Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Obonjan Island Resort

Alt det får I:
Mindfulness og wellness
Afsides placering
Aktiviteter på vandet
Pool og strand
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 300 m
Udendørs pool
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 300 m
Udendørs pool
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Hold ferie på den uforstyrrede ø Obonjan Island

Ud fra Kroatiens kyst ligger den store private ø Obonjan Island. På dette glamping resort er der tid og rum til, at I kan trække jer tilbage og nyde en ferie, som kun er forbeholdt 18+. Fra øen er der en fuldstændig uspoleret og fantastisk udsigt over det azurblå Adriaterhav og en masse ubeboede øer. Det smukke og uforstyrrede resort har alt, hvad I kunne drømme om. I finder blandt andet gourmetrestauranter, barer, pool og en masse skønne aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 300 m
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
May - September
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Læge
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
May - September
Generelt
Grill ikke tilladt
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
May - September
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Underholdning
Underholdning (dag)
May - August
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Resort Obonjan Island

Resort Obonjan Island giver tid til ro og fordybelse

Resort Obonjan Island giver tid til ro og fordybelse

På det luksuriøse ferieresort, hvis område er omringet af vand og dækket af smukke palmetræer, er der virkelig fokus på velvære, afslapning, mindfulness og refleksion, hvilket er Resort Obonjan Islands filosofi. Hver nat vil I falde i søvn til tusinde stjerner på nattehimmelen og hver morgen vågne op til havets beroligende brusen. Denne fantastiske ø emmer af fred og lader jer sænke skuldrene og komme helt ned i gear.

Kroatiske Obonjan Island ligger kun 5 km fra Kroatiens fastland nær byen Šibenik. Der er afgang fra Obonjan Island og ind til fastlandet flere gange dagligt, hvor I blandt andet har mulighed for at besøge Kornati Islands, som er en kroatisk nationalpark.

Resort Obonjan Islands aktiviteter

Resort Obonjan Islands aktiviteter

Resort Obonjan Island er det perfekte sted til at dyrke mindfulness og yoga på stranden. Den varme brise, som omfavner en, og havets beroligende brusen, hjælper både krop og sind med at finde ro. Der er selvfølgelig også mulighed for andre aktiviteter på og omkring øen. I kan tage en snorkletur i det lækre vand, som omringer øen, og gå på opdagelse under vandet. I kan også se øen fra en anden vinkel på en tur med paddleboard eller kajak. Skal der være lidt mere fart over feltet, er der også mulighed for at sejle ud med båd eller motorbåd.

Resort Obonjan Islands placering gør det muligt at opleve helt fantastiske og stjerneklare nætter, hvilket er en helt unik oplevelse. Denne oplevelse foregår på stranden på den sydlige del af øen, da der her er mindst lysforurening. Stranden er et romantisk sted, hvor I kan skabe minder for livet og virkelig kan nyde hinandens selskab. I kan derudover også opleve den betagende nattehimmel gennem et meget kraftigt teleskop, hvilke vil gøre det muligt for jer at se eksempelvis Saturns ringe og månens forunderlige terræn.

Spis under stjernerne

Spis under stjernerne

På resortet finder I to restauranter, som hver især byder på smagfulde og gastronomiske oplevelser. Køkkenerne kreerer morgen-, middag- og aftensmad hver dag. Smagsoplevelsen, som de dygtige kokke vil byde jer på, vil tage udgangspunkt i middelhavets- og det kroatiske køkken. Derudover bliver de også inspireret af det asiatiske køkken. Resortets køkkener laver naturligvis også vegetariske- og veganske retter. I kan vælge at spise på restauranterne, men I kan også vælge at hente take away og nyde maden i en stille oase under stjernerne. Resortets barer og restauranter byder også på imponerende og ikke mindst smagfulde cocktails, samt et utroligt velsammensat vinkort.

Nattelivet på Resort Obonjan Island

Nattelivet på Resort Obonjan Island

På resortet er det ikke kun dagene, som kan udnyttes til fulde, også de smukke lune nætter udnyttes. Resortet holder gennem året forskellige arrangementer for dets gæster. Der er eksklusive poolfester på toppen af øens bjerg, fantastiske liveopsætninger på øens imponerende amfiteater og djs på øens natklub, hvor I kan få serveret farverige og smagfulde cocktails.

Faciliteter på Resort Obonjan Island

Faciliteter på Resort Obonjan Island

Resort Obonjan Island tilbyder en masse faciliteter under jeres luksusophold. Der er faciliteter som daglig rengøring, vaskeri, kæmpe pool, gourmetrestauranter, gratis wi-fi, en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab, indkøbsmuligheder, pengeautomat og sikker bagageopbevaring.

På Resort Obonjan Island er I omringet af et krystalklart hav og smukke palmetræer, som danner rammerne for en ferie, I sent vil glemme.