Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Pools med gratis solstole og parasoller
Wellness til body og mind
Gourmet restaurant
8 km til havet og stranden
Top faciliteter
Strandtype
8 km
Udendørs pool
Separat børnepool
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Strandtype
8 km
Udendørs pool
Separat børnepool
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Velkommen til camping Papafigo

Papafigo er en lille familiecamping beliggende nær byen Vodnjan på Istrien-halvøen i Kroatien. Beliggende i en olivenlund, tilbyder pladsen en enestående afslapning for krop og sjæl til sine gæster. Der en dejlig restaurant til campingpladsens gæster. Der er en skøn 146m2 udendørs swimmingpool tilgængelig. Bassinet består af to dele og rundt om poolen kan I finde gratis liggestole og parasoller. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
8 km
Strandtype
8 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
mod betaling
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
2.8 km
Nærmeste busstation
12 km
Nærmeste togstation
3 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 19 km

Vi kender Camping Papafigo

Badefaciliteter

Badefaciliteter

På campingpladsen er der en udendørs swimmingpool med en separat sektion for børn. Solsenge og parasoller omkring swimmingpoolen er gratis for alle campingpladsens gæster. Den nærmeste strand ligger kun ti kilometer væk, beliggende i Fažana.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Der er en restaurant på campingpladsen, der hele året tilbyder skønne måltider, der vil glæde selv de største finsmagere, og på restaurantterrassen kan I også nyde en luksus morgenmad. Der er en bar på restaurantens tag, hvor I bortset fra en morgenkaffe kan nyde en fantastisk udsigt over olivenlunden, havet og Brijuni.

Ønsker I selv at lave mad, er der mulighed for at købe ind i de nærliggende byer.

I nærheden af pladsen

I nærheden af pladsen

Der er så mange interessante og smukke steder at besøge! Vi anbefaler:

  • Besøg Pula Arena, som er et storslået romersk amfiteater og Pulas vigtigste vartegn. Pula Arena er blandt de bedst bevarende gamle monumenter i Kroatien.
  • Den røde ø. Tag en afstikker til denne ubeboede ø for at få en afslappende dag med svømning, snorkling og sol. Crveni Otok består af to kunstigt forbundne øer i Adriaterhavet.  Hold øje med den gamle benediktinske kirke og Hütterot-huset, som nu er en del af et hotelresort. Tag familien med til den større ø Sveti Andrija, hvor der er en legeplads til børnene samt en stenstrand. Stranden er med sit lave, rolige vand og gode faciliteter på det nærliggende hotel helt perfekt for børn. Stranden på Sveti Andrija byder også på snorkling og andre vandsportsaktiviteter.
  • Rovinj Havn udgør hjertet af den smukke by Rovinj. Omkring den lille havn, hvor de små, farverige fiskerbåde vugger på vandet, ligger brostensgader fyldt med huse fra den venetianske periode.  Rovinj er en af Istriens mest populære destinationer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den stemningsfulde halvø har bevaret tidligere tiders charme, hovedsageligt takket være bygningerne og den endnu aktive fiskerihavn. De gamle bygninger ligger tæt i labyrinten af gader, som fører ned til havnen, og er malet i et sammensurium af pastelfarver. Indimellem gaderne ligger et væld af kirker og pladser. Du kan få en fantastisk panoramaudsigt over havnen fra Svete Eufemije Katedral, der er en barok kirke fra det 18. århundrede, som ligger på en bakke oven over den gamle bydel. Besøg madmarkedet, som også ligger på havnen, for at se de mange boder, der er fyldt med dynger af farverige frugter, grøntsager og fantastiske trøfler. Disse råvarer stammer fra skovene omkring Motovun, og mange lækre retter og produkter er lavet på disse.