Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Pian di Boccio

Alt det får I:
Sjov til de allermindste børn
Flot, indbydende poolkompleks
Mange aktiviteter til familien
Tæt på sø og naturoplevelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Fodbold

Skøn camping med utallige aktiviteter

Det fantastisk smukke Italien har uendelige attraktioner, som hele familien kan nyde. Og det er da også tilfældet for campingpladsen Pian di Boccio, der ligger placeret ved overdådige naturområder, i den italienske region Umbrien. Her vil hele familien blive betaget af det dejligt varme klima og selvfølgelig også af de utallige aktiviteter, som I kan opleve på og nær campingpladsen. Derudover har campingpladsen et skønt poolområde, som I kan nyde hele sommeren. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fodbold
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Pian di Boccio

Campingferie i skønne omgivelser

Campingferie i skønne omgivelser

Campingpladsen Pian di Boccio ligger midt under de skønne omgivelser i syden sol ved Umbrien i det dejlige Italien, der er oplagt til familieferie og camping. Her kan hele familien nyde deres feriedage på mange forskellige måder med bademuligheder, mange aktiviteter og indbydende naturoplevelser. Ét er dog sikkert. I vil altid finde noget at lave, og I vil aldrig komme til at kede jer under jeres ophold hos campingpladsen Pian di Boccio.

Flere pools og sø i nærheden

Flere pools og sø i nærheden

Italien er et land, hvor der som bekendt bliver ret varmt om sommeren. Derfor kan I altid køle af på campingpladsens tre vidt forskellige swimmingpools – med den fællesnævner, at de er af høj kvalitet. Der er en på 10 x 6 meter til børnene og en stor til de voksne, med en størrelse på 18 x 25 meter. Sidste pool på 8 x 15 meter er en ægte luksuspool, da den kommer med indbygget hydromassage, så man virkelig kan slappe af. Du kan også tage en kort gåtur ned til campingpladsens sø, hvor du blandt andet kan fiske eller blot nyde den skønne natur

Et væld af sjove aktiviteter

Et væld af sjove aktiviteter

De voksne kan også prøve bueskydning på campingpladsens gode skydebane, hvor der ofte afholdes regionale og nationale konkurrencer. I løbet af højsæsonen kan man tage bueskydningstimer to gange om ugen. Derudover kan I også spille volleyball, tennis, fodbold, bordtennis, bordfodbold, fiske og meget mere. I kan også opleve den rige natur under lange vandre- eller cykelture, både på selve campingpladsen og i nærområdet. Personalet er mere end glade for at give forslag til gode ruter.

Desuden vil campingpladsens ansatte sørge for, at gæsterne aldrig kommer til at kede sig. Under højsæsonen tilbyder de forskellige former for underholdning, som hele familien kan deltage i, både om dagen og aftenen, blandt andet sportskonkurrencer, musikquiz og meget mere.

Spiseoplevelser og indkøb

Spiseoplevelser og indkøb

På campingpladsens finder I en bar, hvor I kan få en ægte italiensk espresso eller snuppe en hurtig snack i form af en sandwich, pizzaslice eller hjemmelavet kage. Campingpladsen har også en restaurant, hvor I kan spise lækker italiensk mad lavet af mange lokale råvarer. Og i løbet af højsæsonen kan man selvfølgelig også smage en ægte italiensk pizza. Man kan endda arrangere at deltage i madlavningskurser i campingpladsens restaurant. Campingpladsen har også en købmandsforretning, hvor man blandt andet kan få hjemmelavede produkter såsom marmelade og olivenolie.