Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Oléron Loisirs

Alt det får I:
Masser faciliteter og sjove aktiviteter på pladsen
Poolområde på 1200 kvm
Strand i nærheden
Restaurant, bar og indkøb på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Vandrutsjebane
Mini klub
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Vandrutsjebane
Mini klub
Legeplads

Skøn campingferie på den franske ø Oléron

Den 4-stjernede campingplads er smukt beliggende på øen Oléron i Atlanterhavet ved kysten Charente Maritime. Den solrige ø er Frankrigs andenstørste ø. Den er 30 kilometer lang og otte kilometer bred, og med sine mange fine sandstrande og smukke natur er rammerne sat for en afslappende ferie fyldt med oplevelser for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
3 km
Strandtype
3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Lokale produkter
Souvenirs
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Håndbold
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Vandsport
Windsurfing
Wellness faciliteter
Massage
Sauna

Camping Oléron Loisirs i Frankrig

Skøn campingferie på Oléron Loisirs

Skøn campingferie på Oléron Loisirs

Der venter jer en indholdsrig ferie på Oléron Loisirs, der med sine mange faciliteter for børn og voksne er garanti for en underholdende og afslappende ferie i sydens sol. På campingpladsen finder I både en stor vandpark, en multibane og en legeplads, og der arrangeres hver dag aktiviteter for både børn og voksne i form af blandt andet vandgymnastik og sportsturneringer. Campingpladsen er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på hav og skov, og der er rig mulighed for at tage på tur rundt på øen.

Poolanlæg og strand i nærheden

Poolanlæg og strand i nærheden

På campingpladsen finder I en 1.200 kvadratmeter stor vandpark, hvor børn og voksne kan bade og have det sjovt i timevis. Der er både en opvarmet indendørs swimmingpool samt et 40 centimeter dybt børnebassin. Mens ungerne leger i børnebassinet eller rutsjer på den store vandrutsjebane, kan I trygt slappe af og nyde solen på en liggestol ved poolkanten. De badende er nemlig under opsyn af en uddannet livredder. Der er også mulighed for at dyrke vandgymnastik flere gange om ugen. Foretrækker I saltvand og sand, ligger der en strand blot tre kilometer fra campingpladsen. Stranden er kendt for sit rolige vand, og her kan I bade, slappe af på stranden og nyde den smukke udsigt over Fort Broyard.

Restaurant på pladsen og indkøb

Restaurant på pladsen og indkøb

Lad andre bekymre sig om madlavning og opvask, og spis jeres måltider på campingpladsen. I kan spise morgenmad på Barok Café, hvor I også kan købe is eller hygge jer med et spil i spillerummet. På campingpladsens snackbar kan I indtage jeres middagsmad, hvor I finder et bredt udvalg af blandt andet pizza, salater og tilberedte retter. Om aftenen kan I nyde jeres aftensmad på terrassen ved Barok Restaurant. Fra april til september kan I handle ind i den lille butik, der ligger på campingpladsen. I Barok Butikken kan I både købe brød til morgenmaden, madvarer, souvenirs, aviser, lokale produkter, tøj og spil. To gange om ugen er der et marked på campingpladsen, hvor I kan købe et væld af produkter.

Mange sjove aktiviteter på camping

Mange sjove aktiviteter på camping

I kommer ikke til at kede jer på campingpladsen, hvor der venter jer et væld af aktiviteter. Der er rig mulighed for at få pulsen op på multisportsbanen, hvor I både kan spille volleyball, basketball og håndbold. I kan også finde ketsjerne frem og dyste i en omgang tennis eller holde formen ved lige i campingpladsens fitnessrum. I kan også deltage i arrangerede aktiviteter som vandgymnastik eller turneringer i blandt andet fodbold og beachvolley. Der er også masser af aktiviteter for børnene, der kan boltre sig i legeområdet, hvor der både er rutsjebaner, vipper og net til at klatre i. For børn i alderen fire til 12 år arrangeres der hver dag sportslige og kreative aktiviteter, og der afholdes både olympiade og danseshows. Om aftenen er der underholdning for hele familien, når campingpladsen inviterer til mini-diskotek og kabaret.

Meget at opleve i området

Meget at opleve i området

Der er masser af spændende oplevelser i vente i det naturskønne område uden for campingpladsen. Blot få kilometer fra campingpladsen ligger havnebyen Douhet, der byder på hyggelige restauranter og caféer. Her er også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, og I kan blandt andet surfe og stå på jetski. Oléron er en ø, der er præget af sin beliggenhed ved havet. På øen finder I både et østersmuseum samt et museum for traditionelt fiskeri. I kan også besøge byen La Cotinière, hvis havn tæller omkring 100 fiskerbåde. Øen er desuden kendt for sin vin- og østersproduktion, og øen huser et østersbassin i Marennes d'Oléron, der er det største modningscenter i Europa. Både vin og østers kan købes på de mange markeder på Oléron Loisirs. Hvis I ikke har fået nok af den smukke natur, kan I også tage på skovvandringer eller besøge øens naturreservater.