Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Parc La Clusure

Alt det får I:
Masser af sportsaktiviteter
Indbydende natur
Børnevenlige aktiviteter
Stort poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads

Feriefryd i naturen på Camping Parc La Clusure

Har I valgt, hvor jeres næste ferie skal gå hen? Er I vilde med Ardennerne, eller elsker I bare et varmere klima med masser af sol? Så er Camping Parc La Clusure helt sikkert værd at overveje som jeres næste destination. Camping Parc La Clusure ligger placeret mellem de hyggelige byer Saint-Hubert og Rochefort. Lige uden for døren løber den smukke flod L’Homme, som danner en perfekt ramme for den hyggelige campingplads. Ud over den smukke og bjergrige natur byder stedet også på en masse forskellige aktiviteter for hele familien. Her er både mulighed for at få dyppet tæerne i en af pladsens pools, eller I kan prøve kræfter med nogle af de sjove sports- og fritidsaktiviteter. Perfekte rammer for en sjov og aktiv ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, Overdækket
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Junior klub
Teenage klub
Andre faciliteter
Hæveautomat
På pladsen
Opladning elbiler
Sikkerhedsboks
mod betaling
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Mod betaling
Cykeludlejning
mod betaling
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fitness
Fodbold
Hiking
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Praktisk information

Venligst bemærk vejrute: På grund af et større arbejde vil N846 mellem Tellin og Bure være lukket i en længere periode. Fra E411 tager du afkørslen til Tellin, og i Tellin følger du N899 mod Wavreille. I Wavreille, i rundkørslen ved Esso-tankstationen, skal du tage den første afkørsel, N803 mod Grupont/Saint Hubert. I den næste rundkørsel (med de 3 vildsvin) tager du den 3. afkørsel til Parc La Clusure.

Velkommen til Camping Parc La Clusure

Vand-, sports- og fritidsaktiviteter for hele familien

Vand-, sports- og fritidsaktiviteter for hele familien

På camping Parc La Clusure er der masser af sjove vandaktiviteter for vandhundene. I kan blandt andet tage en dukkert i den opvarmede pool, mens børnene sikkert kan lege i de sikre børnepools. Ud over campingpladsens fine poolfaciliteter byder floden L’Homme også på masser af sjove vandaktiviteter. Her kan I tage på kanotur, eller I kan prøve nogle af de andre sjove outdoor-aktiviteter såsom klatring, guidede mountainbiketure, paintball, bueskydning og meget andet. Camping Parc La Clusure byder også på mange andre sjove aktiviteter for børnene såsom de forskellige klubber, der tilbyder masser af underholdning for børn i alle aldre. Der bliver i hvert fald ikke tid til at kede sig.

Restauranter, barer og indkøbsmuligheder

Restauranter, barer og indkøbsmuligheder

Er der noget bedre for den aktive familie, end når alle tingene er samlet på ét sted? I finder på Camping Parc La Clusure alt, hvad I har brug for. I kan eksempelvis nyde et autentisk måltid på Le Val Joli, der er pladsens restaurant, eller I kan få en lækker forfriskning på Grand-Café. Melder den lille sult sig, eller trænger I til en iskold drink, kan I nyde det i poolbaren. Derudover finder I alt det, som I kan få brug for i det lokale supermarked. 

Området har også masser af hyggelige byer, hvor I kan nyde et lækkert og autentisk måltid. Besøg blandt andet Rochefort eller Roche-en-Ardenne, som byder på både shopping og indkøb.

Oplev kulturen og naturen i Ardennerne

Oplev kulturen og naturen i Ardennerne

Selvom I finder masser af aktiviteter på Camping Parc La Clusure, må I ikke gå glip af alle de fantastiske oplevelser, som området har at byde på. Vil I have stillet jeres kulturelle behov, kan I besøge de nærliggende byer som byder på masser af kultur, historie, shopping og spisesteder, hvor I kan mærke den autentiske stemning. Naturen er også noget, som I helt sikkert skal nyde under jeres ophold. I kan blandt andet begive jer ud på nogle af de fantastiske vandre- og cykelruter, hvor I kan opleve naturen på tætteste hånd.