Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Paris Nord

Alt det får I:
Kun en time fra Paris
Hyggeligt poolområde på pladsen
Fantastiske by i gåafstand
Rolig campingplads for hele familien
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Multisportsbane

Dejlig campingferie tæt på storbyliv

Camping Paris Nord finder I ca. en times kørsel fra den romantiske storby Paris. Campingpladsen er omgivet af smuk natur og fantastisk landskab som byder på spændende vandreruter og ikke mindst betagende udsigter. Tag på opdagelse i naturreservat eller kør blot en time for at opleve det ikoniske palads med den overdådige have, Château de Versailles. Camping Paris Nord er den perfekte campingplads hvis I vil opleve en masse i området og have mulighed for at slappe af og blive kølet ned når I kommer tilbage til campingpladsen om eftermiddagen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Sportsfaciliteter
Fitness
Minigolf
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Paris, 78 km

Vi kender Camping Paris Nord!

Hyggeligt poolområde og bus til stranden

Hyggeligt poolområde og bus til stranden

På Camping Paris Nord finder I et hyggeligt poolområde, hvor hele familien kan boltre sig. Plask, svøm eller bad i solen på en liggestol, når feriedagene nydes i poolområdet. 

Hvis I har strandløver i familien, kan I tage ekspresbussen til stranden og på sand mellem tæerne og saltvand i håret. Lav jeres udflugt til stranden til en heldagstur og pak madpakker, solcreme og masser vand, inden I stiger på bussen. 

Gåafstand til supermarked

Gåafstand til supermarked

Vil I tilberede lækre måltider, handle ind til madpakker til feriens udflugter eller mangler I bare solcreme? I gåafstand fra Camping Paris Nord finder I et lille supermarked i den hyggelige lille landsby, Ivry-la-Bataille. Landsbyen er bestemt et besøg værd, også selvom I ikke skal handle. Med smukke hvidmalede gavle og skodder for vinduerne ligner byen i virkeligheden motivet til et postkort! 

Hvis I vil spise ude

Hvis I vil spise ude

I Ivry-la-Bataille er der også mulighed for at spise lækre måltider til både frokost og aften. Da I kun har ca. 900 meter til campingpladsen, kan I nyde fantastiske vine til jeres måltider, uden at skulle tænke på at køre hjem. Byen byder på masser spisesteder med både fine-dining, hurtige måltider, lokale delikatesser og kendte klassiske retter. 

Gode faciliteter og sjove aktiviteter

Gode faciliteter og sjove aktiviteter

På Camping Paris Nord er hele familien underholdt. Ud over pool finder I også en legeplads til familiens yngste. I kan udfordre hinanden på campingpladsens tennis- og badmintonbane eller spille mod andre gæster på basketball- eller fodboldbanen. I kan desuden få kåret familiens minigolf-mester på campingpladsens minigolfbane. 

Har I brug for en pause fra solen, kan I trække indendørs og hænge ud i campingpladsens spillerum. Her finder i billardbord, bordfodbold og bordtennis. 

Masser oplevelser omkring Camping Paris Nord!

Masser oplevelser omkring Camping Paris Nord!

Foruden den fantastisk hyggelige by, Ivry-la-Bataille, finder I masser spændende byer, slotte og smuk natur i landskabet som bestemt er et besøg værd! Tag afsted og se hvad I finder eller spørg om hjælp i receptionen, som med garanti kan hjælpe med at planlægge spændende ture for hele familien. 

Skal I opleve den populære storby Paris, kan I på ca. en times kørsel mærke storbyens summen og muligheden for at bruge lommepengene i de mange butikker.