Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Perfekt til en aktiv ferie
Aktiviteter for alle aldre
Gode faciliteter og underholdning
Adgang direkte til strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Velkommen til Camping Poljana

Camping Poljana ligger idyllisk placeret i det tyrkisblå hav på den lille ø ved navn Losinj. I disse naturskønne omgivelser ligger den børnevenlige campingplads med aktiviteter for hele familien. Stranden ligger, som en lille badebugt, direkte til campingpladsen og er en blanding af lidt sten og klipper. Alt i alt en stemning som emmer af ferie og hygge. Campingpladsen er det perfekte udgangspunkt for en aktiv familieferie med vandring, vandsport og skønne strandture Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson, June - August
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Læge
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Supermarked
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula, 140 km
Tætteste by
5.3 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling
Bueskydning
Cykeludlejning
Fodbold
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Dykning
Windsurfing

Camping Poljana på øen Lisinj i Kroatien

Fantastisk smukke strande

Fantastisk smukke strande

Campingpladsen er omkranset af det flotteste tyrkisblå hav, der inviterer til skønne stranddage. Her kan I hurtigt bruge mange dejlige timer med at svømme i det forfriskende hav eller dase under solen på sand- og stenstrandene. På stranden kan er der også mulighed for at tage en sjov og udfordrende kamp med beach volley. Pladsen har også deres egen lille private lystbådehavn, hvor I kan leje både. Dette er en oplagt mulighed for at udforske de fascinerende kyster og mange små øer i området.Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

På Camping Poljana er der aktiviteter for alle. Her bliver arrangeret et sjovt underholdningsprogram for hele familien med alt fra sportsturneringer til forskellige shows. De mindste børn kan derudover være med i børneklubben, hvor de ansatte sørger for sjove børnelege, der vil vække glæde blandt børnene. Desuden er der en legeplads, en fodboldbane, en tennisbane og bordtennisborde.  

Ideel til en aktiv ferie

Ideel til en aktiv ferie

Hvis I holder af aktive ferier er Camping Losinj den perfekte campingplads. Den bjergrige ø tilbyder ikke mindre end i alt 250 kilometers vandrestier, hvor I vil vandre blandt mange smukke oaser og kyststrækninger. Området er også meget velegnet til cykelture – især på mountainbiken. Det smukke hav er desuden utroligt godt til at dyrke forskellige vandsportsgrene, hvor sejlads med en privat skipper bliver udbudt af campingpladsen. Havet omkring øen er lige så smukt under havoverfladen som over, hvilket gør området perfekt til dykning. Derfor tilbyder campingpladsen også dykkerundervisning for både begyndere og de mere erfarne.

Indkøb og spisesteder

Indkøb og spisesteder

På Camping Losinj er det muligt at nyde skønne måltider i de skønne omgivelser. Her er nemlig en delikat restaurant, specialiseret i fisk, grillet kød og lokale delikatesser. Restauranten har udsigt over havet og er derfor både en oplevelse for ganen og øjnene. På stranden finder I også en dejlig lille bar, med forfriskende drinks til stranddagene. Derudover har pladsen deres eget supermarked og en lille kiosk, hvilket gør det let, hvis I selv ønsker at tilberede familiens måltider eller blot mangler diverse fornødenheder.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

På øen ligger flere charmerende og hyggelige byer, der alle er et besøg værd. Besøg for eksempel Mali Losinj. Fiskerbyen har et idyllisk landskab, hyggelige farverige huse og flere skønne restauranter. Der bliver ofte arrangeret musikaftener og festivaller i den dejlige by. Det er også oplagt at tage på sejltur til nogle af de andre øer i området, der er mindst lige så naturskønne og hyggelige som Losinj.