Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Arena One 99 Glamping

Alt det får I:
Underholdning til børn og teens
Den smukke Pomer-bugt
Lækker restaurant og barer
Luksus og afslapning
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten
Strandtype
Småsten
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten
Strandtype
Småsten
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Restaurant

Campingferie fyldt med luksus

En campingferie på Arena One 99 Glamping er meget mere end camping, for her får I både glamour og luksus i den absolutte topklasse. Friferie har nøje udvalgt denne campingplads for dens flotte faciliteter og fantastiske placering i Pomer-bugten ved Istrien med en privat strand. I bor i de mest luksuriøse ferieboliger i skyggen af grantræer, der helt sikkert vil imponere. Herudover er der tilpasset underholdning til børn og teenagere og en dejlig restaurant, hvor familien kan nyde stunder sammen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sten, Småsten
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Teenage klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs
Sportsturneringer
Yoga
Til børnene
Indendørs legeplads
Vandsport
Windsurfing skole
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Boblebad
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Velkommen til Arena One 99 Glamping

Familiens ferie med glamping

Familiens ferie med glamping

Hold familiens ferie i Kroatien, hvor I både vil opleve det utroligt smukke Istrien og en campingplads med luksuriøse forhold. Arena One 99 Glamping byder på camping med ekstra skønne muligheder, samtidig med at I befinder jer midt i naturen. Dette gælder både ferieboligerne samt alle faciliteterne, hvor der også er spa- og wellnessafdelinger, så I kan koble fra og lade kroppen hvile på en skøn ferie sammen med familien, hvor luksus og afslapning er i højsædet. 

Naturlige og rolige omgivelser

Naturlige og rolige omgivelser

Omgivelserne ved Arena One 99 Glamping er afslappende og naturligt, og selve campingpladsen er naturtro, fyldt med træer og faciliteter i flot, naturligt materiale. Campingpladsen ligger direkte til Pomer-bugten, så I kan kigge ud over Adriaterhavet. Dette giver jer selvfølgelig også mulighed for at bade på stranden lige ved campingpladsen. På One 99 Glamping er I både tæt på det hele, men samtidig langt væk fra stress og jag.  

Faciliteter med luksus

Faciliteter med luksus

Campingpladsen har en masse faciliteter, og kan tilbyde eksklusiv luksus til sine gæster. I kan komme på et skønt cruise i bugtene Pomer og Medulin med campingpladsens private yacht til de skønneste badesteder i bugterne. Hjemme på campingpladsen kan I nyde spabehandlinger, gå en tur i sauna eller de varme badekar eller jacuzzis. Herudover kan I dyrke yoga i den frie natur på en særlig platform på campingpladsen.  

Sjov til familiens mindste

Sjov til familiens mindste

Campingpladsen tilbyder daglig underholdning til børn, hvor de kan gå på opdagelse, lege og hygge sig med andre. Børneklubben har både gymnastik, kreative aktiviteter og udendørs leg, så hver dag bliver et nyt eventyr. Der er også et særligt spilrum til de ældre børn med PlayStation og videospil. Børnene kan også kaste sig ud i linegang, Indiaca, mini-fodbold og beach-volley, samt mange andre aktiviteter. Kast jer for eksempel ud i vandsport, hvilket er særlig godt her i Pomer-bugten.

Restaurant og barer

Restaurant og barer

Campingpladsen har restaurant, hvor I kan indtage alle dagens måltider i hyggelige omgivelser. Restauranten har åbent fra klokken 08:00 til 24:00 hver dag og byder jer på lækker lokal fisk og kødspecialiteter fra regionen. Herudover finder I tre strandbarer, Beach Bar Blue, Beach Bar Green og Espressamente Illy. Barerne har åbent fra klokken 08:00 til 22:00 hver dag, så I kan få kolde forfriskningen hele dagen eller andet til lige at kvikke jer op.