Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Paradis le Ruou

Alt det får I:
Stort vandland
Underholdning for hele familien
Børneklub og teenageklub
Fransk autencitet i nærliggende byer
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Legeplads

Camping Paradis le Ruou byder velkommen

Camping Paradis le Ruou ligger perfekt placeret I Provence-området i det sydlige Frankrig, hvor hele familien kan få en ferie midt i naturen. Camping Paradis le Ruou er det perfekte sted for familien at holde ferie med utallige tilbud for store og små. På campingferie handler det om familien, og der er fokus på nærvær. Dog kan der sagtens skrues op for underholdningen. Det kan lade sig gøre på Camping Paradis le Ruou, hvor der er frihed og tid til at have det sjovt. Camping Paradis le Ruou er placeret midt i blomstrende og smuk natur. Placeringen betyder, at alle gæster har en smuk udsigt både morgen og aften, mens træerne sørger for den rette mængde skygge, når solen står højt på himlen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Børne-disco
Teenage klub
Alder 12-17 år
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
97 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Kun i højsæson
Take away
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordfodbold
Bordtennis
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Paradis le Ruou

Camping Paradis le Ruou sørger for underholdning

Camping Paradis le Ruou sørger for underholdning

Camping Paradis le Ruou har bogstaveligt talt underholdning til alle i familien. Der bliver nemlig lavet særlig underholdning til både børn og voksne. For børnene er der altid noget at lave i den sjove Piki Club, hvor der er programmer både om formiddagen og om eftermiddagen. De fleste børn er især glade for en tur på den store hoppeborg. Hver aften kan børnene stolt vise deres forældre, hvad de har brugt dagen på sammen med campingpladsens animationsteam – hvad end det er kreativt håndarbejde, opsætningen af et cirkus eller deres helt eget kunstgalleri.


For de større børn findes der nogle lidt andre aktiviteter, som måske kræver en god mængde gåpåmod. Der bliver nemlig afholdt skumfester, turneringer i forskellige sportsgrene og udklædningsfester. De voksne kan deltage i Petanque-turneringer eller de lidt mere udfordrende rafting-ture. Der bliver også arrangeret guidede ture til de nærmeste byer.

Vandland for hele familien

Vandland for hele familien

Én ting er dog et stort, fælles samlingspunkt for alle i familien – og det er glæden ved det store vandland, som de på Camping Paradis le Ruou er meget stolte af. Vandparadiset byder på flere timers leg for alle i familien. De større børn kan boltre sig i to store bassiner eller prøve kræfter med de to store vandrutsjebaner. De mindre børn kan plaske alt, hvad de vil, i børnebassinet, mens forældrene kan slappe af i spabadene.

Restaurant og snackbar

Restaurant og snackbar

Når sulten melder sig, kan hele familien nyde et varmt måltid på campingpladsens restaurant. Her bliver der lavet lokal og lækker mad, som dine smagsløg måske ikke har prøvet før. Er I på udkig efter noget mere bekendt og nemt, kan I altid nøjes med et hurtigt besøg i snackbaren. Det kan også være, at I selv har lyst til at tilberede jeres mad. I så fald kan I blot benytte den store grillplads.

Oplev Provence-regionen

Oplev Provence-regionen

Fra receptionen i Camping Paradis le Ruou bliver der jævnligt arrangeret ture til de omkringliggende byer, hvorfor I ikke bør snyde jer selv for at se lidt mere af regionen. Provence har mange smukke, arkitektoniske vidundere at byde på, og de er fordelt i mange små og store byer. Samtidig vil I kunne opleve mange små markeder i de mindre byer, som byder på lokale specialiteter.


Provence-regionen har en rig kultur, som pryder alle gader og stræder, og særligt tre destinationer er populære, hvorfor personalet altid laver udflugter hertil. I bestemmer selv, om I vil opleve den vilde natur i Les Gorges du Verdon, den historiske stemning i byen Les Villages Du Haut-Var eller den forførende stemning, som Cote D’Azur kan tilbyde. Én ting bør I ikke snyde jer selv for, og det er den provencalske gastronomi, som er noget helt for sig selv. Den giver en oplevelse, som jeres smagsløg sent kommer til at glemme.