Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Parc Saint James Oasis

Top Faciliteter
Maks. 5,1 - 20 km
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Tennis
Fodbold

Velkommen til Camping Parc Saint James Oasis

Camping Parc Saint James Oasis ligger tæt på byerne Fréjus og Saint-Raphaël lige ud til den smukke middelhavskyst og omkranset af Esterel bjergene. Pladsen er det perfekte udgangspunkt for en aktiv familieferie med et hav af forskellige muligheder, såsom boldspil, vandsport og cykelture i det skønne naturområde. Desuden har pladsen et stort skønt poolområde med vandrutsjebaner og spabade. På Camping Parc Saint James Oasis finder I noget for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Maks. 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 11 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Bølgebad
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Spray park
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Fitness
Tennis
Klatrevæg
Fodbold
Basketball
Zumba
Boule
Volleyball
Aquarobics
Minigolf
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Isbod
Diskotek
Take away
Bar
Sanitetsforhold
Strygejern
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Information
Omgivelser
Tætteste by
3.5 km
Til børnene
Spillehal
Indendørs legeplads
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Frisør
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Wellness faciliteter
Massage
Vandsport
Vandpolo

Boliger - Parc Saint James Oasis

Camping Parc Saint James Oasis ved Den Franske Riviera i Sydfrankrig

Stort dejligt poolområde

Stort dejligt poolområde

Camping Parc Saint James Oasis er udstyret med et stort alsidigt poolområde. Her er alt fra en helt almindelig swimmingpool til pools med spa- og sjove bølge-funktioner. Her er også en vandlegeplads og børnepool for familiens mindste medlemmer, og en ny 35 meter lang vandrutsjebane for de lidt større børn i familien. Ved poolområdet er der derfor noget for enhver, både store som små og uanset om ønsket er underholdning eller afslapning.

Gode muligheder for en aktiv familieferie

Gode muligheder for en aktiv familieferie

På Camping Parc Saint James Oasis findes et væld af forskellige tilbud til en aktiv ferie. Især boldspil er stærkt repræsenteret, da her både er en tennisbane, to bordtennisborde, to fodboldbaner, en volleybane og en beach-volleybane. En minigolfbane er her også. Der er altså rig mulighed for at finde familiens bedste boldspiller eller blot få pulsen op i skønt selvskab med venner og familie. I kan også besøge fitnesscenteret eller leje cykler, så I let kan tage en smuk cykeltur i den skønne natur omkring pladsen. I byerne omkring pladsen kan I også prøve diverse sportsgrene på vandet. For eksempel er der et stort udvalg af alt lige fra vandski til sejlbåde gennem sportscentrene i byen Fréjus. Byen Saint-Raphaël er også et glimrende udgangspunkt til at prøve kræfter med dykning og den fascinerende verden under havets overflade.

Restaurant, indkøb og meget mere

Restaurant, indkøb og meget mere

En aktiv ferie i Sydfrankrig giver plads til dejlig fransk mad. Heldigvis er dette muligt ved pladsens restaurant, hvor der hersker en ægte fransk stemning. Her kan I nyde maden både indendørs og udendørs, eller hvad med at tage maden med hjem i rolige omgivelser? Dette er også muligt, da de tilbyder take-away. Hvis I blot skal stille tørsten er dette muligt i pladsens egen bar. Desuden har pladsen et lille supermarked samt en dejlig iskiosk med forfriskende is i sommervarmen.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

området omkring campingpladsen er der seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Med børnene er det oplagt at besøge forlystelsesparken Luna Park Frejus eller vandlandet Frejus, der helt sikkert vil vække glæde hos børnene. Adventureparken Jardins de Cesar et Léonie er også oplagt at besøge, da der her er aktiviteter for bade de større og mindre børn. Prøv for eksempel den store legeplads, hesteridning eller klatreture i træerne. Det er også let at tage på kulturelle ture. For eksempel ligger de charmerende og historiske byer Saint Tropez og Frejus tæt på.