Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Parc des sept Fonts

Alt det får I:
Masser af aktiviteter og underholdning
Vandrutsjebane
Dejlig restaurant og snackbar
Kun 5 km fra byen, Agde
Top faciliteter
Strandtype
4 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
4 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Parc des sept Fonts

Camping Parc des Sept Fonts er en smuk campingplads beliggende i udkanten af Adge i Languedoc-Roussillon regionen og kun 4 km fra de berømte strande i Cap d'Agde. Campingpladsen tilbyder maleriske omgivelser, beroligende atmosfære og rigelig med aktiviteter for hele familien. Det farvestrålende poolkompleks vil glæde både børn såvel som voksne. Det er den perfekte campingplads til at køle af under den varme middelhavssol. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
4 km
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill ikke tilladt
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Pizzaria
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Læs mere om campingpladsen og omgivelserne

Snackbar og restaurant

Snackbar og restaurant

For spisemuligheder, findes en snackbar for en hurtig bid mad eller takeaway til jeres feriebolig. Campingpladsen brødservice sørger for, at I kan nyde friske baguettes om morgenen, og derudover serverer Parc des Sept Fonts' bar forfriskende drinks dagen lang. Et nærliggende supermarked har masser af varer på hylden, så I kan lave mad i jeres egen feriebolig, eller hvorfor ikke leje en grill og nyde BBQ-mad!

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Camping Parc des Sept Fonts' aktive og venlige personale leverer et fantastisk underholdningsprogram for de mindste, som omfatter både kunst, kunsthåndværk, skattejagt, dansefester og diverse sport. Om aftenen kan de voksne nyde liveshows, musik og cocktailspil. Der er masser af sjov for hele familien. Desuden tilbydes en lang række af sportsaktiviteter på campingpladsen, som omfatter volleyball, petanque og bordtennis. Der er også mulighed for at prøve kræfter med ridning, kanosejlads, dykning, golf og meget mere indenfor få kilometer fra campingpladsen, så I kommer absolut ikke til at kede jer her hos Parc des Sept Fonts.

Udflugtsideer

Udflugtsideer

Campingpladsen er placeret direkte ved Canal du Midi kanalen, hvor I kan finde en fantastisk vandre- eller cykelsti. Følg blot kanalen mod øst og I vil ankomme til de dejlige strande i Marseillan-Plage distriktet. Mod syd ligger byen Adge, hvor der findes mange turistattraktioner. Tilbring en dag med at suse ned ad vandrutsjebanerne i en af de to vandlande i området; Aqualand Cap D'Agde eller Pirate Cove. Derudover er Aquarium Marin du Cap d'Agde, Ephèbe Museum & Underwater Archeology samt Fort de Brescou også besøgsværdige attraktioner for hele familien.