Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Platja Cambrils

Alt det får I:
Ikke lang til Port Aventura World
Tæt på udsøgt strand
Tæt på byerne Reus og Cambrils
Masser sportsaktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Bordtennis

Velkommen til Camping Platja Cambrils

Platja Cambrils har en helt igennem glimrende placering, som giver rig mulighed for både afslapning og at nyde en aktiv ferie. Campingpladsen ligger i et utroligt naturskønt område, som blandt andet er kendt for sine mange sandstrande. Derudover er der rig mulighed for at forkæle smagsløgene, hvis I tager på camping på Platja Cambrils. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
250 m
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Bilvask
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Reus, 12 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Sportsturneringer

Camping Platja Cambrils i Spanien

Om Camping Platja Cambrils

Om Camping Platja Cambrils

Denne campingplads ligger i området Costa Dorada, som er en af danskernes foretrukne rejsedestinationer. Der er masser at komme efter netop her, og der er noget for enhver smag og ethvert temperament. Dermed kan I helt sikkert også tilrettelægge en ferie, der matcher netop jeres ønsker og behov.

Pool og strand

Pool og strand

Costa Dorada er et område, der er kendt for sine mange smukke sandstrande. Derfor har du naturligvis også mulighed for at dyppe tæerne i smukt, blåt vand og få fint strandsand mellem tæerne, når du ferierer på Platja Cambrils. Der er således blot få minutters gang fra pladsen til et skønt strandområde.

Derudover finder du på campingpladsen et dejligt poolområde, hvor der er en fin børnepool til familiens mindste. Omkring poolområdet er der solterrasse, hvor der er mulighed for rigtigt at slappe af og koble fra.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Du finder på Platja Cambrils en kombineret bar og restaurant, som ligger umiddelbart ud til poolområdet. Her kan I nyde mange forskellige lækre retter, og der er ligeledes mulighed for at bestille takeaway, hvis I foretrækker at tage maden med jer.

I området omkring campingpladsen er der desuden et væld af restauranter, som I nemt kan besøge. Der ligger en del forskellige spisesteder ud til vandet, og hvad end I har lyst til, kan I altså finde en restaurant, som matcher netop jeres appetit.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Har I brug for at handle ind, imens I er på camping, kan I naturligvis gøre det på campingpladsen. Her finder I et supermarked, som har et godt udvalg af råvarer og småfornødenheder til campinglivet. Desuden ligger der flere større supermarkeder i området, hvis I har brug for at handle større ind, og ydermere er der rig mulighed for at tage på shopping i eksempelvis byen Cambrils.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

I højsæsonen er der et ganske veludviklet aktivitetsprogram, som byder på underholdning for hele familien på Platja Cambrils. Eksempelvis er der underholdende shows for hele familien om aftenen. Der er naturligvis også en legeplads, som familiens børn kan underholde sig på.

Derudover er der på pladsen mulighed for at give sig i kast med mange forskellige sportsgrene såsom fodbold, basketball, padeltennis og petanque. Vil I gerne holde en aktiv ferie, er der altså ligeledes mulighed for at gøre dét på denne campingplads. I kommer med andre ord ikke til at kede jer på en ferie på Camping Platja Cambrils, men har I mest af alt lyst til at slappe af, kan I også gøre det.

I området

I området

Den charmerende fiskerby Cambrils ligger meget tæt på campingpladsen. Med sin skønne havnefront og fine både er den bestemt et besøg værd. Det samme gælder byen Reus, som kan nås på cirka 20 minutter i bil. Den byder på mange arkitektoniske mesterværker, og er I i området, bør I bestemt lægge vejen forbi.

Forlystelsesparken Port Aventura World ligger desuden blot cirka ti kilometer fra pladsen, og her kan både små og store slå sig løs. Her er der garanti for at have en skøn dag fuld af grin.