Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Porto Sole

Alt det får I:
5 minutters gang fra Vrsar
Stort udvalg af sportsaktiviteter
Skønt poolområde tæt på strand
Masser af underholdning for børn
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Camping Porto Sole

Kun 5 minutters gang fra den smukke by Vrsar på Istrien finder I Camping Porto Sole. Pladsen ligger i en solfyldt bugt, hvor der er anlagt en 1,5 km lang strand, hvor solbadning er i højsædet, afløst af dejlige svømmeture i det krystalklare vand eller måske dykning, windsurfing eller anden vandsport. Til afveksling kan en dukkert i pladsens pool med børnepool anbefales, her kan børnene plaske i timevis. På pladsen findes flere aktiviteter for hele familien bl.a. tennisbaner, legeplads, minigolf og meget mere, og i højsæsonen bydes på et spændende aktivitetsprogram samt underholdning. I restauranten kan I få et godt måltid mad eller bare nøjes med en drink i baren. Camping Porto Sole er med andre ord den ideelle campingplads for den aktive familie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Fitness
Mod betaling
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Basketball, Volleyball, Fodbold
Bordtennis
Mod betaling

Boliger - Camping Porto Sole

Camping Porto Sole i Istrien

Camping Porto Sole – Istrien

Camping Porto Sole – Istrien

Camping Porto Sole er en 3-stjernet campingplads beliggende i Istrien, Kroatien. Camping Porto Sole er kendt for dens fantastiske placering direkte ved det skønne Adriaterhav omgivet af et smukt, frodigt landskab. Foruden en skøn beliggenhed er Camping Porto Sole kendt for dens mange faciliteter for hele familien. Her finder I nemlig både et stort udvalg af sportsaktiviteter og et stort poolområde. Derudover ligger pladsen blot 1 kilometer fra den hyggelige by Vrasar, hvor I for alvor kan opleve det romantiske kroatiske byliv.2 swimmingpools og få meter til smuk strand

2 swimmingpools og få meter til smuk strand

Kun få skridt fra Camping Porto Sole finder I den smukkeste strand ved Adriaterhavet. Denne strand byder på azurblåt hav og et fantastisk naturområde dækket af frodige skove, pinjetræer og blomster. Derudover har stranden fået tildelt et blåt fag, hvilket er lig med renlighed og sikkerhed, så I roligt kan tage børnene i hænderne og lege i havets bølger. Derudover er det blot få år siden, at stranden fik etableret et lækkert, nyt solbadningsområde bestående af strandbrusere, solsenge og parasoller.
Med udsigt over havet og det smukke landskab finder i Camping Porto Soles udendørspool. Denne pool er stor nok til at rumme hele familien, og er derfor perfekt til sjov og leg for familiens vandhunde. Til de mindste finder I en fin børnepool, der er perfekt til plask og leg. Mens børnene tager en dukkert i poolen, er der rig mulighed for afslapning i de mange, behagelige liggestole. Derudover finder I en poolbar, hvor I kan nyde en forfriskende drink eller en snack, mens I slapper af ved poolen.

Restauranter, cafeer og barer

Restauranter, cafeer og barer

Hos Camping Porto Sole behøver I ikke at køre langt for et overdådigt måltid, en forfriskende drink eller en smagfuld is. Her finder I nemlig både en restaurant, et pizzeria, to barer, en café og en pub. På restauranten kan I for alvor udforske de kroatiske specialiteter, og menukortet byder på et stort udvalg af klassiske og lokale retter. Her kan I blandt andet nyde den velsmagende middelhavsfrugt, de friskfangede fisk eller skaldyr fra den nærliggende Lim Bay. Er I mere til klassiske, internationale retter, skal I besøge Pizzeria Porton. Dette pizzeria er placeret direkte ved stranden, hvorfor I her kan nyde sprøde, hjemmelavede pizzaer med en fantastisk udsigt.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Porto Sole har I rig mulighed for at købe friske forsyninger i det lokale supermarked, som I finder på campingpladsen. Her har I mulighed for at gå på opdagelse efter frisk frugt, grønt, kød og fisk; alt sammen perfekt til tilberedning af morgen-, middags- eller aftensmad. Derudover finder I et stort udvalg af både lokale og internationale dagligvarer, så I kan altid finde lige netop det, I søger, uanset hvilke fornødenheder I står og mangler. Vil I på shopping eller indkøb i større supermarkeder, er der rig mulighed for dette i den nærtliggende by Vrasar, som ligger få minutters gang fra Camping Porto Sole.

Kort om området

Kort om området

Camping Porto Sole ligger i et meget populært ferieområde, hvorfor I kan finde et hav af seværdigheder nær campingpladsen. Her finder I blandt andet adventureparken Barban Galvani Park, den historiske by Rovinj og den smukke grotte Baredine Grotten.