Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ossiacher See

Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Græs
Vandrutsjebane
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Græs
Vandrutsjebane
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Camping Ossiacher See

Smukt beliggende ved Ossiacher See finder du denne terrasserede campingplads, som med sine moderne faciliteter og sit brede udvalg af aktiviteter er et sandt ferieparadis for både børn og voksne. De mange terrasser, buske, træer, vandløb, damme og bjerge giver campingpladsen karakter af naturpark, og der er rig mulighed for at få en komfortabel ferie med masser af sjove oplevelser for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Græs
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Børne-disco
Butikker
Kiosk
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
12 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Isbod
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Camping Ossiacher See i Østrig

Oplev Camping Ossiacher See

Oplev Camping Ossiacher See

Ossiacher See er en oplagt feriedestination for den aktive familie, der ønsker at tilbringe deres ferie omgivet af storslået natur. På campingpladsen er der utallige muligheder for at dyrke sportslige aktiviteter. I kan bade i søen, dyrke forskellige former for vandsport, spille boldspil og tage på udflugt til de nærliggende byer og områder. Børn er kærkomne gæster, og campingpladsen er indrettet til at imødekomme deres behov. Dette gælder både de sanitære faciliteter, som inkluderer et område til børn, samt aktiviteter, der henvender sig specifikt til dem – blandt andet dukketeater og mini-diskotek.

Bjergsø og stranden

Bjergsø og stranden

Campingpladsen ligger ved en smuk bjergsø, som indbyder til flere timers leg i vandet. Ved søen er der en lille strand, hvor de små kan bygge sandslotte. En lang badebro fører ud i vandet, hvor I også finder to vandrutsjebaner og en vandtrampolin. I kan også dyrke flere former for vandsport på søen, blandt andet vandski og stand up paddle.

Indkøb, restauranter og barer

Indkøb, restauranter og barer

På et stort indendørs areal finder I både en restaurant, en isbar, en tv-stue og en legeplads under samme tag. Her kan I holde sammenkomster, hvis I er en stor flok af sted, spise, drikke og danse. I kan også slappe af og se en fodboldkamp i tv-stuen, mens ungerne leger på legepladsen. I har også indkøbsmuligheder i campingpladsens selvbetjeningssupermarked.

Sjov på pladsen

Sjov på pladsen

I kommer ikke til at kede jer ved Ossiacher See. Både campingpladsen og de omkringliggende områder er rige på oplevelser for både børn og voksne. Børnene kan bade i søen, lege ved stranden og boltre sig på campingpladsens fem legepladser. I juli og august er der også dukketeater, mini-diskotek og lejrbål for de mindste. Familiens teenagere kan dyrke vandsport på søen og spille forskellige former for boldspil såsom beachvollyball, fodbold og streetball.

Oplevelsesrig natur

Oplevelsesrig natur

I kan også nyde den storslåede natur fra hesteryg eller ved at tage på guidede cykelture og vandreture, og hvis du kan lide at fiske, er der også mulighed for det. For de eventyrlystne ligger Kletterwald Ossiacher See og Sommerrodelbahn Ossiacher tæt på campingpladsen. Her kan I få et adrenalinspark ved at klatre rundt i trætoppene eller ved at køre ned ad en bjergside i en Rodelbahn. I kan også tage på dagsture til de omkringliggende byer, og hvis I ikke kan få nok af den smukke natur, kan I tage en tur til Grossglockner Hochalpenstrasse – også kendt som Alpernes Nordpol.