Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Palmyre Loisirs

Top Faciliteter
Maks. 1,1 - 5 km
4.5 km
Vandrutsjebane
Antal: 2
Udendørs pool
Antal: 1, ferskvand
Separat børnepool
Antal: 1
Indendørs pool
opvarmet, ferskvand, 1
Tennis

Camping Palmyre Lousirs i Frankrig

Tag på solrig og luksuriøs campingferie i det franske på campingpladsen Palmyre Lousirs i Charente-Maritime. Palmyre Lousirs skaber de bedste rammer for den ideelle ferie for både store og små. Campingpladsen har nemlig både afslappende omgivelser, spændende aktiviteter, underholdningsmuligheder samt sportslige indslag som cykel-, tennis- og minigolfudlejning. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 1,1 - 5 km
4.5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 2
Udendørs pool
Antal: 1, ferskvand
Separat børnepool
Antal: 1
Indendørs pool
opvarmet, ferskvand, 1
Spray park
Antal: 1
Solsenge ved poolen
gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Tennis
Bordtennis
Volleyball
Boule
Basketball
Minigolf
Cykeludlejning
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal: 650
Omgivelser
Tætteste by
17 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
April - September
Take away
Snackbar
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Generelt
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
Ekstratelt (lille)
Tilladt
WiFi
afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Butikker
Minimarked

Boliger - Camping Palmyre Loisirs

Læs mere om Camping Palmyre Loisirs

Velegnet til børnefamilier

Velegnet til børnefamilier

Palmyre Lousirs Camping egner sig til hele familien. På campingpladsen er der faciliteter og aktiviteter, der gør ferien til den bedst tænkelige for alle. Mens den lille plasker i soppebassinet eller folder sig ud på legepladsen, kan den ældre prøve de tre vandrutsjebaner, bordtennisbordene eller sportsarealerne. Der er også arrangerede aktiviteter som cirkusskole, temaaftener, børneklub, shows og dans.

Aktiviteter til alle gæster

Aktiviteter til alle gæster

Konceptet på campingpladsen er, at alle aktivitets- og facilitetstilbud er til rådighed for alle campingpladsens gæster. Det vil sige, at når du lejer en plads, har du mulighed for at afprøve alle de tilbud, du ønsker. Ligeså er det også en prioritering for campingpladsen at imødekomme alle behov og ønsker – derfor er heller ingen af pladsens tjenester pålagte, men derimod blot tilvalg, der kan fylde fritiden på pladsen med mindeværdige øjeblikke.

Pool og strand

Pool og strand

Campingpladsen Palmyre Lousirs indeholder en imponerende vandpark, der sikrer hyggelig vandleg for alle aldre. Vandkomplekset består af en overdækket pool på over 300 m2 i sammenhæng med et stort udendørs område. Vandparken indeholder blandt andet en californisk strand, et ”Aquafun” område, boblebadssenge og et indendørs børnebassin med springvand, vandfald og børnevenlige vandlegsfaciliteter.

Restauranter, barer og shopping

Restauranter, barer og shopping

Campingferie handler om afslappende stunder spenderet med sine kæreste. På Palmyre Lousirs slipper du for stressen ved ikke at skulle lede efter et godt sted at spise. I højsæsonen finder du nemlig både barer, restaurant og snack-spisesteder på campingpladsen. Således skal du ikke gå langt, når sulten trænger sig på. Ellers sikrer campingpladsens praktiske beliggenhed også, at der ikke er langt at køre for at komme til den nærmeste by med spisemuligheder. På campingpladsen er der mulighed for at både at skylle halsen med lækre drinks og mætte maven med gode anretninger, ligesom der er et supermarked, så du også selv kan købe ind. I supermarkedet kan du også købe frisk morgenbrød.

Området

Området

Den hyggelige og aktivitetsfyldte Palmyre Lousirs Campingplads er placeret i Charente-Maritime området, der er beliggende i hjertet af Arvet halvøen. Campingpladsen er gemt i den franske skov Mathes. Trækker de salte bølger dog på dig og din familie, er der ikke mere end 2,5 km til strandene i Côte de Beauté. Desuden ligger campingpladsen blot 17 km fra den lidt større by Royan.