Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Playa Montroig

Alt det får I:
Pools og direkte til sandstrand
Restauranter og barer på pladsen
Sjove aktiviteter og god underholdning
Stor plads med et væld af faciliteter
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Hele sæsonen
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Hele sæsonen

Velkommen til Camping Playa Montroig

Camping Resort Playa Montroig er en familiecampingplads, som rummer sjove aktiviteter for både store og små. Dette kommer specielt til udtryk i det store poolkompleks, som rummer fire sjove pools. Om aftenen ved strandbaren vil romantikken ingen ende tage, for her får I den skønneste udsigt over havet og de nærliggende lysende byer. Hele familien har alle muligheder for at skabe sig de bedste ferieminder på Camping Playa Montroig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Solbadningsområde
Græs
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Biograf
Børne-disco
Hele sæsonen
Junior klub
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Hele Sæsonen
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Souvenirs
Bageri
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
Hele Sæsonen
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
På pladsen, Hele sæsonen
Isbod
Hele Sæsonen
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Gratis
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Hele Sæsonen
Fodbold
Hele sæsonen
Minigolf
Petanque
Hele Sæsonen
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Hele Sæsonen
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Skal betales
Massage
Sauna
Skønhedbehandlinger

Praktisk information

Bemærk venligst at det lokale tog og støj fra nærliggende vej kan høres. Der kører et tog gennem pladsen. Der accepteres max. 6 pers i en bolig - denne regel er uden undtagelse Der accepteres max 3 familier, der rejser sammen Grupper af et køn accepteres ikke Grupper af yngre mennesker (under 30 år) accepteres ikke Der accepteres kun 1 familie pr bolig (Bedsteforældre accepteres dog)
Der er spa med jaccuzi og prisen er 20 € per person for 2 timer.

Camping Playa Montroig i Spanien

Camping Resort Playa Montroig – Costa Dorada

Camping Resort Playa Montroig – Costa Dorada

Camping Resort Playa Montroig er en 5-stjernet campingplads beliggende i det skønne, frodige område Costa Dorada i Spanien. På selve Camping Resort Playa Montroig finder I alt, hvad hjertet begærer, og takket være sin ideelle beliggenhed er her masser af oplevelser i det omkringliggende område. Her mødes historie, tradition og folklore, kunst og kultur og gastronomi med forlystelsesparker, sport og hygge på stranden. På pladsen finder I hele fire swimmingpools, et fitnesscenter og flere forskellige sportsaktiviteter for hele familien. Derudover får I rig mulighed for at opleve den fantastiske placering i et smukt, frodigt område langs flotte sandstrande, som er beskyttet mod vind og vejr.

4 pools og direkte adgang til strand

4 pools og direkte adgang til strand

Camping Playa Montroig er det perfekte sted for camping med komfort, og særligt familiens vandhunde vil elske det fantastiske poolområde. Poolområdet er eksotisk med vandfald, trædesten og broer. I det sjove vandområde finder I tilmed seks sjove vandrutsjebaner, så vandhundene for alvor kan opleve et sus i maven, når de kurrer ned ad rutsjebanerne. På Camping Resort Playa Montroig finder I tilmed et underholdningsteam, som står klar til at organisere pool-aktiviteter, heriblandt vandgymnastik, vandlege og svømmeundervisning.

Flere smukke strande

Flere smukke strande

Fra Camping Resort Playa Montroig har I direkte adgang til de smukke sandstrande på skønne Costa Dorada. Costa Dorada er et område, som er kendt for dets fantastiske azurblå havvand, sine lækre sandstrande og ikke mindst sit frodige klippelandskab med palmer og smukke blomster. Her har I for alvor mulighed for at opleve den spanske perle fra sin allerbedste side.

Hvis I ønsker at prøve kræfter med sjove sportsaktiviteter på ferien, finder I også et hav af sjove aktiviteter på pladsen. Her er nemlig fitnesscenter, minigolf, tennis og sågar et dykkercenter. 

2 restauranter og 4 barer

2 restauranter og 4 barer

Efter en sjov dag med leg ved poolen, eller en dykkerudflugt til den nærtliggende strand, kan sulten hurtigt melde sig. På Camping Resort Playa Montroig behøver I ikke at køre langt for et godt måltid bestående af klassiske, spanske specialiteter. På pladsen finder I nemlig hele to restauranter, som byder på fantastiske smagsoplevelser, hyggelige omgivelser og take away. Her finder I for alvor alt, hvad hjertet begærer, uanset om I er pizza-elskere, eller om i ønsker at smage på de lokale specialiteter.

Er I til forfriskende drinks finder I ligeledes fire barer på Camping Resort Playa Montroig. Her har I mulighed for at nyde de kolde drikkevarer, mens I ser den spanske solnedgang. I har ligeledes mulighed for at opleve den hyggelige stemning og de dygtige bartendere.


Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På Camping Resort Playa Montroig har I rig mulighed for at gøre jeres daglige indkøb, uanset om I vil tilberede alle måltider selv, eller blot mangler nogle praktiske dagligvarer. På pladsen finder I nemlig både et supermarked og en bager, som sælger smagfulde, friske råvarer. Til de shoppelystne finder I tilmed en souvenirbutik, hvor I har rig mulighed for at købe en lille feriegave med hjem til familien.


Spændende oplevelser og aktiviteter

Spændende oplevelser og aktiviteter

Ikke blot byder Camping Resort Playa Montroig på fantastiske oplevelser indenfor pladsens område; der er tilmed også meget at se og opleve i nærmiljøet. Her har I blandt andet mulighed for at gå på opdagelse i de charmerende byer Cambrils, Salou og PortAventura. Hvis I ønsker at kombinere jeres familieferie med storbysoplevelser, ligger storbyen Barcelona blot 128 kilometer fra pladsen. Her har I for alvor mulighed for at shoppe og opleve den spanske kultur og natur på tæt hold.