Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Paris Syd

Alt det får I:
Hyggeligt poolområde
Masser sportsfaciliteter
Dejligt område omkring pladsen
Kun 40 km til Paris
Top faciliteter
Grill tilladt
Tennis
Multisportsbane
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Grill tilladt
Tennis
Multisportsbane
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Dejlig campingferie tæt på Paris

På hyggelige Camping Paris Syd er I sikre på at få en dejlig ferie. På campingpladsen finder I masser aktiviteter og faciliteter, som fylder jeres ferie med sjov. Prøv kræfter med blandt andet minigolf, volleyball eller tennis eller vær med når der arrangeres turneringer i forskellige aktiviteter. Med kun 40 km til Paris kan I hurtigt besøge den romantiske hovedstad, hvor butikker, cafeer, restauranter og seværdigheder venter på jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Bordtennis
Tennis
Volleyball
Petanque
Multisportsbane
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Bar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Paris, 47 km

Friferie byder velkommen på Camping Paris Syd

Hyggeligt poolområde

Hyggeligt poolområde

På Camping Paris Syd finder I et hyggeligt udendørs poolområde med både børnepool, soppebassin og pool med dybere vand hvor man kan svømme. Omkring poolområdet er opsat solsenge, så I kan holde en pause fra vandplask med en god bog eller nyde solens varme. 

Restaurant og snackbar

Restaurant og snackbar

Camping Paris Syd sørger for, at I ikke mangler noget på ferien. Campingpladsens hyggelige restaurant serverer lækre måltider i løbet af dagen og aftenen, hvor I kan nyde den lune aftenluft uden at spekulere på madlavning og opvask. Er I mere til at spise i 'hjemlige' rammer, kan I også nøjes med at hente måltider på restauranten og spise dem i jeres feriebolig. På campingpladsen finder I også en bar som serverer lækre snacks der kan stille den lille sult. Er I mere til kølige drinks kan I også bestille det i baren. 

Faciliteter og ekstra services

Faciliteter og ekstra services

På campingpladsen kan I leje cykler og tage på tur i området. Husk at drikke godt med vand, for det kan hurtigt blive varmere end I regner med. 

I kan klare småindkøb i pladsens minimarked. Større indkøb kan gøres knap 3 kilometer fra pladsen. 

Oplev Paris

Oplev Paris

Campingpladsens beliggenhed giver jer god mulighed for at opleve den franske hovedstad, Paris. Med kun 40 kilometer tager det under en times kørsel at mærke den pulserende storbystemning. I byen venter verdenskendte seværdigheder som Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuen og Louvre. Nyd en kølig drink, en god kop kaffe eller lækre crepes hos de mange cafeer og restauranter i byen. Gå en tur gennem byen eller brug lommepengene.