Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Papafigo

Alt det får I:
8 km til havet og stranden
Pools med gratis solstole og parasoller
Gourmet restaurant
Wellness til body og mind
Top faciliteter
Strandtype
7 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
7 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Camping Papafigo

Papafigo er en lille familiecampingplads beliggende nær byen Vodnjan på Istrien-halvøen i Kroatien. Beliggende i en olivenlund tilbyder pladsen en enestående afslapning for krop og sjæl til sine gæster. Der en dejlig restaurant og en skøn 146 m2 udendørs swimmingpool, som består af to dele og rundt om poolen kan I finde gratis liggestole og parasoller. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
8 km
Strandtype
7 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
12 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 19 km
Nærmeste togstation
3 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
mod betaling
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Camping Papafigo ved Istrien i Kroatien

Camping med skønne badefaciliteter

Camping med skønne badefaciliteter

Camping Papafigo er en moderne campingplads med en indbydende udendørs swimmingpool, hvor børnene kan plaske rundt i en separat sektion. Langs med poolkanten finder I solsenge og parasoller, som er til fri afbenyttelse og gratis for alle campingpladsens gæster. 

Den nærmeste strand ligger kun ti kilometer væk og er beliggende i Fažana, hvor I også kan nyde restauranter, isboder, butikker og legeplads i nærheden af stranden.

Restaurant og indkøb på campingpladsen

Restaurant og indkøb på campingpladsen

Der er en restaurant på campingpladsen, der hele året rundt tilbyder skønne måltider, der vil glæde selv de største madelskere. I kan nyde en luksuriøs morgenmad på restaurantens terrasse, mens der på restaurantens tag ligger en bar, hvor I bortset fra en morgenkaffe kan nyde en fantastisk udsigt over olivenlunden, havet og Brijuni. Hvis I ønsker selv at lave jeres måltider, er der mulighed for at købe ind i de nærliggende byer.

I nærheden af campingpladsen

I nærheden af campingpladsen

Der er så mange interessante og smukke steder at besøge! Vi anbefaler:

  • Besøg Pula Arena, som er et storslået romersk amfiteater og Pulas vigtigste vartegn. Pula Arena er blandt de bedst bevarende gamle monumenter i Kroatien.
  • Den røde ø. Tag en afstikker til denne ubeboede ø for at få en afslappende dag med svømning, snorkling og sol. Crveni Otok består af to kunstigt forbundne øer i Adriaterhavet.  Hold øje med den gamle benediktinske kirke og Hütterot-huset, som nu er en del af et hotelresort. Tag familien med til den større ø Sveti Andrija, hvor der er en legeplads til børnene samt en stenstrand. Stranden er med sit lave, rolige vand og gode faciliteter på det nærliggende hotel helt perfekt for børn. Stranden på Sveti Andrija byder også på snorkling og andre vandsportsaktiviteter.
  • Rovinj Havn udgør hjertet af den smukke by Rovinj. Omkring den lille havn, hvor de små, farverige fiskerbåde vugger på vandet, ligger brostensgader fyldt med huse fra den venetianske periode.  Rovinj er en af Istriens mest populære destinationer, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den stemningsfulde halvø har bevaret tidligere tiders charme, hovedsageligt takket være bygningerne og den endnu aktive fiskerihavn. De gamle bygninger ligger tæt i labyrinten af gader, som fører ned til havnen, og er malet i et sammensurium af pastelfarver. Indimellem gaderne ligger et væld af kirker og pladser. Du kan få en fantastisk panoramaudsigt over havnen fra Svete Eufemije Katedral, der er en barok kirke fra det 18. århundrede, som ligger på en bakke oven over den gamle bydel. Besøg madmarkedet, som også ligger på havnen, for at se de mange boder, der er fyldt med dynger af farverige frugter, grøntsager og fantastiske trøfler. Disse råvarer stammer fra skovene omkring Motovun, og mange lækre retter og produkter er lavet på disse.