Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Aminess Port 9

Alt det får I:
Rig mulighed for at udforske havet
Tæt på børnevenlig strand
Plads til afslapning og hygge
Blot 2 km fra Korcula
Top faciliteter
Strandtype
Sand/småsten, 250 m
Udendørs pool
250 m
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand/småsten, 250 m
Udendørs pool
250 m
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Velkommen til Camping Port 9

Camping Port 9 ligger på den østlige side af øen Korčula, blot to kilometer fra byen, der deler samme navn som øen. Omkranset af frodige fyrretræsskove og olivenlunde ligger denne hyggelige campingplads, der er velegnet til en dejlig familieferie med børnene. På Camping Port 9 får I let adgang til den dejlig sandstrand, to swimmingpools i nærheden samt et væld af muligheder for sjove aktiviteter af både den aktive og afslappende slags. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand/småsten, 250 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
250 m
Indendørs pool
1 km
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
150 m
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing

Camping Port 9 ved Dalmatien i Kroatien

Gode bademuligheder for børnene

Gode bademuligheder for børnene

På Camping Port 9 får I let adgang til en forfriskende dukkert i det varme dalmatiske solskin. Pladsen har nemlig adgang til en dejlig sandstrand med enkelte småsten. Stranden er desuden børnevenlig, og med det krystalklare hav er stranden derfor perfekt for både børn og vandhunde. Hvis I ønsker at dase på stranden med en god bog eller lignende, så kan I heldigvis leje liggestole og parasoller til en komfortabel stranddag. Blot en kilometer væk fra campingpladsen finder I desuden en indendørs swimmingpool i olympisk størrelse. Ikke nok med det finder I også en udendørs swimmingpool kun 250 meter fra pladsen.

For aktive feriegæster

For aktive feriegæster

Hvis I holder af at være aktive under ferien, tilbyder Camping Port 9 mange gode muligheder for at få pulsen og humøret i vejret. Pladsen har for eksempel en græsbane, der er velegnet til mange forskellige sportsgrene. Her kan I spille tennis, volleyball og basket. Ikke nok med det så kan I også udfordre hele familien i en sjov dyst minigolf. Hvis I er mere til vandsport fremfor boldspil, er der også rig mulighed for dette nede ved stranden. Her kan I blandt andet deltage i dykkerlektioner, og derved opdage den fascinerende verden under den krystalblå havoverflade. Eller hvad med at leje en kano?

Underholdning for alle

Underholdning for alle

På Camping Port 9 vil I næppe komme til at kede jer. De små børn kan få mange sjove stunder til at gå på legepladsen, ligesom de kan deltage i miniklubben, hvor de ansatte arrangerer underholdning for de små. Der er dog også underholdning for hele familien i højsæsonen. Her vil campingpladsens animationsteam sørge for underholdning til alle, og om aften vil der være underholdning på campingpladsen.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Hvis sulten pludselig melder sig, er der ingen grund til panik. Fordelt omkring på pladsen ligger nemlig en restaurant med pizzeria og to barer. Den ene bar ligge nede på stranden, så I let kan få en forfriskning eller en skøn frokost, mens I nyder dagen på stranden. Hvis i mangler forskellige varer eller blot ønsker at handle ind til et dejligt hjemmelavet måltid mad, står pladsens supermarked klar med diverse råvarer og fornødenheder.

Lidt om området

Lidt om området

Campingpladsen ligger kun 3 kilometer fra den historiske by Korčula. Arkitekturen i den gamle bydel er bestemt værd at undersøge, da bydelen er omkranset af fæstningsmure og vejene i bydelen danner en vejkonstruktion, der ligner et fiskeskellet. Den charmerende by frister desuden med mange hyggelige restauranter og cafeer. Eller hvad med at besøge den lille fiskerby Lumbarda? Her bliver I mødt med hyggelige stræder og skønne sandstrande til en hyggelig og afslappende dag sammen med familien.