Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Polidor

Top Faciliteter
Strandtype
Græs
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Separat børnepool
Med legeredskaber, Ferskvand
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Græs
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Separat børnepool
Med legeredskaber, Ferskvand
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Camping Polidor

Camping Polidor er en idyllisk, familieejet campingplads, som ligger lidt nord for byen Funtana på øen Istrien i Kroatien. Campingpladsen ligger kun 800 meter fra stranden, og hvis I ikke orker at gå, så tilbyder campingpladsen et tog, som man gratis kan komme med – “Polidor train”. Med en ferie her på Camping Polidor vil i være garanteret masser af hygge og gode oplevelser for alle aldersgrupper. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
800 m
Strandtype
Græs
Strand
Solsenge på stranden
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Med legeredskaber, Ferskvand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Bar
Snackbar
Isbod
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Brusere, Toiletter
Tørretumblere
Børnefaciliteter
Vaskemaskiner
Omgivelser
Nærmeste marked
500 m
Nærmeste supermarked
500 m
Nærmeste lufthavn
50 km
Tætteste by
3 km
Nærmeste hospital
3 km
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Børnesæde, Cykler (voksen)
Fitness
Volleyball
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
ID armbånd/kort
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Butikker
Bageri
Minimarked
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Underholdning
Organiserede udflugter
Antal: 48
Wellness faciliteter
Massage
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 48

Boliger - Camping Polidor

Camping Polidor i Kroatien

Strand og pool

Strand og pool

Bare 800 meter fra campingpladsen ligger den dejligste stenstrand. I kan komme dertil til fods, på cykel, i bil eller med “Polidor train”. Stranden er utrolig veludstyret med solsenge, parasoller, baldakiner og sækkestole, som I kan leje til en god pris. Alt udstyret på stranden er lavet af naturlige og miljøvenlige materialer, så I kan slænge jer med god samvittighed.

Camping Polidor tilbyder hele to swimmingpools i et skønt poolområde. Her er en pool for børn med en vandrutsjebane og en pool forbeholdt voksne. Bassinerne ligger lige ved siden af hinanden, så forældrene kan holde et øje på børnene. I poolområdet er der opstillede parasoller og solsenge til afslapning, som I frit kan benytte jer af. Derudover kan I forsyne jer i poolbaren, hvis tørsten skulle melde sig.

Til store og små på pladsen

Til store og små på pladsen

På campingpladsen finder I en multifunktionel bygning, hvor der i kælderen er faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Børnene kan tage en farverig rutsjebanetur ned til et sjovt legerum, hvor de kan lege frit. For de voksne er der poolbord, bordfodbold, et lille fitnessrum og mulighed for at få massage. På campingpladsen finder I også en udendørs legeplads, hvor børnene kan have mange timers sjov.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Udover poolbaren og strandbaren tilbyder Camping Polidor også en lækker restaurant. Restauranten har et bredt udvalg på menukortet og serverer bl.a. traditionelle specialiteter fra øen Istrien og middelhavsområdet. Restaurantens personale leverer fremragende service, og de vil gøre alt for, at I føler jer godt tilpas. Med campingpladsens gode placering finder I også andre restauranter i nærheden, så der er rig mulighed for at få kulinariske oplevelser.

På Camping Polidor finder I et supermarked, hvor I kan handle dagligvarer. Campingpladsen har en central placering, så I har rig mulighed for at opsøge andre supermarkeder i nærheden. I byen Porec, som ligger lidt nord for campingpladsen, kan I finde lidt butikker, hvis shoppetrangen skulle melde sig.

Hav af aktiviteter i nærheden

Hav af aktiviteter i nærheden

Derudover er der et hav af aktiviteter, I kan opsøge i nærheden af campingpladsen. Er I en vandelskende familie, så kan I tage til vandlandet “Aquacolors” eller til stranden, hvor et sportscenter tilbyder vandaktiviteter såsom jetski. 2 km fra campingpladsen er der også mulighed for at prøve dykning. I kan også besøge forlystelsesparken Dinopark Funtana, som ligger tæt på campingpladsen.

Til de længere udflugter

Til de længere udflugter

Camping Polidor har en fantastisk placering, og herfra er der et utal af muligheder for at tage på udflugter. I kan f.eks. tage på rideture i naturligt smukke omgivelser eller tage på cykel- og vandreture. En populær udflugt går til Beredine-grotten, hvor man kan opleve smukke drypstenshuler og blive fascineret af naturfænomener. I kan også tage en tur med Parenzana-toget, som er en historisk og smuk tur gennem det centrale Istrien. Der er masser at opleve, så I kan frit vælge og tilpasse turene til jeres familie.