Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Park Zeedijk

Alt det får I:
Omringet af natur
Nymoderne boliger
Tæt på vandet
Heste og køer i området
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Legeplads

Park Zeedijk – ferie i rolige omgivelser i det sydlige Holland

Er I på udkig efter en fredlig oase, der kan sørge for at hele familien kan slappe af og komme helt ned i gear? Hvis det er tilfældet, kan I roligt booke jeres næste ferie på Camping Park Zeedijk i Sydholland. Dette er en af de få campingpladser, hvor boligerne er blevet gjort til en del af naturen, og hvor respekten for naturen altid har været i forreste række. Her får jeres familien plads og ro til at nyde hinandens selskab. Her vil I stå op til udsigten af vilde heste, og køer i nærheden. Nyd stemningen af en ferie på landet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Park Zeedijk

Naturen forbedrer jeres ferie på Camping Park Zeedijk

Naturen forbedrer jeres ferie på Camping Park Zeedijk

Placeringen midt mellem to naturreservater betyder, at store som små i familien kan nyde synet af de mange dyr, der har gjort området til deres hjem.  Nysgerrighed på natur og dyr er derfor en god ting at pakke i kufferten til jeres ferieophold på Camping Park Zeedijk, hvor I ofte vil kunne se vilde dyr i området. I kan roligt se frem til en ferie i smukke omgivelser, hvor afslapning står øverst på listen af aktiviteter.

Tag ud i området

Tag ud i området

Er der behov for lidt flere aktiviteter, kan det også nemt lade sig gøre. En central del af området udgøres nemlig også af søen Grevelingenmeer. I vinterhalvåret er søen hjem for en stor flok flamingoer, som hver dag vil kunne findes på dele af søen. Men i sommerhalvåret er det campingpladsens beboere, som virkelig nyder godt af søen. På den lækre sandstrand er der mulighed for at de voksne kan slappe af, mens børnene render rundt i vandkanten og leger. Når solen står på sit højeste, er det oplagt at finde badetøjet frem og tage en svømmetur i søen. 

Park Zeedijk har noget for alle i familien

Park Zeedijk har noget for alle i familien

På campingpladsen kan I leje cykler til hele familien til at udforske hele området lige så meget, som I vil. I kan også udnytte vandets muligheder og prøve paddle- eller surf boards de dage, hvor I har brug for en dukkert. Er der behov for mere vandleg, er der ikke langt til Stellendam svømmehal, hvor I som beboere på campingpladsen har gratis adgang. 

Hvis I vil opleve kultur, så har området masser at byde på, lige fra museer til klatreture i trætopsparker. Park Zeedijk har mange tilbud til store som små, så her kan jeres næste ferie roligt begynde.