Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Poglitsch

Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Tennis

Velkommen til Camping Poglitsch

Familiecampingpladsen Poglitsch er beliggende i naturskønne omgivelser i den sydligste del af Kärnten ved Faker See. Det seks hektar store naturparklignende terræn rummer et stort rekreativt område, hvor der er rig mulighed for at få masser af sjove oplevelser både til lands og til vands. Hvis du ønsker en aktiv ferie med din familie, hvor I også kan slappe af og nyde den smukke natur, er denne familiecampingplads en oplagt feriedestination. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Kiosk
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Camping Poglitsch i Østrig

Dejligt ved badesø

Dejligt ved badesø

Fra Faker See har du udsigt til sø og bjerge. Legepladser, børnebadesø, egen strand, restauranter og indkøbsmuligheder er blot nogle af de mange faciliteter, campingpladsen kan tilbyde sine gæster. Her er de bedste rammer for en skøn familieferie, og der er et vælg af aktiviteter både på campingpladsen og i de naturskønne områder. I kan blandt andet sejle i kano, tage på guidede vandreture og bade i søen. Ønsker I at koble af og komme helt ned i gear, er der også rig mulighed for at slappe af og nyde de smukke omgivelser, campingpladsen er beliggende i.

Svømme- og sejlture

Svømme- og sejlture

Med sin egen badestrand på 2000 m2 samt en børnebadesø er der lagt op til flere timers leg i vandet. Der er tilknyttet moderne, sanitære faciliteter til strand og sø, herunder omklædningsfaciliteter til babyer og småbørn. Hvis I gerne vil opleve campingpladsen og de naturskønne omgivelser fra vandsiden, er der mulighed for at sejle i kanoer på søen.

Restaurant og supermarked

Restaurant og supermarked

På campingpladsen er der flere spisesteder at vælge mellem, og der er noget for enhver smag. I kan stille jeres sult på campingpladsens grillrestaurant eller spise pizza på pizzeriaet. Hvis I ønsker variation fra pizza og grillmad, kan I også aflægge campingpladsens selvbetjeningsrestaurant et besøg. Foretrækker I at lave jeres egen aftensmad, kan I handle ind i campingpladsens lille supermarked. Her kan I også købe frisk morgenbrød.

Ferie med mange muligheder

Ferie med mange muligheder

Campingpladsens mange faciliteter gør det muligt for jer at tilrettelægge jeres ferie, så den lever op til jeres ønsker. Med sin placering ved Faker See kan familiens vandhunde tilbringe timer i den smukke sø, der er omgivet af bjerge. Der er en børnebadesø til de mindste, og en vandrutsjebane til de lidt større børn. Hvis I gerne vil ud i naturen og nyde de smukke omgivelser, kan I tage på guidede vandreture og cykelture. I kan også sejle i kano på søen og fiske. Campingpladsen rummer også masser af aktiviteter for børn. De kan brænde krudt af på legepladserne, se dukketeater og deltage i den ugentlige Børneolympiade.