Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Park Zeedijk

Alt det får I:
Nymoderne boliger
Heste og køer i området
Tæt på vandet
Omgivelser af natur
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Legeplads

Park Zeedijk – ferie i rolige omgivelser i det sydlige Holland

Er I på udkig efter en fredlig oase, der kan sørge for at alle i familien kan slappe af og komme helt ned i gear? Hvis det er tilfældet, kan I roligt booke jeres næste ferie på Camping Park Zeedijk i Sydholland. Dette er en af de få campingpladser, hvor boligerne er blevet gjort til en del af naturen, og hvor respekten for naturen altid har været i forreste række. Her får familien hver dag plads og ro til at nyde hinandens selskab, så I kan få en dejlig ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Gratis adgang til offentlig pool
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Park Zeedijk

Camping på landet

Camping på landet

Park Zeedijk ligger smukt placeret midt mellem to imponerende naturreservater. Her er så roligt, at de eneste forstyrrende lyde, som I vil komme til at opleve på jeres ferie, vil være dem, som dyrene laver. I kan nemlig stå op til udsigten af en flok vilde heste, og I kan også se køer i nærheden. Nyd stemningen af en ferie på landet.

Naturen forbedrer jeres ferie på Camping Park Zeedijk

Naturen forbedrer jeres ferie på Camping Park Zeedijk

Placeringen midt mellem de to naturreservater betyder, at store som små i familien kan nyde synet af de mange dyr, der har gjort området til deres hjem. Opmærksomhed er derfor en god ting at pakke i kufferten til jeres ferieophold på Camping Park Zeedijk, hvor I ofte vil kunne se vilde heste og vilde køer i området. I kan roligt se frem til en ferie i smukke omgivelser, hvor afslapning står øverst på listen af aktiviteter.

Tag ud i området

Tag ud i området

Er der behov for lidt flere aktiviteter, kan det også nemt lade sig gøre. En central del af området udgøres nemlig også af søen Grevelingenmeer, som både naturens beboere og campingpladsens beboere nyder godt af. I vinterhalvåret er søen hjem for en stor flok flamingoer, som hver dag vil kunne findes på dele af søen. Men i sommerhalvåret er det campingpladsens og områdets beboere, som virkelig nyder godt af søen.  

Som enhver anden sandstrand er her mulighed for at slappe af med lyden af vandets brusen. Her kan de voksne slappe af, mens børnene render rundt i vandkanten. Når solen står på sit højeste, er det oplagt at finde badetøjet frem, men der er også mulighed for at leje udstyr til lidt mere aktive badeoplevelser.

Park Zeedijk har noget for alle i familien

Park Zeedijk har noget for alle i familien

Camping Park Zeedijk tilbyder, at I kan leje cykler til hele familien. På den måde kan I udforske hele området lige så meget, I vil. I kan også udnytte vandets muligheder og prøve paddle- eller surf boards de dage, hvor det alligevel er for varmt at cykle. Er der behov for mere vandleg, er der ikke langt til Stellendam svømmehal, hvor I som beboere på campingpladsen har gratis adgang. 

Hvis I vil ud at se ting, er der masser at byde på fra området, lige fra museer til klatreture i trætopsparker. Park Zeedijk har mange tilbud til store som små, så her kan jeres næste ferie roligt begynde.