Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Porto Sole

Alt det får I:
Masser af underholdning for børn
5 minutters gang fra Vrsar
Skønt poolområde tæt på strand
Stort udvalg af sportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Alder 4-10 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Alder 4-10 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Porto Sole

Kun 5 minutters gang fra den smukke by Vrsar på Istrien finder I Camping Porto Sole. Pladsen ligger i en solfyldt bugt, hvor der er anlagt en 1,5 km lang strand, hvor solbadning er i højsædet, afløst af dejlige svømmeture i det krystalklare vand eller måske dykning, windsurfing eller anden vandsport. Til afveksling kan en dukkert i pladsens pool med børnepool anbefales, her kan børnene plaske i timevis. På pladsen findes flere aktiviteter for hele familien bl.a. tennisbaner, legeplads, minigolf og meget mere, og i højsæsonen bydes på et spændende aktivitetsprogram samt underholdning. I restauranten kan I få et godt måltid mad eller bare nøjes med en drink i baren. Camping Porto Sole er med andre ord den ideelle campingplads for den aktive familie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, May - September
Separat børnepool
Ferskvand
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 4-10 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Frisør
Kiosk
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula
Tætteste by
1.9 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Strandbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Mod betaling
Bordfodbold
Bordtennis
Mod betaling
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Mod betaling
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Zumba
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Mod betaling
Vandsport
Dykkerskole
Betales på pladsen
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Vandcykeludlejning
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Praktisk information

Med øjeblikkelig virkning gælder følgende regler. På grund af brandfare er det ikke tilladt at bruge en kulgrill på campingpladserne. En el- eller gasgrill er tilladt. Mange campingpladser har særlige brandsikre sten-grillpladser. Disse er gratis at bruge."

Camping Porto Sole i Istrien

Camping Porto Sole – Istrien

Camping Porto Sole – Istrien

Camping Porto Sole er en 3-stjernet campingplads beliggende i Istrien, Kroatien. Camping Porto Sole er kendt for dens fantastiske placering direkte ved det skønne Adriaterhav omgivet af et smukt, frodigt landskab. Foruden en skøn beliggenhed er Camping Porto Sole kendt for dens mange faciliteter for hele familien. Her finder I nemlig både et stort udvalg af sportsaktiviteter og et stort poolområde. Derudover ligger pladsen blot 1 kilometer fra den hyggelige by Vrasar, hvor I for alvor kan opleve det romantiske kroatiske byliv.2 swimmingpools og få meter til smuk strand

2 swimmingpools og få meter til smuk strand

Kun få skridt fra Camping Porto Sole finder I den smukkeste strand ved Adriaterhavet. Denne strand byder på azurblåt hav og et fantastisk naturområde dækket af frodige skove, pinjetræer og blomster. Derudover har stranden fået tildelt et blåt fag, hvilket er lig med renlighed og sikkerhed, så I roligt kan tage børnene i hænderne og lege i havets bølger. Derudover er det blot få år siden, at stranden fik etableret et lækkert, nyt solbadningsområde bestående af strandbrusere, solsenge og parasoller.
Med udsigt over havet og det smukke landskab finder i Camping Porto Soles udendørspool. Denne pool er stor nok til at rumme hele familien, og er derfor perfekt til sjov og leg for familiens vandhunde. Til de mindste finder I en fin børnepool, der er perfekt til plask og leg. Mens børnene tager en dukkert i poolen, er der rig mulighed for afslapning i de mange, behagelige liggestole. Derudover finder I en poolbar, hvor I kan nyde en forfriskende drink eller en snack, mens I slapper af ved poolen.

Restauranter, cafeer og barer

Restauranter, cafeer og barer

Hos Camping Porto Sole behøver I ikke at køre langt for et overdådigt måltid, en forfriskende drink eller en smagfuld is. Her finder I nemlig både en restaurant, et pizzeria, to barer, en café og en pub. På restauranten kan I for alvor udforske de kroatiske specialiteter, og menukortet byder på et stort udvalg af klassiske og lokale retter. Her kan I blandt andet nyde den velsmagende middelhavsfrugt, de friskfangede fisk eller skaldyr fra den nærliggende Lim Bay. Er I mere til klassiske, internationale retter, skal I besøge Pizzeria Porton. Dette pizzeria er placeret direkte ved stranden, hvorfor I her kan nyde sprøde, hjemmelavede pizzaer med en fantastisk udsigt.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Porto Sole har I rig mulighed for at købe friske forsyninger i det lokale supermarked, som I finder på campingpladsen. Her har I mulighed for at gå på opdagelse efter frisk frugt, grønt, kød og fisk; alt sammen perfekt til tilberedning af morgen-, middags- eller aftensmad. Derudover finder I et stort udvalg af både lokale og internationale dagligvarer, så I kan altid finde lige netop det, I søger, uanset hvilke fornødenheder I står og mangler. Vil I på shopping eller indkøb i større supermarkeder, er der rig mulighed for dette i den nærtliggende by Vrasar, som ligger få minutters gang fra Camping Porto Sole.

Kort om området

Kort om området

Camping Porto Sole ligger i et meget populært ferieområde, hvorfor I kan finde et hav af seværdigheder nær campingpladsen. Her finder I blandt andet adventureparken Barban Galvani Park, den historiske by Rovinj og den smukke grotte Baredine Grotten.