Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Porton Biondi

Top Faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
hele pladsen (mod betaling)

Camping Porton Biondi i Kroatien

Camping Porton Biondi ligger i udkanten af den besøgsværdige by, Rovinj, og her kan I holde ferie under pinje- og oliventræerne med udsigt til havet. Den skønne feriestemning står ikke alene, I får nemlig moderne campingfaciliteter og en skøn meditariansk restaurant på campingpladsen samt en snackbar placeret på campingpladsens strand. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Sportsfaciliteter
Boule
Cykeludlejning
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Omgivelser
Nærmeste hospital
1 km
Nærmeste marked
1 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste busstation
1 km
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
Generelt
WiFi
hele pladsen (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Grill tilladt
Gas og el
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Hund
Hund tilladt

Boliger - Camping Porton Biondi

Læs mere om Camping Porton Biondi

Camping nær Rovinj

Camping nær Rovinj

Campingpladsen ligger på en bjergside blandt træer og ned til en strand delvist bestående af sand samt mindre end én kilometer fra centrum af den hyggelige by, Rovinj. Campingpladsen, stranden og byen er forbundet via en sti, der fører jer ad en flot vej ind til eller hjem fra gøremål i byen.

Direkte ned til strand

Direkte ned til strand

Med en ferie på Camping Porton Biondi i Kroatien får I mulighed for at komme på en anderledes badeferie på en delvis sandpræget strand, hvor der er gode muligheder for at dykke og udforske dybet under havets overflade. Stranden er campingpladsens egen, så I kan se frem til en velholdt strand, som I ikke skal bruge lang tid på at komme til.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

På Camping Porton Biondi kan I nyde alt godt fra det meditarianske område med fisk og grønt af lokal produktion, som serveres i campingpladsens restaurant. Udsigt til stranden og kolde drinks er den bedste feriekombination, og den kan I nyde fra campingpladsens strand- og snackbar, der ligger fredeligt på Camping Porton Biondis egen strand.

Værd at opleve i området

Værd at opleve i området

Rovinj ligger på en halvø, der i tidernes morgen var en ø, men nu er byen en del af fastlandet grundet den store vækst. Derfor vil I også kunne se mange øer fra kysten, og dette er også årsagen til de smalle bygninger og gader i den gamle bydel, som er en seværdighed i sig selv. 15 minutters gang fra Rovinjs centrum finder I den bedste strand i området i Lone-bugten. Akvarium og skovparken Golden Cape er også familievenlige aktiviteter på ferien.