Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Plitvice

Alt det får I:
Moderne campingplads
Elegant poolområde
Restaurant med terrasse
Se de blågrønne Plitvicesøer
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Multisportsbane
Separat børnepool
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Multisportsbane
Separat børnepool

Oplev en overdådig natur på campingferien

Plitvice Camping er en vidunderlig campingplads, beliggende lige ud til Plitvice Nationalpark. Et fuldstændig betagende naturområde i Kroatien, som endda også blev optaget på UNESCO's verdensarvsliste i 1979. Et lille fun fact er, at flere af Winetou-filmene er optaget ved søerne i denne nationalpark, og I vil blive forbavset over synet. Plitvice Camping er en fantastisk campingplads, som byder på både poolområde, sportsaktiviteter samt en fantastisk restaurant. En campingplads helt ideel for naturelskeren, og som får jer helt ned i gear på ferien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
mod betaling
Multisportsbane
Fitness
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
TV Rum
Restauranter / barer
Isbod
Restaurant
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
ID armbånd/kort
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Sprog som tales
Engelsk
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Ferie tema
Lille afslapppende plads

Plitvice Camping i Kroatien

Vi kender Plitvice Camping

Vi kender Plitvice Camping

Plitvice Camping er placeret lige op til Plitvice Nationalpark i Istrien, som er den ældste og mest berømte nationalpark i hele Kroatien. Campingpladsen er for nyligt blevet renoveret, og det ses tydeligt af arkitekturen. Foruden de smukke mobilhomes placeret i flere niveauer, er omgivelserne også virkelig smukke. 

Campingpladsen er omgivet af bjerge og bakkende dale, I kan glæde jer til et dejligt poolområde for både børn og voksne, og så kan I nyde den lækre restaurant.

Elegant og simpelt poolområde

Elegant og simpelt poolområde

Campingpladsens samlingspunkt er dets poolområde for både store og små, der består af en større udendørs pool med trapper i den ene ende og et separat børnebassin. Et rigtig skønt og afkølende dyp i poolen om sommeren er obligatorisk. Poolområdet er elegant og indbyder til afslappende stunder med en god bog og solnydelse fra en liggestol eller en kold drink i poolbaren. I kan fra poolområdet nyde synet af bjergene, der omringer campingpladsen.

Restaurant med lokale specialiteter

Restaurant med lokale specialiteter

Campingpladsen Plitvice vægter den lokale produktion højt, og vil gerne give jer en smagsoplevelse fra Kroatien. Restauranten har et bredt udvalg af lokale specialiteter og drikkevarer, hvor I blandt andet kan smage kroatiske vine. Der serveres morgenmadsbuffet i restauranten, så I kan få den bedste start på dagen med et godt måltid. Restauranten har to etager, hvor I både kan side inde eller nyde udsigten fra terrassen på første sal.

Faciliteter og underholdning

Faciliteter og underholdning

Camping Plitvice har døgnåben reception, hvor I også kan finde inspiration til oplevelser i området. Herudover er der en have med legeplads samt mulighed for at grille. Campingpladsen har nogle steder gratis WiFi, og I har gratis privat parkering. Til børnene er der mini-klub med sjov underholdning, og hele familien kan tage et spil bold mod hinanden på campingpladsens multibane. Fra Plitvice Camping kan I leje cykler eller endda komme ud og ride på en hest.

Besøg Plitvice Nationalpark

Besøg Plitvice Nationalpark

Når I vil ud at opleve området, så er Plitvice Nationalpark stedet at tage hen. Parken er en af de største naturparker i Europa og dækker et område på omkring 300 km2. Der er 16 blågrønne søer, over 1000 vandfald og smukke klippeformationer, som udgør et unikt syn på jeres gåtur rundt i parken. Spot de store fisk i vandet, gå blandt de 700 år gamle træer eller tag en sejltur på søerne. Der er flere forskellige ruter, så I både kan komme på 2-3-timers lange ture eller en længere tur på 6-8 timer.