Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Parc Saint James Parc Montana

Alt det får I:
Pool med børnepool
Restaurant, bar og indkøb på pladsen
Masser sjove aktiviteter for hele familien
Besøg Nice, Cannes og St. Tropez
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Antal: 2
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Antal: 2
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Flot campingplads beliggende i ferieparadiset, Cote d'Azur

Skal du have familien med på sommerferie i år, og går du og leder efter det helt rigtige sted for hele familien, så har vi svaret til dig her. Med en sommerferie i det franske vil du få en sommerferie, som du og familien sent vil glemme. Tag dem med til det sydlige Frankrig, hvor mange af landets populære byer holder til, og hvor du møder kilometerlange badestrande, der er nogle af de bedste i landet. Her finder du en firestjernet campingplads med navnet Parc Saint James Parc Montana, som sørger for, at du får en fantastisk ferie. Her er noget for hele familien, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at holde ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 2
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Baby pool
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solbadningsområde
Sten
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Basar
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bowling
Fitness
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Parc Saint James Parc Montana

Nyd campingferien på Parc Saint James Parc Montana

Nyd campingferien på Parc Saint James Parc Montana

I det sydlige Frankrig finder du området Den Franske Riviera, som er et område, der for mange lyder bekendt. Selve Rivieraen deles mellem Monaco, Frankrig og Italien og er med sit azurblå hav og gode badestrande et særligt populært turistmål i disse lande. Vi forstår det godt, og med de oplevelser, du kan få dig i området, så er det bare med at komme afsted. Du finder nemlig storby, strand og natur i ét og samme område. På Parc Saint James Parc Montana kommer du ikke til at mangle noget, for de har selvfølgelig sørget for, at alle faciliteterne er i top. På pladsen er der taget hensyn til både børn og voksne, og med underholdningsprogram og sportsaktiviteter kommer I næppe til at kede jer.

Snup en dukkert i poolen eller stranden tæt på

Snup en dukkert i poolen eller stranden tæt på

Du finder en stor pool på pladsen, der selvfølgelig vil være opvarmet til den perfekte temperatur på hele din ferie. Hertil er der en børnepool, så de mindste også kan få lov til at boltre sig i vandet. Vil I til stranden, så finder I den nærmeste inden for tre kilometer, og her vil underlaget være småsten ved havvand i den helt rigtige blålige farve.
God restaurant, brødservice og snackbar

God restaurant, brødservice og snackbar

På pladsen er der selvfølgelig en restaurant, som du nemt kan gøre brug af uden at gå på kompromis med kvalitet. Her finder du et menukort, hvor retterne er nøje udvalgt, og derfor er det en smule begrænset på den gode måde. Der er også en snackbar, der kan hjælpe dig med at stille den lille sult i løbet af dagen, og så kan du nemt snuppe aftenens sidste drink i baren, inden du skal i seng. Skal du handle ind, så er der mulighed for dette på campingpladsen. Parc Saint James Parc Montana har nemlig sørget for at have et minimarked, der har de mest basale varer. Der er også en brødservice, hvor du kan købe friskbagt morgenbrød. Vil du handle større ind, så er der kun ti minutter i bil ind til Saint Tropez, der er et sandt paradis for dig, der elsker det franske køkken og lokale råvarer.
Sjove aktiviteter for alle og miniklub for de små

Sjove aktiviteter for alle og miniklub for de små

De smukke omgivelser er nok i sig selv, når det handler om at udforske pladsen og dets nærområde. Men foruden dette så er der også meget andet at give sig til. Til børnene er der en miniklub, som de kan deltage i henover sommeren, og så er der også underholdningsprogram i løbet af ugen. Er du til sport, så kan du slå dig løs på multisportsbanen eller tage et spil tennis. Og så er der mulighed for at samle hele familien om et spil minigolf på pladsen. 
Oplev Sydfrankrigs charmerende byer og kyst

Oplev Sydfrankrigs charmerende byer og kyst

Det sydlige Frankrig er et område, der virkelig byder på oplevelser, som du sent vil glemme. Her finder du nemlig en række af de populære byer i Frankrig, der byder på ægte charme, historie og kultur. Besøg Nice, der ligger et par timer væk, eller tag til Cannes, der kun er en times kørsel væk. Her vil du finde alt det, du måtte gå og drømme om ved en storby, samtidig med at du nemt kan tage en time eller to på stranden. Og så er du nødt til at nyde en dag i Saint Tropez, der er en rigtig luksus-by. Her finder du et lille fiskerleje, der har beholdt sin charme samt fantastiske shoppinggader til de modebevidste.