Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Oliva

Alt det får I:
Super underholdningsprogram
Blot 800 m til byen Rabac
Godt udvalg af restauranter
200 m til børnevenlig strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Oliva

På Istriens smukke østkyst ligger Camping Oliva i Rabac - lige ved siden af det store feriecenter Mimosa-Hedera-Narcics. Det er paradis for børnene med den børnevenlige strand med lavt vand, og hvis I skulle få lyst til et lille dyp i poolen, kan dette lade sig gøre på det nærliggende hotel. Der er rige muligheder for at lege på legepladsen eller benytte sig af de mange tilbud om sportsaktiviteter. Der bliver arrangeret masser af aktiviteter med levende musik og underholdning. Vi anbefaler en lille gåtur ind til centrum af Rabac, hvor de lokale fiskeretter kan afprøves på de hyggelige terrasser i de mange fiskerestauranter. Fra Rabac er det muligt at udforske Kvarner området og tage båden fra Brestova til øen Cres eller tag fiskegrejet med hjemmefra, lej en båd og tag på en lille fisketur. Det vil ungerne helt sikkert elske! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
May - October
Separat børnepool
May - October
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson, June - September
Underholdning (dag)
Højsæson, June - September
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Frisør
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg, 50 m
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Betales på pladsen
Pladsens terræn
Bakket, Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
500 m
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 43 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
50 m
Diskotek
500 m
Pizzaria
Restaurant
100 m
Snackbar
Strandbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Sportsfaciliteter
Basketball
mod betaling
Bordtennis
Mod betaling
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Fodbold
Mod betaling
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
mod betaling
Tennis
Mod betaling
Vandcykler
mod betaling
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Camping Oliva ved Istrien

Camping Oliva – Istrien

Camping Oliva – Istrien

I Kroatien, på Istriens smukke østkyst, ligger denne hyggelige og familievenlige 3-stjernede campingplads. Pladsen ligger lige ned til stranden og med kun 800 meter til centrum af byen Rabac, så der er lidt til enhver smag. På Camping Olivia er der desuden masser af gode aktivitetsmuligheder – pladsen har nemlig både egne tennisbaner, eget dykkercenter og egen minigolfbane! Der er desuden underholdning for børnene, så tag du bare hele familien med!

Stort poolkompleks og adgang til havet

Stort poolkompleks og adgang til havet

Campingpladsen er udstyret med en dejlig, stor pool, hvor både børn og voksne helt sikkert vil tilbringe mange timer! Der er børnepool til de mindste, og alle vil nyde at blive kølet lidt ned efter en lang dag med bagende sol. Rundt omkring poolområdet er der liggestole og solsenge, så komforten er helt i top, når du skal arbejde på din sommerkulør! Desuden ligger Camping Olivia lige ud til havet og har næsten direkte adgang til strand. Der er omkring 200 meter til vandet, så det er blot en lille sviptur, og så er I der! Stranden er superideel til børn, da vandstanden ikke er særlig høj, og du kan derfor roligt lade de små lege i vandet, imens du selv tager en slapper på stranden. Desuden udlejes der vandcykler og kanoer, så I har mulighed for at opleve Kroatien fra vandet!

3 restauranter og bar

3 restauranter og bar

Efter en lang feriedag med sjov og leg er et godt måltid mad uden tvivl tiltrængt! På campingpladsen finder I et stort udvalg af spisemuligheder, så der skulle gerne være noget for alle familiens medlemmer! Der er hele 3 restauranter på denne fine campingplads, og der serveres både spændende, lokale specialiteter og kroatiske nationalretter! Desuden kan I naturligvis få diverse internationale klassikere, så hvad end I er til de gode, gamle kendinger eller til gastronomiske eventyr, er der helt sikker noget, der falder i god jord! Til maden serveres der oftest lokalt produceret vin og øl – til de voksne, naturligvis – så der er også rig mulighed for at prøve nogle nye drikke og måske finde dig en ny, kroatisk favorit!

Indkøbsmuligheder på Camping Olivia

Indkøbsmuligheder på Camping Olivia

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres mad og spise i campingvognen eller jeres mobilhome, kan I naturligvis også dét! På campingpladsen finder I et minimarked, hvor I kan købe diverse madvarer og fornødenheder til campinglivet. Desuden er der ikke mere end 800 meter til centrum af Rabac, hvor I selvfølgelig også kan handle ind, så I skulle helst ikke komme til at mangle noget!

Lidt om området

Lidt om området

Camping Olivia ligger nær den hyggelige by Rabac. Her findes der skønne fiskerestauranter, som serverer alle de lokale specialiteter og udsøgte fiskeretter. Desuden er der fine barer til de unge og voksne, og hvis I vil på dagsture, er der også rig mulighed for dét! I Rabac kan I for eksempel komme på diverse bådture eller ud at dykke. Hvis I tager fiskegrej med på en bådtur, er der også stor sandsynlighed for selv at fange aftensmaden! Desuden er det fra Rabac muligt at udforske området Kvarner eller tage en sejltur til øen Cres, som er en dejlig, lille ø med smukke bygninger, udsøgte strande og masser af charme! Herfra kan I også tage en sejltur omkring øen – og måske er I heldige at se delfiner på jeres tur!