Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Omišalj

Alt det får I:
Topmoderne campingplads med alt
I nærheden af Omisalj
Flere poolområder og underholdning
Madoplevelser med smuk udsigt
Top Faciliteter
Strandtype
Underholdning (aften)
Tennis
Fodbold
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Underholdning (aften)
Tennis
Fodbold
Restaurant

Velkommen til Camping Omišalj

På den nordlige del af øen Krk ligger Camping Omišalj. Pladsen har flere pools og ligger direkte ned til en smuk stenstrand. Her er alt, hvad I behøver til en dejlig ferie med aktiviteter, underholdning og spisesteder. Kombiner afslappende stunder med høj puls og skab en masse uforglemmelige ferieminder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Restauranter / barer
Strandbar
Restaurant
Butikker
Minimarked
Kiosk
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Junior klub
Sportsfaciliteter
Minigolf
Tennis
Fodbold
Basketball

Camping Omišalj i Kroatien, Krk

Smuk camping på øen Krk

Smuk camping på øen Krk

På nordkysten af den kroatiske ø Krk ligger Camping Omišalj til en dejlig badeferie. Pladsen er opkaldt efter den historiske by, Omišalj, som I finder i nærheden af pladsen på den naturskønne ferieø i den lille fredelige og maleriske Pusce bugt. Om I tager på kør-selv ferie eller flyver, så er det nemt at komme til øen i Adriaterhavet, da her er bro, flere sejlruter og lufthavn på øen. 

Rundt på Camping Omišalj

Rundt på Camping Omišalj

Pladsen ligger i en bugt, hvor den ene side af bugten består af standpladser og den anden side af mobilhomes. I midten finder I  reception, underholdningszone, minigolf, supermarked, restaurant, bar, legeplads, multibane og pool. Foruden denne pool ligger der 3 pools i mobilhomeszonen og en legeplads. Langs stranden finder I en kiosk, strand volley, strandbar, massage og forskellige vandposter til at skylle kroppen. Stranden ved pladsen består af småsten og indbydende, blåt og krystalklart badevand.

Restaurant og forfriskninger

Restaurant og forfriskninger

Feriestedets restaurant ligger med god placering til den smukke udsigt over havet og tilbyder gastronomiske delikatesser inspireret af Middelhavet med smag for lokale produkter. Her kan I nyde jeres frokost eller spise aftensmad til solnedgangen. De to poolbarer giver et friskt pust i løbet af dagen med kolde drinks, lette retter og lækre is, så I kan komme i rigtig feriestemning.