Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Park Eksel

Alt det får I:
Vandlegepladser
Moderne boliger
Udendørs bar
Grønne omgivelser
Top faciliteter
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Camping Park Eksel – et luksusophold i de belgiske skove

Trænger I til en ferie i rolige omgivelser? Camping Park Eksel er en fantastisk feriedestination for både børnefamilier, par og venner, der vil have en ferie med rendyrket afslapning. Camping Park Eksel ligger i Limburg Kempen-området, hvor mange små landsbyer giver en fornemmelse af landsbylivet i Belgien. Campingpladsen har sin egen à la carte-restaurant, hvor I kan nyde et måltid efter en dejlig dag i de naturskønne omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
mod betaling
Petanque

Praktisk information

Roompot Park Eksel arbejder hårdt på den centrale bygning frem til midt juni 2023. Derfor er en række faciliteter i øjeblikket ikke åbne, såsom indendørs og udendørs legeplads, restaurant, vaskeri, ladestand til el-cykler og minimarked. De vil gøre alt for at holde generne på et minimum.

Velkommen til Camping Park Eksel

Hvad kan I beskæftige jer med?

Hvad kan I beskæftige jer med?

Elsker I at få en smule sved på panden, er der mulighed for at spille paddel med hele familien, og hvis I har brug for en dukkert, kan I tage i campingpladsens vandlegeland efterfølgende. Der er også mulighed for at komme ud at prøve bowling-greenen. Kort sagt giver Camping Park Eksel et skønt ophold med mange sjove aktiviteter for alle.

Få smagt på den lokale cuisine nær Camping Park Eksel

Få smagt på den lokale cuisine nær Camping Park Eksel

Elsker I nye smagsoplevelser, som måske kan inspirere til fornyelse i køkkenet? I nærheden af Camping Park Eksel er der adskillige restauranter, hvor I kan nyde lækker, lokal mad efter en mindeværdig dag sammen. Restauranten De Meule ligger i selve parken, men I kan selvfølgelig også leje en cykel og tage en kort tur ud til Het Notariaat Brassiere Bierpunt, hvor de serverer lækker, belgisk mad.  

Få en særlig oplevelse på jeres ferie, og besøg Brouwerij De Logt, som er et lokalt bryggeri, hvor der er blevet fremstillet specialøl siden 2018. Bryggeriet ligger en lille køretur fra Campin Park Eksel, og I kan smage de lokale øl eller tage et par med hjem. Der er også mulighed for at få en bid belgisk brød under træernes grønne kroner, da bageriet Sint-Maarten ligger en kort cykeltur fra parken.

Oplev kulturen i Limburg Kempen

Oplev kulturen i Limburg Kempen

Der er mulighed for at leje en cykel på campingpladsen, og det er en fantastisk måde at komme rundt i de flotte landsbyer på, så I kan opleve kulturen. I nærheden af resortet er der mulighed for at se nogle lokale seværdigheder, som giver et indblik i den belgiske kultur. Et godt eksempel er De Grote Hof, som er en håndfuld flotte, gamle bygninger, der viser, hvordan hoffet levede før i tiden. 

Har I brug for en aktivitetsfuld dag med spænding og duften af motorolie, er Circuit Zolder lige noget for jer. Her kan I opleve ræs med egne øjne og besøge det lille museum, hvor I kan lære lidt om racersportens historie. Circuit Zolder afholder løb, men der er også mulighed for at komme ud at prøve banen i bil eller på cykel.

Kobl af og slip hverdagens travlhed

Kobl af og slip hverdagens travlhed

I kan også vælge at nyde en rolig dag ved Golf-land Eksel, hvor I kan spille fodboldgolf eller bare nyde den skønne natur. Ved Camping Park Eksel kan I komme til at opleve en del af Belgien, som I ikke finder mange andre steder. Lokalsamfundet, der mest af alt minder om en landsby, giver en hyggelig og rolig stemning, der forstærkes af fuglesangen i skoven.