Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Padova Premium Camping Resort

Alt det får I:
Direkte til lækker sandstrand
Forbundet med byen Rab
Sjove aktiviteter venter
Ferieperle med idyllisk beliggenhed
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Utrolig smuk beliggenhed ved havet

Fyrretræer, morbær og oliven omgiver denne firestjernede campingplads, der ligger i en idyllisk bugt i Banjol-området. Padova Premium Camping Resort er forbundet til den gamle bydel i Rab med en hyggelig promenade, som er overstrøet med små caféer og restauranter. Campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for både børn og voksne og er en sand ferieperle med sin beliggenhed tæt på hvide sandstrande og krystalblåt hav. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Andre faciliteter
Bilvask
Hæveautomat
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Frisør
Frugt og grønt
Kiosk
Supermarked
Lille udvalg
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
Nærmeste hospital
1 km
Nærmeste supermarked
500 m
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Der er en opladningsstation til elbiler (mod gebyr).

Velkommen til Camping Padova

Bred vifte af aktiviteter for hele familien

Bred vifte af aktiviteter for hele familien

Hold jeres ferie på denne idylliske campingplads, der har udsigt over havet. På Padova Premium Camping Resort er der aktiviteter for hele familien, og der er rig mulighed for at lege på stranden, bade i havet og nyde solen på en liggestol på stranden. På campingpladsen er der desuden mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter. Børnene kan lege med deres jævnaldrende i Marco Klubben, som tilbyder et omfattende aktivitetsprogram for børn i alderen 3 til 12 år, og de voksne kan dyrke vandsport, tage på cykelture i det naturskønne område eller nyde en kold forfriskning på en af de mange caféer langs den maleriske promenade, der fører ind til den gamle bydel.

Lækker badestrand og skønt poolområde

Lækker badestrand og skønt poolområde

Lige uden for teltdugen ligger en 250 m lang sandstrand. Stranden er den perfekte legeplads for børn, som kan tilbringe timer med at bygge sandslotte og bade i det krystalblå hav. På stranden er det muligt at leje liggestole, hvis I ønsker at solbade og slappe af, mens ungerne leger. Der er også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, og I kan blandt andet leje en kano eller en vandcykel. På campingpladsen finder I desuden en udendørs pool samt et børnebassin med rutsjebane og sprinklere, hvor børnene kan lege og hygge sig.

Gode spisesteder, barer og indkøb

Gode spisesteder, barer og indkøb

På campingpladsen finder I to barer, en café og en restaurant. Ved poolen ligger Mezzino Snackbar, hvor I kan nyde en kold forfriskning eller en let anretning efter en tur i poolen. I kan også købe kaffe, sodavand og alkoholiske drikke på den café, der ligger på campingpladsens torv. Ganske tæt på campingpladsen finder I Perla Restaurant, som byder på lokale specialiteter tilberedt efter traditionelle opskrifter. Her kan I nyde et lækkert måltid på den udendørs terrasse med udsigt over havet. I kan også slutte dagen af med en cocktail på Petrac Beach bar, der tilbyder den smukkeste udsigt ud over havet og den historiske bydel. Hvis I gerne vil lave jeres egen mad, kan I købe friske råvarer i campingpladsens lille købmandsbutik. På torvet kan I desuden købe souvenirs, lokale produkter, tøj og frisk brød til morgenmaden.

Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldre

En god kombination af afslapning og sjove aktiviteter venter jer på Padova Premium Camping Resort. Børnene kommer bestemt ikke til at kede sig på campingpladsen. De kan mødes med deres jævnaldrende i Marco Klubben for de 3 til 7-årige og de 7 til 12-årige. Det overordnede tema er læring gennem leg, hvilket blandt andet indbefatter kreative aktiviteter, guidede ture og temadage. På campingpladsen er der også en udendørs legeplads samt et børnebassin i poolområdet med vandrutsjebaner og sprinklere, hvor børnene kan lege og modtage svømmeundervisning. Flere aftener om ugen er der desuden underholdning for børn, når der er klovneoptrædener, Marco Disco og Marco Party. De voksne behøver heller ikke at kede sig, mens børnene er underholdt i Marco Klubben. I kan både dyrke vandaerobic, spille bordtennis og sejle i kano, og I kan både svømme i havet og i den udendørs swimmingpool.

Udforsk Rabs historie og natur

Udforsk Rabs historie og natur

Har I lyst til at udforske de naturskønne områder, campingpladsen er beliggende i, kan I leje cykler på campingpladsen og cykle ind til den historiske bydel i Rab ad cykelstier eller langs den maleriske promenade, der forbinder campingpladsen med Rab. Hele familien kan også gå en tur ind til Rab, som kun ligger to kilometer fra campingpladsen. I højsæsonen er der flere forskellige sommeraktiviteter i byen, der også byder på mange hyggelige caféer og restauranter.