Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Parc des sept Fonts

Alt det får I:
Vandrutsjebane
Kun 5 km fra byen, Agde
Dejlig restaurant og snackbar
Masser af aktiviteter og underholdning
Top faciliteter
Strandtype
4 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
4 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads

Velkommen til Parc des sept Fonts

Campingplads Parc des Sept Fonts er en smuk park beliggende i udkanten af Adge i Languedoc-Roussillon regionen og kun 4 km fra de berømte strande i Cap d'Agde. Campingpladsen tilbyder maleriske omgivelser, beroligende atmosfære og rigelig med aktiviteter for hele familien. Det farvestrålende poolkompleks vil glæde både børn såvel som voksne. Det er det perfekte feriested til at køle af under den varme middelhavssol. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
4 km
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Generelt
Grill tilladt
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Pizzaria
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Mere om feriestedet og omgivelserne

Snackbar og restaurant

Snackbar og restaurant

For spisemuligheder, findes en snackbar for en hurtig bid mad eller en takeaway til jeres feriebolig. Pladsens brødservice sørger for, at I kan nyde friske baguettes om morgenen, Feriestedets bar serverer forfriskende drinks dagen lang. Et nærliggende supermarked har masser af varer på hylden, så I kan lave mad i din bolig, eller hvorfor ikke leje en grill og nyde BBQ-mad!

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Campingpladsens energiske og venlige personale leverer et fantastisk underholdningsprogram for de mindste, som omfatter både kunst, kunsthåndværk, skattejagt, dansefester og diverse sport. Om aftenen kan de voksne nyde liveshows, musik og cocktailspil. Der er masser af sjov for hele familien.

Desuden tilbydes en lang række af aktiviteter på stedet, som omfatter volleyball, petanque og bordtennis. Der er også mulighed for at prøve kræfter med ridning, kanosejlads, dykning, golf og meget mere indenfor få kilometer fra feriestedet, så I kommer absolut ikke til at kede jer her.

Udflugtsideer

Udflugtsideer

Campingpladsen er placeret direkte ved Canal du Midi kanalen, som byder på en fantastisk vandre- eller cykelsti. Følg blot kanalen mod øst og I vil ankomme til de dejlige strande i Marseillan-Plage distriktet.

Mod syd ligger Adge, hvor der findes mange turistattraktioner. Tilbring en dag med at suse ned ad vandrutsjebanerne i en af de to vandlande i området; Aqualand Cap D'Agde eller Pirate Cove. Aquarium Marin du Cap d'Agde, Ephèbe Museum & Underwater Archeology samt Fort de Brescou er også et besøgsværd for hele familien.