Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Parco delle Piscine

Alt det får I:
Skøn pool m. termisk kildevand
Vinranker og oliventræer
Restaurant og indkøbsmuligheder
Nær fantastiske byer
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 80 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 80 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

Velkommen til Camping Parco delle Piscine

Camping Parco delle Piscine er en meget ren og indbydende plads, som ligger i meget smukke omgivelser. Mobilhomes er meget velholdte og ligger i fredlige omgivelser. Der er store og gode swimmingspools også med separat børnepool. Der er en hyggelig restaurant og supermarked med lokale råvare, gratis WiFi på hele campingpladsen. I høj sæsonen er der underholdning om aften og alle er velkomme til at være med. Der tilbydes flere forskellige vandreture i nærområdet, som er et besøg værd og dette er helt gratis. Pladsen er rigtig god til børnefamilier, hvor der er plads til alle. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Græs, 80 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Sportsfaciliteter
Fitness
Udendørs
Basketball
Sportsturneringer
Fodbold
Græs
Volleyball
Multisportsbane
Basketball, Volleyball
Cykeludlejning
Mountain bikes, 100 m, Cykler (voksen)
Aquarobics
Bordtennis
Skaterbane
300 m
Fiskeri
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Souvenirs
Frugt og grønt
Bageri
Kiosk
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Brusere, Toiletter
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
PC med Internet
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Florence, 131 km
Tætteste by
500 m
Nærmeste busstation
100 m
Nærmeste supermarked
100 m

Camping Parco delle Piscine i Italien

Camping Parco delle Piscine – Toscana

Camping Parco delle Piscine – Toscana

Højt oppe, lige på grænsen til Sarteano, der er en skøn landsby i bjergene, ligger campingpladsen Parco delle Piscine. Campingpladsen er specielt kendt for den underjordiske flod, der indeholder termisk kildevand, hvilket pladsens pools er fyldt med. Parco delle Piscine ligger i smukke omgivelser, og naturen omkring indbyder til gode gåture og udflugter.

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Poolområdet på Camping Parco delle Piscine er lidt anderledes, end hvad du normalt ser hos campingpladser. Dette skyldes til dels, at vandet i pladsens pools kommer fra termiske kilder, og temperaturen i hver pool er derfor 24 grader varmt. Du kan altså uden tøven springe i de naturligt opvarmede pools. Pladsen har tre pools, og to af dem er åbne for besøgende fra øvrige dele af regionen. En af disse pools er for børn. Den sidste er dog kun forbeholdt pladsens gæster. Poolområdet har desuden også en jacuzzi, et luksusspringvand, en rutsjebane og en solterrasse, der er hævet over poolens niveau, hvor man kan ligge og slappe af. Hvis man ikke kan ligge stille, er det muligt at deltage i vandgymnastik i poolen, som arrangeres af dygtige medarbejdere. Efter en omgang vandgymnastik eller solbadning kan man slukke tørsten og finde andre forfriskninger i pladsens poolbar.

Pladsens spisesteder

Pladsens spisesteder

Camping Parco delle Piscine har flere spisesteder. Pladsen har en restaurant, der serverer gode retter, og et udendørs område, hvor man kan sidde og nyde maden. Det er desuden muligt at købe maden som takeaway og spise det hjemme i familiens mobile home. Familien må gerne grille med kul- og gasgrill, så I kan også lave jeres egen mad. Der findes desuden en bar, som serverer kolde, forfriskende drikkevarer og kan besøges i løbet af dagen eller om aftenen. Hvis I gerne selv vil lære at lave nogle af de lokale retter, som kendetegner Toscana, er det muligt at deltage i et madlavningskursus på pladsen.

Om aftenen er der desuden aktiviteter og underholdning i form af børnediskotek og sportskonkurrencer. Man kan også slappe af i fjernsynsområdet og slænge sig i en sofa. Hvis der skal sved på panden, kan hele familien tage et slag bordtennis eller basketball, men det er også muligt at samle en større gruppe og spille på pladsens tennis-, volley- eller fodboldbaner. Til de mindre børn findes der også en sjov, lille legeplads.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

På campingpladsen finder i et lille supermarked, der har snacks for hele familien. Det er også muligt at købe alverdens drikkevarer samt madvarer, så I selv kan lave mad og grille.

Området omkring pladsen

Området omkring pladsen

Lige uden for Parco delle Piscine er det muligt at leje cykler og tage på tur ud i den smukke toskanske natur. Området omkring pladsen er fuldt med bakker, hvor vinranker og oliventræer pryder egnen. Den nærmeste større by er Sarteano, hvor der ligger slotsruiner fra det 11. århundrede. Ruinerne ligger på en bakketop med den smukkeste udsigt, og den er da også på UNESCOs verdensarvsliste. En anden skøn by i Toscana er Sienna, som er fuld af middelalderarkitektur og har æren af at have en af de smukkeste pladser i hele Italien. De filminteresserede er måske interesserede i at besøge Montepulciano, hvor Twilight-filmene er optaget. Regionens hovedstad er Firenze, hvilket er en skøn by, der helt sikkert også er et besøg værd.