Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Playa Bara

Alt det får I:
Indkøb, restaurant og poolbar
Beliggende på smukke Costa Dorada
Overdådigt poolområde med vandrutsjebaner
Kun 100 meter til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub

Velkommen til Camping Park Playa Bara

Camping Park Playa Bara er beliggende på den smukke Costa Dorada kyst kun få min. gang fra en lang hvid sandstrand. Pladsen er prydet af palmetræer og farverige blomster. Det attraktive poolanlæg er i en klasse for sig selv og børnenes favorit. Nyd solen i græsset under palmerne eller på en solseng på en af terrasserne rundt om poolen. Eller hvad med at nyde en drink i poolbaren, mens man sidder i det kølige vand. Om aftenen er der masser af aktivitet på pladsen. Start med et godt spansk måltid og en is i pladsens fantastiske restaurant og fortsæt derefter aftenen i det flotte amfiteater, hvor der er underholdning indtil midnat. Natteravnene kan danse natten væk i det underjordiske diskotek. Lokalområdet:Nærmeste by er det mindre feriested Coma-Ruga, som ligger ca. 6 km fra pladsen. Her er der både butikker og restauranter og en togstation med regelmæssig forbindelse til Barcelona. Lige uden for pladsen kan I ta’ bussen til til den gamle by Tarragona (15 min.). Visse steder på pladsen kan der forekomme lidt støj fra hovedvejen og fra den nærliggende jernbane. Den skønne sandstrand ligger kun 600 m fra pladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Strand
Bus til stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Bilvask
Hæveautomat
På pladsen
Læge
Dagligt
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Frugt og grøntsager, Souvenirs, Kiosk, Boutique
Bageri
Butik
Frugt og grønt
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk, Italiensk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
800 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Fodbold
Håndbold
Minigolf
Mod betaling
Petanque
Skaterbane
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Windsurfing skole
Betales på pladsen

Praktisk information

OBS! denne campingplads acceptere ikke 2 familier der rejser sammen i 2 boliger. Vi kan derfor desværre ikke påføre ønsker om, at bo tæt på hinanden.

Camping Park Playa Bara i Spanien

Camping Park Playa Bara – Costa Dorada

Camping Park Playa Bara – Costa Dorada

På Spaniens østkyst, helt ud til vandet, ligger denne 4-stjernede campingplads, som byder på sjov og underholdning for hele familien! Campingpladsen er ideel til en aktiv ferie, da der er mulighed for at spille blandt andet basketball, bordtennis, petanque, minigolf, og der jævnligt arrangeres sportsturneringer for hele familien. Generelt er der masser af underholdning på Camping Park Playa Bara - der er alt fra børnedisko til bingo, og der afholdes temaaftener, quizzer og talentshows. Ydermere er der et underjordisk diskotek til familiens festglade, unge mennesker! Naturligvis er der også mulighed for at flade ud ved poolområde og strand.

Fire swimmingpools og seks vandrutsjebaner

Fire swimmingpools og seks vandrutsjebaner

På denne campingplads er der et sandt vandparadis til vandglade familier! Der er hele fire forskellige swimmingpools samt seks sjove vandrutsjebaner. Der er børnepool til de mindste samt et soppebassin. Desuden er der boblebad, hvis du ønsker total afslapning og velvære. Ydermere er der et spa- og wellnessområde, hvor du kan komme helt ned i gear! Her er der jacuzzi, sauna og dampbad samt mulighed for at få massage og diverse ansigts- og kropsbehandlinger. Rundt omkring poolområdet er der desuden liggestole, så komforten er i top! Ud over poolområde er der også adgang til strand. Camping Park Playa Bara ligger ud til den smukke kyst, Costa Dorada, hvor hele familien kan få mange timer til at gå! Det er en fin, gylden sandstrand, hvor der både er mulighed for at pjatte og pjaske i vandkanten og for at ligge og slappe af og nyde udsigten eller en bog. Der er altså noget for hele familien, og hvis I bliver sultne i løbet af stranddagen, er der rig mulighed for at få stillet sulten i en af snackbarerne eller restauranterne, som ligger ud til vandet.

Poolbar og restaurant

Poolbar og restaurant

Efter en lang feriedag med sjov, sol og sand trænger hele familien sandsynligvis til et godt måltid mad. På campingpladsen er der en lækker restaurant, hvor I kan få alverdens retter, der helt sikkert vil falde i god jord ved hele familien! Og hvis I foretrækker at spise i jeres egen bolig, kan maden naturligvis også fås som take-away. Ud over restauranten er der to barer på denne plads. Her kan I få læskende drikke, eksotiske cocktails og spændende drinks, så I kan forblive hydreret på ferien! Den ene ligger ved poolen, så du kan snildt snuppe en kølende forfriskning i løbet af dagen, og desuden er det et fantastisk sted til at afslutte en god feriedag – eller til at starte en festlig nat, hvis nogen af familiens medlemmer skal videre på diskotek!

Indkøbsmuligheder på Camping Park Playa Bara

Indkøbsmuligheder på Camping Park Playa Bara

Hvis du og familien foretrækker selv at tilberede jeres mad eller have en hyggelig grillaften sammen, kan der handles ind til det på pladsen. Der er nemlig et fint supermarked, hvor I kan få alt, hvad der er brug for på en vellykket campingferie. Desuden er der en souvenirbutik på campingpladsen, så der er mulighed for at købe gaver eller minder med hjem efter en god ferie.

Lidt om området

Lidt om området

Blot 1,5 kilometer fra pladsen ligger byen Roc de Sant Gaietà, hvor der er hyggelige restauranter og skønne butikker. 800 meter fra pladsen er der mulighed for at windsurfe, og henholdsvis 4 og 8 kilometer derfra kan der prøves kræfter med gokarts samt golf og ponyridning.