Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Omgivet af vinmarker
Stort og luksuriøst poolområde
Restaurant med middelhavskøkken
Separat børnebassin
Top faciliteter
Strandtype
17 km
Udendørs pool
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
17 km
Udendørs pool
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Slap af under gamle fyrretræer

På Camping La Pinéde finder I det helt ideelle sted, hvis jeres næste campingferie skal være en all-round familieferie. Omgivet at vinmarker og idyllisk ro byder campingpladsen jer velkommen til en afslappende ferie med kort afstand til turistdestinationer. En luksuriøs pool indrammet af grønne trætoppe findes i centrum af campingpladsen, samt spabad og soppebassin for de mindste. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
17 km
Swimmingpool
Udendørs pool
April - November
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
El
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping La Pinéde

Swimmingpool på campingpladsen

Swimmingpool på campingpladsen

På Camping La Pinède i Castelnau-de-Guers kan du opleve masser af vandsjov i den grandiose opvarmede swimmingpool på intet mindre end 240 kvadratmeter eller den anden swimmingpool på 55 kvadratmeter. Du kan også nyde den ultimative afslapning i den behagelige jacuzzi. Der er et særligt lavvandet område til børnene, så de også kan lege trygt i vandet.

Camping La Pinédes faciliteter

Camping La Pinédes faciliteter

Sportsentusiaster kan bruge ferietiden på multisportsbanen og deltage i for eksempel volleyball- og fodboldkampe. Derudover er det bordtennis og petanque. Minigolfbanerne er det perfekte tidsfordriv for hele familien, når I ikke er befinder jer på de skønne legepladser med legeredskaber, hvor børnene kan boltre sig. I den attraktive restaurant med udsigt over swimmingpoolen kan du smage det bedste fra middelhavskøkkenet. Nyd de friske regionale retter eller bestil en pizza. Hos bageriet på campingpladsen kan du få frisk brød, delikatesser eller en komplet morgenmad under din campingferie.

Oplevelser i nærområdet

Oplevelser i nærområdet

De maleriske omgivelser i Hérault er perfekte til timevis af gå- og cykelture. Besøg også de smukke landsbyer i nærheden af campingpladsen, herunder Castelnau-de-Guers med den smukke gotiske Église Saint-Sulpice. Et besøg i Pézenas historiske centrum er også umagen værd. Det travle Montpellier er også i nærheden, hvor du kan beundre den gamle forsvarsmur og den botaniske have. Der er selvfølgelig mere end nok at lave i byens centrum.