Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Onda Blu Resort

Alt det får I:
Poolområde
Direkte adgang til Gardasøen
Gode madoplevelser
Fantastiske seværdigheder i nærheden
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Åben hele sæsonen
Legeplads
Restaurant
Hund tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Udendørs pool
Åben hele sæsonen
Legeplads
Restaurant
Hund tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Camping Onda Blu Resort

Smukt placeret på den vestlige side af Gardasøen, ved Manerba del Garda, finder I Camping Onda Blu Resort. Med en fascinerende søudsigt kan I her nyde sommerferien med familien – uanset om I er til afslapning ved poolen eller til aktive feriedage. Med luksuscamping på Camping Onda Blu Resort bliver I mødt med alt det bedste af Italien: billedskøn natur, mad i verdensklasse og spændende, byer såsom Verona, Saló, Lazise og Limone. Pladsen ligger kun 2,1 km fra den lille ferieby San felice del Benaco. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 200 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Åben hele sæsonen
Baby pool
Åben hele sæsonen
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
mod betaling
Bordtennis
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 55 km
Tætteste by
2.5 km
Ferie tema
Direkte til sø
Lille afslapppende plads

Camping Onda Blu Resort har alt det bedste fra Italien

Oplevelser på vandet

Oplevelser på vandet

Camping Onda Blu Resort har to store pools med dybder fra 80 til 170 centimeter. Der er derfor bademuligheder for både store og små. Poolen er placeret med en idyllisk udsigt over søen, som I blandt andet kan nyde fra solterrassen. (solsenge er mod betaling) I højsæsonen i  juli og august bliver der arrangeret underholdning og aktiviteter ved poolen bl.a vandgymnastik. Ønkser I at gøre godt af søens aktiviteter kan familien opleve en sjov dag på vandet, på vandcykel eller i kano og udforske den smukke natur ved Gardasøen nærmere.   

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Ved receptionen er det muligt at købe billetter til forlystelsesparkerne omkring Gardasøen, Caneva World, Gardaland, Movieland, Parco Naura Viva mv. Det er også muligt at leje cykler og kanoer, så I som familie kan komme på sjove udflugter sammen. Det er en uforglemmelig fornøjelse at opleve Gardasøens smukke byer fra vandsiden.  

På selve pladsen findes en  sjov legeplads med gode muligheder for spas og løjer for børnene.  Gardasøen er et paradis for den aktive ferie og de eventyrlystne. Dette er sikret gennem både gode muligheder for mountainbike, vandring, windsurfing og paragliding.  

Italienske madoplevelser

Italienske madoplevelser

Med en smuk udsigt over søen ligger pladsens egen restaurant, hvor I kan nyde lækre italienske retter. I kan også nyde en stor morgenmadsbuffet eller bestille takeaway. Pladsen har også en lille bar nede ved søen. Her kan I få drinks og snacks, som kan nydes i de hyggelige sommeraftener. Ved baren bliver der arrangeret livemusik og temaaftener, der sikrer en god og hyggelig atmosfære, imens solen går ned over den smukke sø. Ved receptionen er det muligt at købe lokalproduceret olie. Pladsen har desuden deres eget grillområde, hvor I sammen kan tilberede skøn grillmad til hele familien.

Spændende oplevelser i nærheden

Spændende oplevelser i nærheden

Gardasøen er det perfekte sted til afslapning og badning under sommersolen sammen med familien. Men Gardasøen tilbyder også meget mere end dette. Besøg den skønne by Manerba del Garda, som ligger tæt på pladsen, eller måske Italiens største forlystelsespark ved navn Gardaland. Gardaland er god til både store og små, og den er derfor et godt forslag til en sjov familiedag på ferien. Parco Natura Viva ligger også i nærheden af søen. Har kan I besøge en safaripark, hvor I fra jeres egen bil kan opleve de spændende dyr i parken. På Bjerget Monte Baldo kan I tage den 2000 meter lange svævebane, hvor der på toppen venter jer en uforglemmelig udsigt over den smukke sø.