Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Noordzee Résidence de Banjaard

Alt det får I:
Legepladser til alle aldre
Indendørs pool og strand tæt på
Restaurant og bar
Diverse sportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til hav
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til hav
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane

Badeferie hos Camping Noordzee Résidence de Banjaard

I Holland kan hele familien komme på en behagelig ferie, der byder på komfort med kort afstand til en af landets bedste strande. Camping Noordzee Résidence de Banjaard ligger tæt på kysten i det nordlige Holland og er den perfekte feriedestination for familien, der gerne tager mange ture til stranden. Her på campingpladsen kan I slappe af i smukke omgivelser, mens der ikke er langt til de nærmeste byer og deres mange lokkende tilbud. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Opvarmet, indendørs
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5.1 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde vil swimmingpoolen på Noordzee Résidence De Banjaard være lukket fra mandag den 8. januar til fredag den 12. januar 2024. Du er velkommen til at komme og svømme i poolen på Roompot Beach Resort i Kamperland. Dette ligger ca. 10 minutters kørsel derfra.

Velkommen til Camping Noordzee Résidence de Banjaard

Hvad I kan lave på Camping Noordzee Résidence de Banjaard

Hvad I kan lave på Camping Noordzee Résidence de Banjaard

Der er tid til familieforkælelse hver dag på Camping Noordzee Résidence de Banjaard. Ikke alene kan I se frem til at tilbringe en god portion kvalitetstid sammen uden hverdagens mange forstyrrelser, I kan også se frem til mange timers sjov, som hverdagen ikke har tid til. Hver dag kan I besøge campingpladsens indendørs pool, hvor alle barnesjæle kan få mange timer til at gå med at lege. Der er bassiner til både store og små børn. 

I kan også benytte jer af de mange faciliteter, som Camping Noordzee Résidence de Banjaard selv har at byde på. Det gælder alt lige fra trampoliner, tennisbaner, minigolf eller billard. Børneklubben på campingpladsen sørger også altid for at arrangere mange spændende ting før børn i alle aldre.

Der er lagt i ovnen til en god ferie

Der er lagt i ovnen til en god ferie

Camping Noordzee Résidence de Banjaard har en indendørs pool, som findes i hovedbygningen, og den er placeret centralt mellem campingpladsens restaurant og udendørs legeplads. Der er derfor lagt op til sjov og ballade, når mor og far kan sidde på terrassen og nyde en kølig drink, mens børnene morer sig på legepladsen. Når maden bliver serveret på restauranten, kan I samles om det gode måltid og planlægge de mange oplevelser, som endnu venter på jer de kommende dage.

Der inviteres til kvalitetstid med familien

Der inviteres til kvalitetstid med familien

Foruden den indendørs pool og legepladsen er der mange andre tilbud, som hele familien kan benytte sig af på jeres ferie på Camping Noordzee Résidence de Banjaard. På de dage hvor solen står højt på himlen, kan det klart anbefales at gå den korte tur ned til stranden. Det tager ikke mere end et par minutter at gå ned til stranden, som er blevet kåret til en af Hollands smukkeste strande. Her lokker bølgerne med vandlege, mens sandstranden indbyder til afslapning og bygning af sandslotte dagen lang.

Tag på sightseeing i nærområdet

Tag på sightseeing i nærområdet

I receptionen kan I altid leje udstyr og spil til at få tiden til at gå. I kan blandt andet leje cykler, hvilket giver jer mulighed for at udforske området omkring Camping Noordzee Résidence de Banjaard. Der kan I blandt andet få lov til at besøge de dyr, som nabocampingpladsen har boende. Der er heller ikke langt til de små nabobyer, som har mange små specialbutikker, der med garanti kan lokke en hver nysgerrig shopper indenfor. De fleste nødvendigheder kan I altid købe i campingpladsens eget lille supermarked, men det er altid i specialbutikkerne, at de sjove souvenirs skal findes.