Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Park Albatros Village

Alt det får I:
Nær sandstrand og aktiviteter
Familievenlig campingplads
Skønt og stort poolområde
Fantastisk natur og biodiversitet
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 800 m
Antal standpladser
Antal: 800
Tætteste by
10 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 800 m
Antal standpladser
Antal: 800
Tætteste by
10 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Gas og el

Børnevenlig campingplads ved Toscanas kyst

Camping Park Albatros er beliggende ideelt ved Toscanas kyst. Selve campingpladsen er omgivet af pinjetræer og byder derfor på ferieboliger beliggende under de skyggefulde træer. Området og campingpladsen selv, byder på mange aktiviteter - nyd et spil minigolf eller en omgang vandgymnastik. Poolanlægget, med en laguneagtig pool, vil uden tvivl være et hit hos børn i alle aldre. Indtag middagen på terrassen på campingpladsens restaurant, inden I kan nyde aftenens underholdning. Camping Park Albatros er beliggende nær den lille by Populonia Alta (10 min. kørsel), en typisk toskansk by. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 800
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
10 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
800 m
Strandtype
Sand, 800 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand, Lagune-stil
Badeshorts tilladt
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
Badehætte (frivilligt)
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Hæveautomat
På stedet
Information
Opladning elbiler
Parkering
Antal: 1, Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
mod betaling
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sportsfaciliteter
Adventure park
Mod betaling
Aquarobics
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes
Minigolf
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Basar
Andre butikker
Bazar, Frisør
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Undendørsterrasse
Take away
Isbod
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pisa
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Afstand til
Hav, 800 m

Praktisk information

Campingpladsen beder jer om, at tjekke ind online - dette er for at undgå kø og ventetid ved ankomst. Vi beder om at I foretager online check-in ca. 7-3 dage før ankomst via dette link: https://parkalbatros.huopenair.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here”.

Velkommen til Camping Park Albatros

Stort poolområde og aktiviteter for hele familien

Stort poolområde og aktiviteter for hele familien

I det smukke eftertragtede italienske område Toscana ligger ferieperlen Camping Park Albatros. Denne campingplads er blandt Toscanas største og bedste campingpladser. 

Elsker din familie at være aktive i ferien, og holder I tilmed af gode muligheder for sjove vandaktiviteter? Campingpladsen byder nemlig på hele fem swimmingpools – og her er lidt for enhver smag. De fem swimmingpools består nemlig af masser af laguner til børnene, glidebaner og springvand og en olympisk pool. I den olympiske pool er der rig mulighed for at få sig en svømmetur med hele familien, og der er god plads til alle. Børnene vil elske det!

Camping Park Albatros byder også på gode aktiviteter for hele familien. I evt. prøve kræfter med bordtennis eller minigolf. På campingpladsen finder I også udlejning af cykler, så I kan tage på en mountainbiketur i de smukke omgivelser nær pladsen.

Svømmeture i Baratti-bugten

Svømmeture i Baratti-bugten

Blot 5 km fra campingpladsen finder I tilmed den populære Baratti-bugt, som er helt fantastisk at svømme i. Her får I rigtig lækkert badevand og skønne omgivelser blandt klitterne. Derudover afholdes der en lang række aktiviteter ved bugten, så I kan prøve kanoroning, dykning, snorkeldykning eller windsurfing. Med de mange aktiviteter giver Camping Park Albatros jer altså mulighed for at tage på fantastiske og oplevelsesrige eventyr både over og under vandoverfladen.

Fire spisesteder og to barer

Fire spisesteder og to barer

Når sulten melder sig efter en lang dag med sjove aktiviteter eller afslapning ved poolen, er der flere lækre restauranter og barer på campingpladsen. Her finder I først og fremmest to klassiske restauranter, som byder på lækre, italienske specialiteter og autentiske smagsoplevelser. Derudover finder I take-away og et cafeteria. På campingpladsens spisesteder finder I derfor alt, hvad hjertet begærer, og der er derfor ingen grund til at forlade campingpladsen ved spisetid. Har I lyst til at smage på de italienske vindråber, som netop kendetegner Toscana, finder I ligeledes to barer på Camping Park Albatros. Foruden den autentiske stemning, finder I her flere forskellige drikkevarer, som kan nydes over den italienske solnedgang.

Gode muligheder for både indkøb og shopping

Gode muligheder for både indkøb og shopping

På Camping Park Albatros er der rig mulighed for at gøre sine daglige indkøb, så man har mad til måltiderne og snacks til dagens udflugter. Her finder I nemlig et lokalt supermarked, som både byder på klassiske dagligvarer og italienske specialiteter. På campingpladsen finder I tilmed en iskiosk, som kan stille den søde tand i dag- eller aftentimerne. Derudover finder I en souvenirbutik, hvorfra I kan købe en lille gave med hjem til familien derhjemme.

Lidt om området

Lidt om området

Camping Park Albatros ligger i området ved Toscana, som er kendt for at byde på et hav af oplevelser, både når det kommer til mad, natur og kultur. Tæt på pladsen kan I tage færgen fra Piombino til Elba, som er en smuk ø med autentiske strande og flot, frodig natur. Hvis I er mere til kulturelle oplevelser, kan turen gå til Populonia arkæologiske park. Denne park viser nogle af de arkæologiske udgravninger og fund foretaget i området og er et besøg værd for hele familie.