer selv muligheden for skønne naturoplevelser i et område fyldt af både sandstrande og skove. Camping Moulin de L’Éclis byder selvfølgelig også på luksuriøs wellness og fantastisk underholdning for alle aldre foruden snackbar, minimarked, gratis wi-fi og alt det andet, der hører til et sted som Camping Moulin de L’Éclis. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Børne-disco
Junior klub
Teenage klub
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
mod betaling
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Basketballkurv
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Mod betaling
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Moulin de L’Éclis

Vandrutsjebaner og wellness

Vandrutsjebaner og wellness

Uanset om I er til timevis af leg i poolen eller til afslapning i wellnessområdet, så har Camping Moulin de L’Éclis det hele. Her finder I nemlig både opvarmede og overdækkede pools, børnepools og selvfølgelig også et par vandrutsjebaner, som børnene kan kaste sig over. Det giver mulighed for nogle fantastiske dage under den franske sol.  

I finder selvfølgelig også et luksuriøst wellnessområde, som byder på blandt andet ansigtsbehandlinger og massage mm. Ønsker I at holde formen ved lige på jeres ferie, så kan I selvfølgelig også gøre brug af de mange aquabikes og den lækre sauna.

Udforsk området

Udforsk området

Camping Moulin de L’Éclis ligger desuden direkte ned til Pont-Mahé-stranden, så der er rig mulighed for at slikke sol på det hvide sand, mens ungerne sopper i vandkanten og finder muslingeskaller i sandet. Her kan I selvfølgelig også prøve kræfter med alt fra kitesurfing til sejlads. 

Hvis I trænger til en god omgang shopping på jeres ferie til Frankrigs skønneste kyst, så er der heldigvis en del forskellige byer i nærheden af Camping Moulin de L’Éclis. Her finder I et væld af butikker, hvor I selvfølgelig kan købe alt det, I har brug for som souvenirs til venner og familie derhjemme.

Autentisk fransk mad og friskbagt brød

Autentisk fransk mad og friskbagt brød

Uanset om I ønsker et solidt og autentisk fransk aftensmåltid, eller friskbagt brød til morgenmaden, så sørger Camping Moulin de L’Éclis for, at I har det hele. Den autentiske franske restaurant ved Camping Moulin de L’Éclis sørger for lækre franske, kulinariske oplevelser, mens pladsens bageri sørger for friskt brød og kager til morgenmaden. 

I kan selvfølgelig også udforske nærområdet og gøre brug af en af de mange lokale restauranter i området, som selvfølgelig alle tilbyder fantastisk mad i skønne omgivelser. Finder I en restaurant ned til kysten, kan I nyde maden med en spektakulær udsigt.

Oplev naturen, og skab minder for livet

Oplev naturen, og skab minder for livet

Der er meget at lave og se, når I holder ferie ved Camping Moulin de L’Éclis. Her står et kompetent aktivitetsteam klar til at underholde børnene i timevis, og det giver fantastiske muligheder for at skabe nye venner og få brændt lidt energi af. 

Camping Moulin de L’Éclis ligger desuden perfekt i forhold til Frankrigs fineste natur, og I har derfor rig mulighed for nogle skønne ture ud i det nærliggende landskab. I kan fx tage ned på stranden og prøve kræfter med sejlads eller få et par timers undervisning i kitesurfing. Er I til nogle lidt mindre adrenalinfyldte aktiviteter på vandet, kan I også prøve kræfter med fx paddleboards.