Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Norcenni Girasole

Top Faciliteter
Supermarked
Stort udvalg
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (familie), Crazy river
Udendørs pool
Lagune-stil
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el

Velkommen til Camping Norcenni Girasole

Camping Norcenni Girasole har en enestående beliggenhed ovenfor Arno-dalen, en halv times kørsel syd for Firenze. Det er en stor og lækker campingplads med førsteklasses faciliteter. På Camping Norcenni Girasole er samlingspunktet torvet, hvor de gamle stenbygninger nu huser restauranten og baren. Børn i alle aldre vil nyde pladsens to store poolområder med rutsjebaner, mens der for teenagere er et livligt underholdningsprogram og ind imellem også disco om aftenen. Der er også et veludstyret fitnesscenter og et tyrkisk bad. Det skal bemærkes, at parkering lige ved boligen ikke altid er muligt. Lokalområdet: 5 min. kørsel ned af bjerget finder I markedsbyen Figline Valdarno. Her finder I alt lige fra supermarked og benzinstation til masser af butikker og restauranter. Fra togstationen tager det kun 30 min. ind til Firenze centrum - så lad roligt bilen stå på den store parkeringsplads ved stationen. I højsæsonen tilbyder pladsen transport mellem pladsen og togstationen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (familie), Crazy river
Udendørs pool
Lagune-stil, May - September
Indendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børneklub (turoperatør)
Storskærm sport
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Basketball
Klatrevæg
Tennis
Ridning
Adventure park
Aquarobics
Cykeludlejning
Fitness
Minigolf
Sportsturneringer
Billard / pool
Bordfodbold
Fodbold
Til børnene
Spillehal
Minitog på pladsen
Legeplads
Aktivitetspark
Mini gocarts
Trampoliner / hoppeborg
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Pladsens terræn
Bakket, Ikke egnet for folk med gangbesvær
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
PC med Internet
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Take away
Restaurant
Antal: 3
Isbod
Snackbar
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter
Brusere, Toiletter
Tørretumblere
Mod betaling
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Pladsstørrelse
Stor plads
Butikker
Frisør
Kiosk
Andre butikker
Bazar, Kiosk
Basar
Supermarked
Stort udvalg
Vinhandel
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Hæveautomat
Information
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Florence

Praktisk information

Bemærk: campingpladsen er beliggende i kuperet terræn, og vi anbefaler derfor ikke denne plads til folk med gangbesvær. Indgangsporten til pladsen er åben fra 07:30 - 23:00.

Boliger - Camping Norcenni Girasole

Camping Norcenni Girasole i Italien

Camping Norcenni Girasole ved Arno-dalen

Camping Norcenni Girasole ved Arno-dalen

Camping Norcenni Girasole er en 4-stjernet campingplads beliggende i det autentiske område Toscana. Her får du ikke blot en fantastisk plads med to poolområder, spaområde og lækre smagfulde restauranter, men også en helt vidunderlig udsigt over de toscanske bakker og det omkringliggende landskab. På Camping Norcenni Girasole kan du tilmed bo som en drøm, for her finder du et stort udvalg af store, praktiske Mobilhomes, så du kan finde lige netop det, der passer til din familie.

Stort poolområde og sjove aktiviteter for hele familien

Stort poolområde og sjove aktiviteter for hele familien

Er din familie fyldt med vandentusiaster? Så er Camping Norcenni Girasole den perfekte campingplads for jer. Her finder du nemlig hele to separate poolområder, som for alvor byder på sjove vandoplevelser. Her finder du nemlig fire forskellige vandrutsjebaner, perfekte til de legesyge børn. Til de voksne findes et stort område med liggestole, hvor solen kan nydes, mens børnene leger. Hvis du vil forkæles til fulde, kan du tilmed smutte forbi pladsens sauna og jacuzzi, som foruden gode muligheder for afslapning, byder på et strejf af luksus.
Elsker du og din familie at dyrke sport, når I er på ferie? Camping Norcenni Girasole byder tilmed på et hav af aktiviteter, så I kan røre jer og have det sjovt i fantastiske omgivelser. I finder blandt andet aktiviteter som tennis, bordtennis, fodbold, basketball, volleyball, ridning og cykling.

Fire gode spisesteder og en hyggelig bar

Fire gode spisesteder og en hyggelig bar

Kan du og familien bedst lide, når der er et stort udvalg af spisesteder indenfor rækkevidde? På Camping Norcenni finder du hele fire gode spisesteder, som alle byder på unikke udvalg af italienske specialiteter. Her kommer du for alvor til at mærke, at pladsen ligger i Toscana, som netop er kendt for unikke, italienske smagsoplevelser. Hvis du og familien vil nyde en middag hjemme i jeres mobilhome, er der tilmed mulighed for nem og hurtig takeaway på pladsen.
Har du lyst til at smage på de gyldne, italienske vindråber, som netop kendetegner Toscana – eller måske en kold og forfriskende drink? På Camping Norcenni finder du ligeledes en hyggelig bar, som, foruden en autentisk stemning, byder på et stort udvalg af drikkevarer.


Gode muligheder for både indkøb og shopping

Gode muligheder for både indkøb og shopping

På Camping Norcenni har du for alvor mulighed for at få stillet shoppelysten, både når det kommer til dagligvarer og souvenirs. Her finder du nemlig både et supermarked og en souvenirbutik. På Camping Norcenni finder du tilmed en iskiosk, som kan nedkøle dig på de varme sommerdage. Du finder også en frisør, hvor du kan få klippet ferielokkerne og en cykel og scooter udlejning til de, som ønsker at prøve kræfter med kørsel i de italienske bjerge.

Lidt om området

Lidt om området

Camping Norcenni ligger i området nær Toscana, som er kendt for at byde på unikke smagsoplevelser, både når det gælder mad og vin. Derudover byder Toscana på et hav af udflugter, og det centrale Italien er netop kendte for en overflod af oplevelser, når det kommer til kultur og natur. En kort køretur fra pladsen finder du blandt andet Pistoia Zoo, hvor I kan hilse på dyr som løver og flodheste. Derudover ligger pladsen tæt på de berømte byer Chiantu, som byder på nogle af regionens mest elegante og kulturelle oplevelser. Kun 47 km fra pladsen har I tilmed mulighed for at opleve den smukke by Firenze, som byder på et væld af kunst, kirker og andre spændende seværdigheder.