Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Park de Peel

Alt det får I:
Kulturelle seværdigheder
Legepladser og bordtennis
Grønne omgivelser
Gratis Wifi
Top faciliteter
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Hund tilladt
Max. 2 hunde
Top faciliteter
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Hund tilladt
Max. 2 hunde

Camping Park de Peel – ferie i skønne omgivelser

Trænger I til at koble af? Så er Camping Park de Peel det perfekte valg som feriedestination for jer. Omringet af skovens beroligende lyde og atmosfære kan I nyde jeres tid sammen. Uanset om I er en børnefamilie, et ungt par eller et par venner, er Camping Park de Peel et sted, hvor I kan opleve hollandsk idyl. Det ligger et par kilometer øst fra Eindhoven. Parken har bordtennis, legepladser og forskellige sportsbaner, som I kan benytte jer af, mens I nyder den afslappende atmosfære i Camping Park de Peel. Parken er fri for biler, og det giver stedet en særlig ro. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
1.6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Park de Peel

Camping Park de Peel – oplev Holland som aldrig før

Camping Park de Peel – oplev Holland som aldrig før

Holland er kendt for at være fladt, men der findes steder, hvor I kan opleve frodige landskaber og skove. Fuglesang og den beroligende rytme fra åen Oude Aa gør Park de Peel til et fredfyldt sted. Har I lyst til at komme ud og opleve den hollandske kultur, bør I tage ind til Eindhoven, hvor I kan komme på DAF-museet og se de ikoniske hollandske biler. På rundturen vil I få et indblik i, hvordan Hans Staals udviklede bilerne. En anden mulighed er at besøge Geldrop slottet, som er et gammelt slot fra det 14. århundrede. ZooParc Overloon er også en oplagt mulighed for børnefamilien. Parken er en flot, botanisk have, hvor børnene kan se dyrene og lære om de eksotiske arter.

Oplev den hollandske kultur og natur

Oplev den hollandske kultur og natur

Camping Park de Peel er i Noord-Brabant, som grænser op til Belgien, og området er kendt for sin skønne natur, de maleriske landsbyer og turistattraktioner. Museum de Wieger ligger en kort tur fra parken, og her kan I lære om den legendariske maler Hendrik Wiegersma levede sit liv. Tager I rundt i området, vil I opleve herlige naturomgivelser, som indbyder til både gå- og cykelture. Kort sagt er parken en idyllisk lokation, hvor I kan komme på ferie væk fra hverdagens sus og nyde mange gode stunder sammen som familie eller med venner.

Nyd Hollands specialiteter

Nyd Hollands specialiteter

Tager I til Holland for at smage på hollandsk mad, kan I på Het Zeilbergs Bageri nyde de hollandske specialiteter. Den mest kendte af dem er nok Stroopwafel, som er en sød vaffel med sirup. Holland har også en del bryggerier, og det har gjort, at nationen har nogle eftertragtede og udsøgte specialøl, som kun bliver bedre, når de nydes i parken omringet af fuglesang.  

Efter en rolig dag ved parken eller et oplevelsesrigt besøg til en af seværdighederne, kan I slutte dagen af med et lækkert måltid ved Happen en Stappen. Restauranten ligger kun otte minutters kørsel fra Camping Park de Peel. De Grutter kan også byde på dejlig, hollandsk mad, som typisk har mange velkendte smage, eftersom landet er stærkt inspireret af de omkringliggende lande som Tyskland, Belgien og Frankrig.