Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Norcenni Girasole

Alt det får I:
Autentiske Toscana
Stort poolområde for alle aldre
Gode indkøbsmuligheder
Tæt på kultur og by
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie), Crazy river, Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Lagune-stil
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie), Crazy river, Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Lagune-stil
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads

4-stjernet campingplads syd for Firenze

Camping Norcenni Girasole har en enestående beliggenhed ved Arno-dalen, blot en halv times kørsel syd for Firenze. Det er en stor og lækker campingplads med førsteklasses faciliteter. På Camping Norcenni Girasole er samlingspunktet torvet, hvor de gamle stenbygninger nu huser restauranten og baren. Børn i alle aldre vil nyde campingpladsens to store poolområder med rutsjebaner, mens der for teenagere er et livligt underholdningsprogram og til tider også disko om aftenen. Der er også et veludstyret fitnesscenter, organiseret træning for kroppen og sanserne samt et afslappende tyrkisk bad. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie), Crazy river, Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Lagune-stil
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Fitness
Adventure park
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Fodbold
Aquarobics
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Minigolf
Klatrevæg
Ridning
Basketball
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Minitog på pladsen
Aktivitetspark
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Mini gocarts
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børneklub (turoperatør)
Storskærm sport
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Basar
Andre butikker
Bazar, Kiosk
Vinhandel
Kiosk
Supermarked
Stort udvalg
Frisør
Restauranter / barer
Restaurant
Antal: 3
Snackbar
Bar
Diskotek
På pladsen
Pizzaria
Take away
Isbod
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Information
Hæveautomat
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Pladsens terræn
Bakket, Ikke egnet for folk med gangbesvær
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
PC med Internet
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Florence
Tætteste by
5 km
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Tæt på storby
Afstand fra Firenze, 37 km

Praktisk information

Bemærk: campingpladsen er beliggende i kuperet terræn, og vi anbefaler derfor ikke denne plads til folk med gangbesvær. Indgangsporten til pladsen er åben fra 07:30 - 23:00.
Det skal bemærkes, at parkering lige ved boligen ikke altid er muligt.
Vi beder om at I laver Online check-in ca. 7-3 dage før ankomst til campingpladsen via dette link: https://norcenni.humancompany.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here” Udfyldelse af Online check-in er obligatorisk for at kunne få adgang til campingpladsen.
Gratis adgang i 2021 til det nye ANTS område (trænings område)

Velkommen til Camping Norcenni Girasole

Camping Norcenni Girasole ved Arno-dalen

Camping Norcenni Girasole ved Arno-dalen

Camping Norcenni Girasole er en 4-stjernet campingplads beliggende i det autentiske Toscana. Her får du ikke blot en fantastisk campingplads med to store poolområder, spaområde og lækre smagfulde restauranter, men også en helt vidunderlig udsigt over det toscanske landskab. 

En kort køretur fra campingpladsen finder du blandt andet Pistoia Zoo, hvor I kan hilse på dyr som løver og flodheste. Derudover ligger campingpladsen tæt på de berømte byer Chiantu, som byder på nogle af regionens mest elegante og kulturelle oplevelser.

Stort poolområde med rutsjebaner og jacuzzi

Stort poolområde med rutsjebaner og jacuzzi

Er din familie fyldt med vandentusiaster, og leder I efter en campingplads med badeland? Så er Camping Norcenni Girasole den perfekte campingplads for jer. Her finder du nemlig hele to separate poolområder, som for alvor byder på sjove vandoplevelser. Her finder du nemlig fire forskellige vandrutsjebaner, perfekte til de legesyge børn. Til de helt små er der separat børnepool med tilhørende vandslot og vandrutsjebane. Til de voksne findes et stort område med liggestole, hvor solen kan nydes, mens børnene leger. 

Hvis du vil forkæles til fulde, kan du tilmed smutte forbi campingpladsens sauna og jacuzzi, som foruden gode muligheder for afslapning også byder på et strejf af luksus. 

Sportsaktiviteter og masser af sjov for børnene

Sportsaktiviteter og masser af sjov for børnene

Elsker du og din familie at dyrke sport, når I er på ferie? Camping Norcenni Girasole byder på et hav af aktiviteter, så I kan have det sjovt i fantastiske omgivelser. I finder blandt andet aktiviteter som tennis, bordtennis, fodbold, basketball, volleyball og fitnessrum. I kan også deltage i ANTS' aktivitetsprogrammer med fokus på samspillet mellem aktivitet, natur, træning og sanserne. ANTS tilbyder både cykel- og vandreture, udendørs fitness med bl.a. TRX, balanceøvelser og Jungle-Up med reb, træstiger og meget andet.

I skal selvfølgelig også en tur i klatrebanen, hvor I bevæger jer igennem trætoppene via reb med forhindringer undervejs, der vil udfordre de store både på teknik og højde. For de små finder I både legeplads, legerum og ridning. 

Gode spisesteder og en hyggelig bar

Gode spisesteder og en hyggelig bar

Kan du og familien bedst lide, når der er et stort udvalg af spisesteder indenfor rækkevidde? På Camping Norcenni finder du hele fire gode spisesteder, som alle byder på unikke udvalg af italienske specialiteter. Her kommer du for alvor til at mærke Toscana-destination, som netop er kendt for sine unikke, italienske smagsoplevelser. Hvis du og familien vil nyde en middag hjemme i jeres mobilhome, er der tilmed mulighed for nem og hurtig take-away. 

Har du lyst til at smage på de gyldne, italienske vindråber, som netop kendetegner Toscana er der også mulighed fro det, da pladsen arranger vinsmagning – eller måske en kold og forfriskende drink, så skal I besøge cocktail-baren hvor der foruden er en autentisk stemning også byder på et stort udvalg af drikkevarer.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På Camping Norcenni Girasole har du for alvor mulighed for at få stillet shoppelysten, både når det kommer til dagligvarer og souvenirs. Her finder du nemlig både et supermarked og en souvenirbutik. På Camping Norcenni finder du tilmed en iskiosk, som kan nedkøle dig på de varme sommerdage. 

Du finder også en frisør, hvor du kan få klippet ferielokkerne og en cykel og scooter udlejning til de, som ønsker at prøve kræfter med kørsel i de italienske bjerge.

Alt godt fra nærområdet i Toscana

Alt godt fra nærområdet i Toscana

Camping Norcenni Girasole ligger i området nær Toscana, som er kendt for at byde på unikke smagsoplevelser, både når det gælder mad og vin. Derudover byder Toscana på et hav af udflugter, og det centrale Italien er netop kendte for en overflod af oplevelser, når det kommer til kultur og natur. 5 minutters kørsel ned af bjerget finder I markedsbyen Figline Valdarno. Her har I alt lige fra supermarked og benzinstation til masser af butikker og restauranter.

Oplevelser med natur og kultur

Oplevelser med natur og kultur

Det er oplagt at kombinere camping og storby, for kun 47 km fra camping Norcenni Girasole har I tilmed mulighed for at opleve den smukke by Firenze, som byder på et væld af kunst, kirker og andre spændende seværdigheder.  Fra togstationen tager det kun 30 minutter ind til Firenze centrum - så lad roligt bilen stå på den store parkeringsplads ved stationen. I højsæsonen tilbyder campingpladsen transport mellem campingpladsen og togstationen.