Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Park Soline

Alt det får I:
Naturskønne omgivelser
Stort aktivitetsprogram
Blot 2 km fra byen Biograd
Direkte til dejlig strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 50 m
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 50 m

Velkommen til Camping Park Soline

Hvis I ønsker en campingplads med en skyggefuld pinjeskov, aktivitetsprogram og masser af muligheder for at slappe af, så skal I vælge Camping Park Soline. Beliggende helt ud til en dejlig strand og med mange fine mobilhomes, så er I garanteret en skøn familieferie. Cirka 500 meter fra campingpladsen ligger den offentlige pool, som I kan benytte mod betaling. Campingpladsen ligger ca. 2 km uden for centrum af Biograd, som er en hyggelig kystby syd for Zadar. I kan gå til byen via strandbredden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Andre butikker
Frugt og grøntsager, Fiskehandler, Slagter
Frugt og grønt
Supermarked
Medium udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste hospital
2 km
Nærmeste lufthavn
Zadar, 28.5 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer, 1 km
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Fitness
Hiking
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling, 50 m
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Vandsport
Dykning
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Windsurfing

Camping Park Soline ved Dalmatien i Kroatien

Camping Park Soline – Dalmatien

Camping Park Soline – Dalmatien

Denne udsøgte 4-stjernede campingplads er blandt de 10 bedste i Kroatien – og med god grund! Campingpladsen ligger direkte ud til en fremragende strand, og byder desuden på mange aktiviteter for både store og små. Blandt andet kan I spille bordtennis, basketball, beachvolley og bowling samt leje vandcykler og kanoer. For de små er der underholdning og en skøn legeplads! Campingpladsen er omgivet af skønne grotter og et betagende landskab, så det er et smukt sted at holde ferie! Desuden ligger den som et godt udgangspunkt for udflugter.

Børnevenlig strand og offentlig pool i nærheden

Børnevenlig strand og offentlig pool i nærheden

Campingpladsen ligger med adgang til en skøn småstensstrand, som er yderst børnevenlig. Der er her små kravleøer, som især er populære for børnene – her kan man nemlig lege eller tage en lille slapper imellem de mange svømmeture og vandlege. Stranden er altså perfekt både til afslapning og til sjov og spas. Hvis man ønsker sandstrand, ligger stranden Solines heller ikke langt fra campingpladsen, men ellers er det bare med at investere i et par badesko, og så er hele familien klar til sjov og hygge i mange timer! Blot ca. 500 meter fra Camping Park Soline ligger der en offentlig saltvandspool, som I kan benytte mod gebyr. 

Restaurant, café og vinbar

Restaurant, café og vinbar

Efter en lang dag med ferie for alle pengene er et godt måltid mad på sin plads! I campingpladsens restaurant – Stone Garden – bliver I budt  på mad efter enhver smag! Fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet, så det kan muligvis være svært både at koncentrere sig om maden og om omgivelserne! Ud over en restaurant har campingpladsen også en café, hvor I dagen igennem kan få lækker kaffe. Sidst, men ikke mindst, har campingpladsen sin helt egen dalmatiske vinbar! Her kan I smage udsøgte, lokale vine, og dét er helt sikkert en god måde at afslutte en hyggelig feriedag på.

Indkøbsmuligheder på Camping Park Soline

Indkøbsmuligheder på Camping Park Soline

Hvis du og din familie foretrækker at spise hjemme i jeres bolig og gerne selv vil tilberede jeres måltider, er der selvfølgelig også mulighed for dét! På campingpladsen finder I et supermarked, hvor I kan købe alverdens madvarer og småfornødenheder til campinglivet. Desuden er der både en slagter og en fiskehandler, så I kan få lækkert, frisk kød og fisk til jeres måltider. Ydermere er der boder med frisk frugt og grønt samt vine, så der er basis for et helt overdådigt, hjemmelavet måltid!

Lidt om området

Lidt om området

Campingpladsen ligger som et perfekt udgangspunkt for ture. Kroatiens smukkeste nationalpark, Krka Nationalpark, ligger ikke langt fra campingpladsen og er et oplagt udflugtsmål. Hvis I er til natur, ligger Vransko Naturpark heller ikke mere end knap 30 kilometer fra campingpladsen. Parken ligger ud til Kroatiens kyst og byder på fremragende natur – og så er der over 230 forskellige fuglearter i parken! Er I mere til hyggelige byer, er der også nok af dét i området. Blot 30 kilometer væk ligger byen Zadar, som har en charmerende, gammel bymidte. Her kan I smage alverdens lokale specialiteter såsom hjemmelavet is, eller I kan blot gå en tur og nyde den særlige stemning. Hvis I er klar på en lidt længere køretur, ligger byen Split omkring 130 kilometer fra pladsen, og her er der shopping, restauranter og fine caféer i lange baner langs havnepromenaden!