Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Portofelice Camping Village

Alt det får I:
Naturskønt område
Direkte adgang til sandstrand
Førsteklasses faciliteter
Overdådigt poolområde med spa
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 400 m
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 400 m
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Camping under fyrretræerne

Camping Portofelice byder på førsteklasses faciliteter og direkte adgang til en lang sandstrand. Campingpladsen ligger ideelt midt i en fyrretræsskov, kun 900 meter fra byen Eraclea Mare, hvor høje fyrretræer sørger for svalende skygge. Slap af ved det dejlige store poolområde med tre pools, børnepool, 2 vandrutsjebaner, 2 jacuzzier og stor solterrasse, eller gå en kort tur gennem fyrretræsskoven ned til den skønne private sandstrand. I kan glæde jer til mange skønne aktiviteter! Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 400 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Separat børnepool
Med legeredskaber
Baby pool
Pool siesta lukketid
mellem kl. 13-15.00
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fodbold
Græs, Må kun benyttes af fodboldskole
Golfbane
6 km
Minigolf
Mod betaling, 500 m
Sportsturneringer
Tennis
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Karruseller
Mod betaling
Legeplads
Mini gocarts
Mod betaling
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Minibåde
Vandcykeludlejning
Betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Basar
Supermarked
Restauranter / barer
Strandbar
Mad/drikke
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
1 km

Praktisk information

Bemærk: Pladsen acceptere ikke grupper (mere end 8 personer) på under 30 år. Pladsen holder siesta mellem kl 13:00-15:00, her er poolen lukket og man må ikke køre rundt i bil. Nogle boliger ligger tæt på den nærliggende vej og der kan derfor forekomme støj derfra. På Camping Portofelice kan man nu forhåndsreservere og betale for solsenge samt parasoller ved stranden og poolen. Brug følgende links: BEACH: http://www.portofelice.it/en/book-your-spots-portofelice-beach/ POOL: http://www.portofelice.it/en/book-your-spots-at-the-portofelice-swimming-pool/ Hvis man ikke ønsker, at betale for solsenge er der plads til, at placere badehåndklæder på poolterrassen og på stranden.
Bemærk at vandrutsjebanerne kan benyttes af børn i alderen 3-12 år.

Velkommen til Portofelice

Camping Portofelice ved Adriaterhavet

Camping Portofelice ved Adriaterhavet

Camping Portofelice er en skøn 4-stjernet campingplads nær Adriaterhavet i det nordlige Italien. Campingpladsen er roligt beliggende i smukke naturomgivelser med eventyrlige strandlaguner og hyggelige pinjelunde. Campingpladsen ligger desuden blot 900 meter fra byen Eraclea Mare og nær den pulserende by Jesolo. Portofelice ligger tæt på en dejlig sandstrand og byder desuden på et væld af aktiviteter for både børn og voksne!

Overdådigt poolområde og sandstrand

Overdådigt poolområde og sandstrand

Hvis du er en rigtig vandhund, er Camping Portofelice det rigtige valg! Der er her et fantastisk poolområde med alt, hvad hjertet begærer. Her er både børnepool, jacuzzi, 2 sjove vandrutsjebaner, hydromassage og et vandfald, så her er altså muligheder nok, hvad end du er til sjov og leg eller til afslapning og wellness. Desuden er der solvogne ved poolområdet, som du kan leje for at få den helt optimale komfort. 

Blot 700 meter fra campingpladsen ligger der desuden en skøn sandstrand, som findes ved at gå ad en lille sti igennem pinjeskoven. Her kan du prøve kræfter med vandcykler og vandgymnastik eller blot nyde solens varmende stråler.

Aktiviteter til enhver smag

Aktiviteter til enhver smag

Til børnene finder du på pladsen blandt andet Happy World Soft Park, hvor de kan boltre sig på hoppeborge, mini go-kart-bane, karruseller og i spillehallen. Derudover er der blandt andet en forhindringsbane, sportsturneringer og tennisbane og desuden mulighed for at spille bordtennis, fodbold, beachvolley, petanque og basketball – blot for at nævne nogle af mulighederne på pladsen! 

Og hvis du er villig til at bevæge dig lidt uden for pladsen, er der også mulighed for at spille både golf og minigolf. Børneklubben arrangerer aktiviteter for de mindste hver dag, og om aftenen er der underholdning for hele familien, så her er noget for enhver smag!

Lækker mad og snacks på pladsen

Lækker mad og snacks på pladsen

Efter en hel dag med sjov og leg er et godt måltid mad tiltrængt! På campingpladsen finder du et pizzeria med lækker, italiensk pizza, som hele familien vil elske! Der er også en a la carte-restaurant med mange lækre retter, hvor I kan få lokalt fangede fisk og skaldyr. Det er det ideelle sted at afslutte en sjov dag. Der er desuden mulighed for take-away på campingpladsen! 

Ydermere er der naturligvis en skøn bar, hvor du kan få slukket tørsten efter en varm dag på stranden samt en isbar og en snackbar, hvis du bare har lyst til lidt lækkert!

Shopping- og handlemuligheder

Shopping- og handlemuligheder

På Camping Portofelice er der selvfølgelig også mulighed for selv at tilberede dine måltider, hvis du hellere vil dét! Der er et supermarked, hvor du kan handle ind til alle dagens måltider og en kiosk, hvor man kan købe snacks, hvis man skulle have brug for noget i løbet af dagen. Desuden er der mulighed for at købe aviser, så du kan holde dig opdateret på ferien, og hvis der skal købes gaver med hjem, er der også en souvenirbutik!

Om oplevelserne i området

Om oplevelserne i området

Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser lige ud til det smukke Adriaterhav. Nyd de hyggelige omkringliggende fiskerbyer og de smukke lunde, eller kør til Venedig og tilbring en dag i en af verdens smukkeste byer! Det tager blot 50 minutter i bil fra campingpladsen til gondolernes højborg, så hvad end du selv er i bil eller skal med bus, er eventyret ikke langt fra campingpladsen! 

Desuden ligger campingpladsen nær byen Jesolo, hvor der er et væld af barer, restauranter, attraktioner og aktiviteter for børn og voksne. Det tager 15 minutter at køre i bil til feriebyen Caorle, som byder på et stort udvalg af aktiviteter og flere store supermarkeder. Besøg det store badeland, Aqua Splash, i Ligarno Sabbiadoro med sjove vandrutsjebaner eller besøg Predjama Slottet, som ligger på en 125 meter høj klippe, hvor der er et helt net af gange og huler i klippen under slottet.

Med Badebussen til Camping Portofelice

Med Badebussen til Camping Portofelice

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Portofelice uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Portofelice. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. 

Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.